SOG X-Ray Vision xv71 co sadzicie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz ile chcesz wydac to dopiero wtedy bedzie mozna cos konkretnego zaproponowac.
cena malo wazna to bedzie moj pierwszy noz i ma byc porzadny zebym sie nie zrazil, tak jak dzis w army shopiku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co prawda to nożyki mniej taktyczne, ale naprawdę z najwyższej półki i żadnych niedoróbek tam nie znajdziesz. Są też wysoce użytkowe.
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek nie wiesz co mowisz, w ten sposob mozemy ci zaproponowac cos za 2500 zl albo i wiecej...
ok jak macie cos proponawac za milion zlotych to umowmy sie ze np do 1tys zl oczywiscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeśli ma być do 1000 zł. czyli koło 300$, to powinienes się zmniescić z SOCOMEM Microtecha. Jest na pewno taktyczny i na pewno użytkowy.
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek - czytnij se mój post, co?
A jeśli ma być do 1000 zł. czyli koło 300$, to powinienes się zmniescić z SOCOMEM Microtecha. Jest na pewno taktyczny i na pewno użytkowy.
PZDR,
Smoku
najlepszy wybor jaki mozesz dokonac piekno funkcjonalnosc i agresja no i to KLIKK 8)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
albo mniejszy
Napisano Ponad rok temu
odpuscilem oststnio takiego elite byl za 450zl.... troche czytalem o tym ze to troszke lipa.... widzialem fotki jak gosc podziurawial puszke i cale czarnidlo zeszlo z ostrza.... i ze wogole cos nie halo z tym socomem..... no i malo agresji w nim drzemie
Napisano Ponad rok temu
????? serio mowicie o tym socomie.....
odpuscilem oststnio takiego elite byl za 450zl.... troche czytalem o tym ze to troszke lipa.... widzialem fotki jak gosc podziurawial puszke i cale czarnidlo zeszlo z ostrza.... i ze wogole cos nie halo z tym socomem..... no i malo agresji w nim drzemie
jak Socom to lipa dla Ciebie to kup se Master Cutleja ( czy jak sie to pisze )
Napisano Ponad rok temu
????? serio mowicie o tym socomie.....
jak Socom to lipa dla Ciebie to kup se Master Cutleja ( czy jak sie to pisze )
nie zrozum mnie zle nie wiem czy lipa nie mialem w rece zadnego porzadnego noza ale chyba zdania o mikrotechu sa podzielone... moze sie myle...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie wiem, smiesznie sie zrobilo troche. Grzesiek, Ty serio w ogole chcesz noz kupic, czy tak tylko dyskusje akademicka prowadzimy?
Moje typy to:
- dla ubogich: M21-04 - wyglada w miare fajnie, trzyma sie dobrze, dosyc pancerny.
- dla mniej ubogich: la Griffe (na ognisko do kielbasek, strugania patykow, fajnie sie trzyma i groznie wyglada)
- jak Chinook zbyt lagodny, to moze tak Civilian? (NMSP)
- Green Beret + szelki taktyczne = idealny EDC, dresa mozna przestraszyc i babcie o zawal przyprawic
- Amphibian auto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WRonX oczywiscie ze chce, przeciez nie robil bym sobie jaj... o nozach dopiero czytam od paru dni i chce wchlonac jak najwiecej stad czasami glupie pytania....
Kto pyta, ten jest pyta
Na poczatek polecam po prostu poczytac rozne watki z archiwum, magiastali.pl i swiatnozy.com.pl itd. a potem dopiero wyjezdzac, bo jak kolega nie wie do czego dziurka jest w nozu spyderco to troche glupawo sie robi, forum to miejsce do wymiany pogladow i porad ale nie infolinia
Napisano Ponad rok temu
Ehh...
- Green Beret + szelki taktyczne = idealny EDC, dresa mozna przestraszyc i babcie o zawal przyprawic
Świetny pomysł :twisted: :twisted: :twisted: musze sobie GB na żywo obadać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
WRonX oczywiscie ze chce, przeciez nie robil bym sobie jaj... o nozach dopiero czytam od paru dni i chce wchlonac jak najwiecej stad czasami glupie pytania....
Kto pyta, ten jest pyta
Na poczatek polecam po prostu poczytac rozne watki z archiwum, magiastali.pl i swiatnozy.com.pl itd. a potem dopiero wyjezdzac, bo jak kolega nie wie do czego dziurka jest w nozu spyderco to troche glupawo sie robi, forum to miejsce do wymiany pogladow i porad ale nie infolinia
ehh odrazu "pyta" i "dziurka" co za gosc dziurka jak juz kazdy wie?? wiadomo do czego sluzy, zreszta nie o tym miala byc mowa.... chce sie poprostu dowiedziec cos na temat nozy, jak juz macie dosc ze mna pisac to oK, kapuje zamykac watek, a mnie wypier... z forum i juz po klopocie...
myslalem ze jak dla Was nozomaniakow, napisanie cos "swiezakowi" to cos takiego "OK" ale widze ze co nie ktorym cierpliwosc sie juz skonczyla ... ok rozumie... czekam tylko na jakas konkretna Wasza aukcje (mam juz pare typow co chce), i kupuje!!! i juz nie mecze!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STAL NIERDZEWNA
- Ponad rok temu
-
Ma ktos Resistora moze? Ale skladaka?
- Ponad rok temu
-
Co będzie na Blade Show
- Ponad rok temu