A swoja droga niektorzy ludzie lecza kompleksy kiedy dostaja choc troszke wladzy - niestety obejmuje to wszystkie dziedziny zycia

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ja wiem w Parku ochrona jest skuteczna i wobec mnie mila i w Organzie najlepsi ochroniarze nie dosc ze mili to jeszcze nie rzucajacy sie w oczy mimo gabarytow
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To oczywiscie glowny plus kapitalizmuOchrona w lepszych dyskotekach w Wawie tak juz dziala - miesniakow zastapili miesniaki w garnikach i z milym sposobem rozmawiania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jak o byl jedyny jego pomysl to rzeczywiscie nie mial wyboru.zapytałam to stwierdził, że czasem trzeba. Może racja...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, ale to i tak zależy od układów panujących w danym lokalu, od Ciebie i od tego całego ochroniarza. Nie napisałem, że bramkarz ma prawo bić kogowolwiek, tylko że nie jest to robota dla cienasów, zabijających swój strach i kompleksy napieprzaniem innych. Chyba źle mnie zrozumiałeś.Czy "ochroniarz"(czyt. bmózgi bramkarz) ma prwao mnie uderzyć na dyskotece za to ze rozlało mi sie piowo, albo krzywo spojarzłem na jego panne :wink: ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pracowałem jako bramkarz i mam na to tylko jedno zdanie. To czy ochroniarze leją ludzi czy nie, to zależy do właściciela lokalu. Jak za pierwszą napierdalankę bramkarz idzie papa, to nikt nie tłucze ludzi
Napisano Ponad rok temu
To jak bramkarz mi pierdolnie za byle co i mam swiadków, to moge zglosic sprawe o pobicie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wielu ochroniarzy, a może większość, ma takie znajomości, że racej nie wielu ludzi odważyłoby się z nimi wchodzić na wojenną ścieżke .
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu