SOG X-Ray Vision xv71 co sadzicie....
Napisano Ponad rok temu
Kawal bylaka, duzo wytrzyma, a i tnie dobrze. Mam, uzywam, wiec polecam :-)
A chodza po ok. 200-230zl. Szukaj okazji :-) Powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
bo w sumie nie musi to byc duzy noz, najlepiej zeby to byl taki maly "skurczybyk" np. MOD hornet taki jest (tak mi sie wydaje) maly i mocny i grozny..... no wlasnie a moze hornet?? co myslice....
p.s.
ale mieszam jak stara baba na targowicy..... wybaczcie nie mam jeszcze ustalonego swojego pogladu
Napisano Ponad rok temu
A jesli szukasz czegos mocnego i bardzo niepoprawnego politycznie to polece to czego sam obecnie uzywam jako EDC-Spyderco Chinook. W codziennych, metrotaktycznych :wink: zastosowaniach sprawuje sie nadspodziewanie dobrze.
Napisano Ponad rok temu
czegos mocnego i bardzo niepoprawnego politycznie
Potwierdzam potwierdzam :-) To bardzo bardzo baaaardzo "zły" nóż, a jak się go weźmie do łapy to człowiek się zaczyna nerwowo rozglądać za jakimiś flakami które możnaby komuś wywalić na wierzch :twisted: No i wygląd ma zadziorny jak jasna cholera, zwraca uwagę, mocny, blokada przypomina zamknięcie włazu czołgu, i bardzo wygodny. I materiały oraz wykonanie pierwsza klasa.
Kurde, chyba Chinook w 100% spełnia założenia 8)
Napisano Ponad rok temu
za podobne pieniądze można też mieć niedobrego :twisted: Benchmade AFCK albo Aresa 732
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
m 16 - jest do dupy - za cienkieostrze
8O
Gorny mialem na mysli.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cienkosc jest sprawa wzgledna...
Napisano Ponad rok temu
czy jezeli mowa o tym chinooku to chodzi o ten noz
czy on jest az tak bardzo zadziorny, hmm moze w rece wyglada fajnie ale zdjecia jakos nie oddaja jego szalenstwa, no i czy moze mi ktos wyjasnic po co ta dziura!!!! jakos mi to nie podchodzi.....
a co do m16 ten z gory jest fajny.... tylko czy nie za duzy do kieszeni moze ten po srodku byl by fajny m12-12le?? no juz sam nie wiem
bm 722 tez fajny
fak...tycznie ale wybor... chyba na jednym nozu sie nie skonczy..... tylko od ktorego zaczac
moze zrobmy "ZLY NOZ TOP TEN"
.... acha ze tak powiem pieniadze zbytnio nie graja roli.... zabawka ma cieszyc!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
>>>>>> ZŁY NÓŻ <<<<<<
bardzo mi i nie tylko mi sie to przyda.....
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
czy jezeli mowa o tym chinooku to chodzi o ten noz
czy on jest az tak bardzo zadziorny, hmm moze w rece wyglada fajnie ale zdjecia jakos nie oddaja jego szalenstwa, no i czy moze mi ktos wyjasnic po co ta dziura!!!! jakos mi to nie podchodzi.....
Ja mogę. Do otwierania.
nie ma to jak "odpalić z dziury" folder Spyderco... Automacik prawie :twisted: :wink:
Pozdrawiam,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
No i fotka z military oddaje jakies 5% efektu. Oględnie mówiąc jest do dupy.
Napisano Ponad rok temu
wyobraz sobie z takim czyms na miasto wyjsc :wink:
sorry nie moglmem sie oprzec
tutaj poczytaj
a moze cos pazurkowatego
a co do topica "zle noze" jestem calym sercem za, pokazcie co skrywacie przed rodzina na dnie szafy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poczytaj trochę forum to będziesz wiedział do czego jest dziura a jeśli chodzi o zadziornośc chinooka to trzeba go zobaczyć na żywo i lepiej wtedy być po dobrej stronie ostrza mi tam sie cholernie podoba
Napisano Ponad rok temu
czyli wasze typy m21, chinook...... czy cos jeszcze...
dziura juz wiem po co jest (mozna sobie za ta dziure noz na szyj powiesic )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STAL NIERDZEWNA
- Ponad rok temu
-
Ma ktos Resistora moze? Ale skladaka?
- Ponad rok temu
-
Co będzie na Blade Show
- Ponad rok temu