Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ktoś zaczepia waszą panne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
183 odpowiedzi w tym temacie

budo_marcus73
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 393 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Ktoś zaczepia waszą panne

We Wrocku jednej pannie w tramwaju przeszkadzało, że moi znajomi za głośno śpiewali.
Oczywiście zmusiła swojego chłopaka, aby okazał się "bohaterem" ...
Ciekawe czy potem równie troskliwie opatrywała jego zakrwawioną "bohaterską" mordkę ...

hmm a wyznaczyliscie kogos kto zrobil mu z twarzy galarete czy wszyscy na raz wzieli go w obroty? bo chlopak byl widocznie za malo asertywny :roll:
z tego co pamietam tramwaj to miejsce publiczne i pewne wzorce zachowania obowiazuja. wyobraz sobie ze np. wracasz z pogrzebu, ewentualnie jestes w jakims innym dolujacym stanie i jedyne o czym myslisz to znalezc sie w cichym domu, a tutaj ekipa obok ciebie wyje po calosci. :?

Nie było mnie przy tej akcji, ale "bohater z wyboru" został skasowany przez jednego z tych zawodników. Czyli w myśl chuligańskiego honoru wyjątkowo honorowo
:twisted:

Chodziło mi o to, że gdyby nie jego głupia laska, to pewnie chłopakowi nic by się nie stało.
On nie miał ochoty na żadne dymy, w dodatku z tego co wiadomo, zachowanie mołojców z AWF-u nie było takie skandaliczne ...

Po prostu durna lasencja chciała wypróbować swojego narzeczonego ...
  • 0

budo_dran
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

No wlasnie, sytuacja dobra czy niedobra to inna kwestia, przyklad na pewno trafiony. Panienka byla w jakis sposob zagrozona? Chyba niebardzo, za to jak sytuacja skonczyla sie dla jej chlopaka swietnie widac. Zreszta jesli laska nie potrafi pomyslec o swoim chlopaku, to i nie jest warta bronienia jej wedlug mnie. Dbanie o druga osobe dziala w obie strony i tracenie zdrowia dla pustych panienek jakos mi nie lezy. Szkoda, ze chlopak nie byl rozsadniejszy.
A co do mojej sytuacji jeszcze, zona tez nie siedzi ciagle w domu, pracuje, studiuje i jakos sobie radzi, wiec czemu mialaby sobie nie poradzic w tamtej sytuacji? Zreszta typ moje chwilowe odejscie wykorzystal na szybkie ulotnienie sie, co bylo bardzo rozsadne z jego strony, po powrocie moglbym juz nie byc taki wyrozumialy ;) I jak dla mnie rozwiazanie bylo dobre, bo sprawa skonczyla sie szybko i bez spiec.
  • 0

budo_druss
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 513 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dran zgadzam się z tobą w 100%.Prawidłowo oceniłeś sytuację(i potencjalne zagrożenie), nie doprowadziłeś do eskalacji konfliktu,tylko dałeś gościowi szansę,aby wycofał się z honorem.
I o to chodzi :)

Pozdrawiam
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A mąż mówił, że to DZIWNE forum :?
Znowu się go nie posłuchałam i mam.. :?

Róbcie w cholere co chcecie .. :roll:
  • 0

budo_sojobo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 506 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a teraz maz Blondi przyjedzie i wszyscy dostaniecie wpier*ol :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

slow mi brak... :roll: :roll: :roll:
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mi też słów brak.. :roll:
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

nom, tobie szczególnie powinno być słów brak :wink:
strrasznie brutalna kobieta, kh kh
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wkurzacie mnie.. :?
  • 0

budo_rzozio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A mąż mówił, że to DZIWNE forum :?
Znowu się go nie posłuchałam i mam.. :?

Róbcie w cholere co chcecie .. :roll:

trochu nie tak, lamusow tu widzisz w chuj robi galimatias z latwych rzeczy, co tu trybic, idzie facet na dancing odchodzi sie odlac wraca na terame a tu mu drugi stara obrabia to co tu sie kminic, zachodzi od tylu i stolkiem w pacynke zasranca usadza na plask, bo tu to juz nie ma co honorowo na podworek zaciagac no chyba ze sie ma zamiare szparig zaliczyc, przy ziomkach taka obsuwe otlebic? dla mnie takie samo cos jak by mnie do furki kto siad i sie potem chcial sianem wywinac ze ma zamiare taka sam sobie sprawic. moja maniura ja ja stukam, jak inny sie do niej dosiada i chce to samo co ja to sam potem z gleby nie wstaje, no bo chyba jasne ze jak sie z panna nawija to jest to kit pod ruchanko, no bo co, o droge do baru pyta?
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurde nic z tego nie zrozumiałem :?
  • 0

budo_ulrich
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 320 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

śledzik wyjątkowo się z Tobą zgodzę :) A Ty blondi nie ośmieszaj się więcej.
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

żałosne.. :roll:
  • 0

budo_wojtt
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1078 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Albo mi się wydaje ale ostatnio mamy do czynienia na Budo z napływem osób których nikt nie potrafi zrozumieć 8O
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

trochu nie tak galimatias z latwych stara obrabia to co tu sie kminic i ma zamiare szparig zaliczyc. moja maniura ja ja stukam, z gleby nie wstaje. to jest kit pod ruchanko.

sory ale ty cos z tego rozumiesz?
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

rzozio nie istnieje, śledzik jest po prostu ciulem, no a blondi w sumie została troche źle odebrana...
eto wsio
  • 0

budo_dran
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Nie no nie jedzcie tak po Blondi przeciez nic nie zrobila :)
Blondi ja juz proponowalem, wyluzuj troche :) Bierzesz wszystko troche za bardzo do siebie i zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodzisz...
Na dzien dobry, wyjechalas mi tu od razu z ciezkiego kalibru, zebym sie wstydzil, ze Twoj maz za takie cos juz by nie byl Twoim mezem... Wiesz, to bylby najbardziej blahy powod rozwodu o jakim slyszalem :lol:
Pozniej porownujesz mnie do goscia ktory uciekl jak mu kobiete gwalcili... no wybacz moja droga, ale chyba przesadzasz... Ciebie za to jak do tej pory nikt tu nie krytykowal za bardzo wiec nie wiem o co sie obrazasz :lol:
Dopiero w ostatnich postach chlopakow troche ponioslo chyba ;) Ale jesli myslalas, ze jako kobieta wejdziesz na forum i bedziesz jechac po kims z pozycji autorytetu, to chyba sie nie uda ;)

Pozdrawiam
troche rozbawiony Dran ;)

PS. rzozio ty sie kiedys normalnie wypowiadales i dalo sie z toba podyskutowac. nie mam tu na mysli nawet jezyka, chociaz ten dla niektorych jest niezrozumialy. ale nie pozuj juz bo to troche niepowazne. jak chcesz mi wmowic ze jestem lamus, bo nie leje kolesia stolkiem ze mi sie do zony odezwal, to wybacz ale moge sie tylko rozesmiac z twoich zyciowych madrosci ;) pozdrawiam, bo jednak pamietam ze masz bardziej poukladane i tylko udajesz ;)
  • 0

budo_tikemi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 366 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

rzozio 8) śliczna polszczyzna
już niewiele osób tak potrafi

imho blondi to taka własnie pani która eskaluje konflikty
ja bym ją w takiej sytuacji zostawił samą z szerokim usmiechem - jak chce to niech ma
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No już super - wyżyliście się na blondynce :)
Ulżyło?
  • 0

budo_druss
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 513 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nic nie zrozumiałaś :? A szkoda...

Pozdrawiam
  • 0

budo_sojobo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 506 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to Blodni:
czy wybierajac meza zorganizowalas jakis turniej?? jak za dawnych czasow... :roll: :roll: :roll:

10 osilkow w BMW rywalizowalo o reke pieknej ksiezniczki...Dołączona grafika Dołączona grafika

pamietaj, ze jesli facetowi szybko konczy sie sila argumentu to pozostaje tylko argument sily... :roll: a to jest miecz obusieczny...

i nie obrazaj sie-chociaz sie postaraj powalczyc ze stereotypem :wink:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024