Pancer na trzecim miejscu, gratulacje
Pancer mam znajomego stylistę jedno słowo i do środy jesteś number 1.
Napisano Ponad rok temu
Pancer na trzecim miejscu, gratulacje
Napisano Ponad rok temu
Wręcz przeciwnie, jest całkiem słuszna. Dojdziemy w końcu że jedyne co jest potrzebne to wiedza i zdolność oraz możliwości jej zastosowania.Jednak nie możesz się powstrzymać z sugestią, że baba sobie nie poradzi z uszczelką, co? :roll: Wiesz, facet też może usmażyć naleśniki, pod warunkiem że odróżnia mąkę pszenną od ziemniaczanej Taka argumentacja prowadzi donikąd, czyż nie?
A to inna interpretacja, równosilna do mojej. Co jest uczciwe a co nie jest kwestią do ustalenia.To się tyczy i kobiet i mężczyzn. Tylko że mężczyźni pracujących kobiet nie chcą się pogodzić z tym, że oprócz pracy zawodowej muszą jeszcze wziąć pół etatu po południu w domu, żeby stworzyć związek oparty na uczciwych (także pod względem ekonomicznym) zasadach. Kobiety wsiadły na traktory, a mężczyźni domowe obowiązki omijają łukiem jak najszerszym (wiem, wiem - generalizuję.... ).Przestawić się trudno kobietom, bo nagle się okazało że muszą pogodzić zbyt wiele obowiązków.
Ano, Life it's a bitch 'n' then you'll die. Wypada jednak pamiętac że to my tworzymy gospodarkę, nie gospodarka nas. To nie jakaś niewidzialna siła która nas determinuje.Możemy sobie dywagować, kiedy było lepiej a kiedy gorzej i kłócić się na temat wzorców kulturowych i ich adekwatności do sytuacji. Realia są takie: "Gospodarka, głupcze!"
Wiesz, ktoś musi, papież umarł. Życzę zrouminia.Owszem, ironizuję sobie. I staram się podchodzić z dystansem, na jaki pozwala mi moja rozwalona gospodarka hormonalna :wink: - także do siebie. Nie obraź się, mam czasami wrażenie, że to Ty masz jakąś misję, związaną z uświadamianiem forumowiczów (zwłaszcza pań w temacie gdzie jest ich miejsce). Ale zakładam Twoją dobrą wolę i przyjmuję, że czynisz to na potrzeby dyskusji
W szeroko pojętym rozumieniu humanistycznym /w odróznieniu od enigmatycznego wczucia i empatii, kórymi nie jest/ nie podoba mi się to, że nie daje ono żadnych możliwości działania. Jest opisem. Nie wyznacza związków przyczynowo skutkowych. Jako takie jest niepraktyczne/nieużyteczne.Pozdrawiam humanistycznie i takiego spojrzenia życzę wszystkim facetom i babkom.
HiddenEye, minimum 1 dan w gotowaniu
PS. No proszę, Randall, znasz nie tylko Sarmatię. Mamy wspólnego ulubionego pieśniarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- bo takie sa sterotypy.. a wyjatki nie czynia reguly. ja nie potrfie wymienic usczelki.. nie znam, sie na tym , wiec dzwonie po fachowca. Nie, nie prowadzi donikad. istniej utarte poglady na ten temat. Tesciowa nie musi byc koszmarem, ale utarlo sie ,ze jest, Zona/kobieta - nie musi byc durna blondynka, ale utarlo sie ,ze jest itd.z selekcją naturalną i życiem w równowadze z przyrodą
to moze pozwol dziecku umrzec jak bedzie mialo skaze bialkowa.. w teamcie rownowagi kup sobie bonsai.Jednak nie możesz się powstrzymać z sugestią, że baba sobie nie poradzi z uszczelką, co? Rolling Eyes Wiesz, facet też może usmażyć naleśniki, pod warunkiem że odróżnia mąkę pszenną od ziemniaczanej Very Happy Taka argumentacja prowadzi donikąd, czyż nie?
Napisano Ponad rok temu
Kobietki, tak trzymać ! Nie ma to jak zgrabny meski tyleczek w hakamie:)) ...hihihi....wyobraznia pracuje..)
Napisano Ponad rok temu
a ty instukotzre mozesz zyc nadzieje, ze wlasnie probujesz uczyc aikido.. a uczennice wlasnie mysla o twojej d...e,
Napisano Ponad rok temu
A gdzie Ty widziałaś słówko "tylko". Nieważne o czym tam jeszcze myślisz, ważne że nie powinno sie myśleć o dupie Maryny na treningu.a ty instukotzre mozesz zyc nadzieje, ze wlasnie probujesz uczyc aikido.. a uczennice wlasnie mysla o twojej d...e,
Nie tylko ale takze... jedno drugiemu absolutnie nie przeszkadza 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki samochód (centralny zamek itp.)? Z kierowcą? A z ochroniarzem? Kto ma prawo jazdy?co by nie bylo za latwo, sytuacja.. kobieta, mezczyna , samochod.. wsiadaja do niego.. opisz jak.. ciekawe czy sobie dasz rade.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ba! nawet wskazane. :wink:A mozna przed i po? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyżby kolega Aiki chcial sie pochwalic w zawoalowany sposób posiadaniem atrakcyjnych, jędrnych pośladków?)
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gdzie Ty widziałaś słówko "tylko". Nieważne o czym tam jeszcze myślisz, ważne że nie powinno sie myśleć o dupie Maryny na treningu.a ty instukotzre mozesz zyc nadzieje, ze wlasnie probujesz uczyc aikido.. a uczennice wlasnie mysla o twojej d...e,
Nie tylko ale takze... jedno drugiemu absolutnie nie przeszkadza 8)
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu