jak tam w Poznaniu...?
Napisano Ponad rok temu
czytalem gdziez ze Poznan to stolica dresiarstwa teraz i ogolnie wesolo jest i co myslicie da sie z ladna Azjatka wloczyc po miescie i nie byc zaczepiany co kazda ulice?
Napisano Ponad rok temu
chyba kazdy tak powie o kazdy wiekszym miescie
Napisano Ponad rok temu
Był jeden incydent z "nożownikiem" w tramwaju, ale już go złapali.
Poza tym jest spokój. A jakieś tam Azjatki chodzą po mieście i jakoś nie widać żeby ktoś je zaczepiał.
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanko jak tam teraz w Pyrlandii? jak juz w Polsce z 5 lat nie bylem i teraz bede jechal rodzine zobaczyc i Azjatycka zone im pokazac wiec sobie tak mysle jak tam teraz sie dzieje w Poznaniu, bezpiecznie...???
czytalem gdziez ze Poznan to stolica dresiarstwa teraz i ogolnie wesolo jest i co myslicie da sie z ladna Azjatka wloczyc po miescie i nie byc zaczepiany co kazda ulice?
Ja byłem w połowie maja w Poznaniu, w podobnej sytuacji co Ty i nie było żadnych incydentów (co więcej nie było żadnych incydentów w zasięgu wzroku czy słuchu). Byliśmy w okolicach Starego Rynku (dzień i wieczór/późny wieczór), polibudy, centrum handlowego na Franowie, Tesco na Naramowicach, Ratajczaka (późny wieczór), Kórnik. Z tym że "pomiędzy" poruszaliśmy się wyłącznie samochodem więc nie znam sytuacji w autbusach czy tramwajach.
Acha, w Kurniku w parku koło zamku jak wychodziliśmy przypierdolił się jakiś menel ale go zignorowaliśmy (już i tak wychodziliśmy) i poinformowałem kasjera o nim.
Nie mieliście żadnych problemów z wizą dla Cuiki? Lecicie razem z Michalem?
Napisano Ponad rok temu
+Kaponiera i Św Marcin cały czas pod okiem kamer tak więc powinno być bezpiecznie.w okolicach Starego Rynku (dzień i wieczór/późny wieczór)
Czasem trafią się jakieś młotki cwaniaczki ale ogolnie jest ok.
Napisano Ponad rok temu
Nie mieliście żadnych problemów z wizą dla Cuiki? Lecicie razem z Michalem?
dostalemnie bylo problemow zadnych, wrecz odwrotnie
lecimy z Michalem, aha miels do mnie przyjechac i co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co prawda zazwyczaj wracamy z jakichs imprez, czyli jest nas wieksza grupa...
No i tylko stary rynek- grunwadl... te okolice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja myślę, że w każdym mieście w Polsce się da, jakkolwiek w przypadku każdej ładnej kobiety (niekoniecznie azjatki), nie unikniesz sytuacji, w której faceci będą obracali w jej stronę głowę. :wink:co myslicie da sie z ladna Azjatka wloczyc po miescie i nie byc zaczepiany co kazda ulice?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w poznaniu jest sporo studentek z korei i nie słyszałem, przynajmniej ostatnio, by której się coś stało
no to sie widze duzo zmienilo bo 5 lat temu to zadnej Azjatki nie mozna bylo zobaczyc :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak więc bez stresu można przyjeżdżać do Poznania:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale Jeżyce są przereklamowane, łaziłem tam dziesiątki razy po nocach i nikt mnie nawet o godzinę nie spytał. :-) Natomiast na Wildzie to nie chciałbym mieszkać; pracowałem tam kiedyś i nawet w dzień w każdej bramie stało jakieś towarzystwo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale no wiesz, sentyment jakiś mnie ciągnie tutaj:)
no i w końcu wypadałoby zacząć coś trenować, a nie tylko udawać
Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś tam zlocie:)
P.S. Ty jako ten ważniejszy na tym forum mógłbyś mi pomóc w dostępie do "Knajpy"
pozdrawiam
iLLuk- the big come-backer :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Natomiast na Wildzie to nie chciałbym mieszkać; pracowałem tam kiedyś i nawet w dzień w każdej bramie stało jakieś towarzystwo...
Chodzilem do szkoly na wildzie :peace:
Sam nie wiem czemu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wziął i zmarł
- Ponad rok temu
-
rzuty z judo a real
- Ponad rok temu
-
Czy capoeira może byc skuteczna na ulicy ???????
- Ponad rok temu
-
Policja zatrzymała 54 karateków i judoków w Mielnie
- Ponad rok temu
-
imprezki plenerowe
- Ponad rok temu
-
Polacy potrafia sie normalnie bawić ??
- Ponad rok temu
-
NOŻ JA PIERDOLE!!