Damskie zachwyty czyli Ohh i Ehh na tatami :) top ten ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Może faktycznie jest tak,że dużo pań tak robi,ale wypraszam sobie-nie wszystkie.To znana wszem i wobec odwieczna prawda, że kobiety przychodzą ćwiczyć, by znaleźć sobie faceta. :twisted: :twisted: 8) :wink:tak wiec drogie Panie jest po co ćwiczyć aikido :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki masz rację,ja też jestem za równością i dlatego facci także do garów. Ale istnieje jeszcze taka rzecz jak kultura, która polega na tym,że np. przepuszcza się panie w drzwiach itp. I uznawane jest to za miły gest,a nie za złamanie zasady równouparwnienia.jasne czemu nie.. rownosc dla wszystkich - kobiety do graów.. (zmywania)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dziękii Tetsudo :wink:Jusi sie przez Aikido stała Gwiazdą...niektóre dla sławy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co nie Pancerku - nasz numerze 3 (uważaj, bo 4 depcze Ci po piętach :roll: )
Wallace (mający ubaw po pachy z Pancera i Marka)
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, tylko uważajcie z tym równouprawnieniem.Aiki masz rację,ja też jestem za równością i dlatego facci także do garów. Ale istnieje jeszcze taka rzecz jak kultura, która polega na tym,że np. przepuszcza się panie w drzwiach itp. I uznawane jest to za miły gest,a nie za złamanie zasady równouparwnienia.
Pozdrawiam
Takie same normy pracy, obciążeń, czas do emerytury. Bez jebania, że chora bo okres, bo nie ma siły. Bez wyręczania w ciężkiej robocie, bez uprzejmości. Albo albo.
Chcesz takiego świata?
A podobno taki zwyczaj jak puszczanie kobiety przodem /taka teoria antropologiczna/ to nam został z czasów prehistorii: Kobiety w plemieniu były mniej wartościowe, to mężczyźni dbali o pożywienie i bezpieczeństwo, zatem np. w sytuacji gdy trzeba było wybadać czy w lokalu typu "jaskinia M48" nie siedzi niedźwiadek, to puszczało sie babę. Jak nie wyszła to mniejsza strata niż zdrowy wojownik :twisted: :wink:
PS. Jest wszem i wobec znane, że to mężczyźni lepiej gotują. Mamy więcej kubków smakowych. :twisted:
PS2. Powaznie starają się ćwiczyć te brzydkie, które zdają sobie sprawę że i tak nikt ich nawet patykiem nie ruszy. Te które wiedzą że są atrakcyjne więcej czasu tracą na kokietowanie w taki czy inny sposób. Z takich obserwacji wyrosło prawo: Inteligencja kobiety jest odwrotnie proporcjonalna do jej urody. :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To dobrze Ci się wydaje. 8) Taki ze mnie manipulator-przeginacz :twisted:Randal wydaje mi się,że trochę przeginasz.
Jeszcze lepiej. Arystotel zazwyczaj się sprawdza.Przesada w każdą stronę jest zła i to jest zasada którą się kieruję. Ja mówię o równouprawnieniu w sensie tego,że nie odbierajmy panią możliwości pracy w "cięższych zawodach". Ale nie mówię od razu, że mamy się podzielić na dwa obozy i łamać jakieś przyjęte konwenanse.
Nie wiem. Bo to wygodne?Wobec tego czemu wyobraża się kobietę jako kurę zamknietą w kuchni?!
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To jak ktoś aikido ćwiczy to nie może już o pierdołach gadać? Co to jakiś zakon czy co?
Napisano Ponad rok temu
PS. Jest wszem i wobec znane, że to mężczyźni lepiej gotują. Mamy więcej kubków smakowych. :twisted:
No ciekawe, mnie się wydaje że więcej kubków smakowych bezpośrednio przekłada się na wybredność a nie na umiejętność gotowania (smażenia, pieczenia, panierowania, nadziewania...)
Napisano Ponad rok temu
Ale my sie wcale nie stroimy zeby zwrocic wasza uwage, tylko po to zeby nam inne dziewczyny zazdroscily
Pooh, jestem Twoim idolem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z takich obserwacji wyrosło prawo: Inteligencja kobiety jest odwrotnie proporcjonalna do jej urody.
No patrz jakim jestem wyjatkiem i piekna i inteligentna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym co wiek ma do tego???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Borne Sulinowo forever czyli E. Leman 16-19 czerwca
- Ponad rok temu
-