jak tam w Poznaniu...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z jednej strony to niemal codziennie wracam późno do domu od panny przez dębec właśnie i nie omijam wcale zaułków, to nawet grupki schodzą mi z drogi i czasem tylko coś krzyczą, a jestem mały niepozorny i raczej nie wzbudzam respektu swą sylwetką, ale nigdy mnie fizycznie nie zaczepili! może za szeroko chodzę
z drugiej strony jednak to jest tam dużo zbokoli (stanowczo) i możliwe-że gwałcicieli, mnóstwo potencjalnie grźnych dresów, a po 20 pod KAŻDĄ klatką jest grupa kolesi z wyglądu i pozorów chcących obić mordy wszystkim dookoła
ale mnie samego nie krzywdzą, więc jak ktoś we dwójke będzie chodził albo w trójke to już nic zupełnie mu nie grozi - chyba że dwójka naprawde "prowokujących osób|(metale lub rasta itepe)
Napisano Ponad rok temu
PS. Przy okazji, prasując ostatnio wyjściowy dres przypaliłem czwarty pasek. Nie wiecie czy mozna to jakoś naprawić?
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanko jak tam teraz w Pyrlandii? jak juz w Polsce z 5 lat nie bylem i teraz bede jechal rodzine zobaczyc i Azjatycka zone im pokazac wiec sobie tak mysle jak tam teraz sie dzieje w Poznaniu, bezpiecznie...???
czytalem gdziez ze Poznan to stolica dresiarstwa teraz i ogolnie wesolo jest i co myslicie da sie z ladna Azjatka wloczyc po miescie i nie byc zaczepiany co kazda ulice?
Tak poważnie spokojnie jest, spokojniej niz np 5 lat temu
Napisano Ponad rok temu
ILLUK ty jeszcze tu piszesz?
Ale Jeżyce są przereklamowane, łaziłem tam dziesiątki razy po nocach i nikt mnie nawet o godzinę nie spytał. :-) Natomiast na Wildzie to nie chciałbym mieszkać; pracowałem tam kiedyś i nawet w dzień w każdej bramie stało jakieś towarzystwo...
Ja 2 lata mieszkam na Wildzie spokój jest. To,że stoją to stoją ale nie pamiętam przypadku by kogos z moich sąsiadów zaczepiali.(Bo ja i tak samochodem jeżdżę )
Ale kiedyś 88-90 rok , (piekne czasy) miałem na Wildzie kilka sytuacji
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanko jak tam teraz w Pyrlandii? jak juz w Polsce z 5 lat nie bylem i teraz bede jechal rodzine zobaczyc i Azjatycka zone im pokazac wiec sobie tak mysle jak tam teraz sie dzieje w Poznaniu, bezpiecznie...???
czytalem gdziez ze Poznan to stolica dresiarstwa teraz i ogolnie wesolo jest i co myslicie da sie z ladna Azjatka wloczyc po miescie i nie byc zaczepiany co kazda ulice?
Tomek pochodzisz z Poznania??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wziął i zmarł
- Ponad rok temu
-
rzuty z judo a real
- Ponad rok temu
-
Czy capoeira może byc skuteczna na ulicy ???????
- Ponad rok temu
-
Policja zatrzymała 54 karateków i judoków w Mielnie
- Ponad rok temu
-
imprezki plenerowe
- Ponad rok temu
-
Polacy potrafia sie normalnie bawić ??
- Ponad rok temu
-
NOŻ JA PIERDOLE!!