Tak. Mieszkałem w UK i w DE. Tam i tam mam rodzinę. Tami i tam mam przyjaciół tak niemców jak i anglików, nawet z kilkoma mam przez lata kontakt listowny. Wszędzie gdzie nie byłem (tj. De, Fr, UK ) najgorszym syfem jest ciapata społeczność. To, że brudni i śmierdzący to nic, najgorsze jest to, że turbaniarze cały czas chcą rozmawiać o religii. Jak dla mnie doskonałym rozwiązaniem byłoby odgrodzić afrykę wielkim murem i tam mogli by wreszcie odpocząć od niecnych knowań i manipulacji europejczyków i amerykanów.A Ty żyłeś kiedyś za granicą, pracowałeś tam?.. widziałeś polską emigrację i reakcje tubylców jak im mówisz, że jesteś z Polski…? Szczególnie do Niemiec się przejdź.. tam nas kochają jak cholera… chyba tylko Turków bardziej...
Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie doskonałym rozwiązaniem byłoby odgrodzić afrykę wielkim murem i tam mogli by wreszcie odpocząć od niecnych knowań i manipulacji europejczyków i amerykanów.
Kiedyś tam sobie mieszkali, ciekawe skąd ich tyle sie wzięło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, jak mogłem wcześniej tego nie zauważyć 8OJak już się trochę pogubiłem kto kogo broni i jaki ma cel. Czarni są agresywni, bo tak ich traktujemy. Jak by od Ciebie się wszyscy trzymali z dala i woleli się z tobą nie zadawać to nie był byś potulny.
Napisano Ponad rok temu
A może by tak skończyć z pierdoleniem o złym traktowaniu? W Europie czy Stanach systematycznie rośnie liczba kolorowych imigrantów, a przecież wszędzie tak źle - rasizm, złe traktowanie, i inne takie duperele. Zupełnie jakbym słyszał pierdolenie o dyskryminacji kobiet w Polsce. :roll:Jak już się trochę pogubiłem kto kogo broni i jaki ma cel. Czarni są agresywni, bo tak ich traktujemy. Jak by od Ciebie się wszyscy trzymali z dala i woleli się z tobą nie zadawać to nie był byś potulny.
Napisano Ponad rok temu
Wygląda na starawe, ale tu tego nie widziałem... Jak kotlet, to smacznego.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wygląda na starawe, ale tu tego nie widziałem... Jak kotlet, to smacznego.
Konkretny gość
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo ładna tradycja.Możliwe, że ktoś już to kiedyś wrzucał. Moim zdaniem kwalifikuje się pod dział ulica. Filmiki z boliwijskiego festiwalu tinku - ulicznych bójek.
Napisano Ponad rok temu
od 1:16, dobra akcja 8) skatowal buraczkahttp://www.joemonster.org/filmy/25199/Dostali_to_na_co_zasluzyli
nastepna tez niezla
edit
takie filmiki to ja moge ogladac :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozniej jeszcze dobre jak koles splywa i peruka mu zlatuje
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!