CYKL 6 TYGODNIOWY -SUPERKA -WINKO-PROLO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
czesc laska sprawdzilem jeszcze raz w tym cyklu jest testosteron prolongatum co pieć dni 200 mgtam chyba chodzilo o propionate a nie prol????
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
aha cos wspominalaes o propinacie czy on byl by lepszy na taka 6 tygodnowke i jak mozesz podkrec mi cos jak sie odblokowac po takim cykl czytalem tu na forum ale nie do konca wszystko kumam pozro robinjezeli tak to ten cykl pociagnal bym dluzej do 8 tyg bo prolka po 4 sie dopiero rozkreca
Napisano Ponad rok temu
wiec ja bym lecial z propkiem jak chcesz 6 tyg
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Czesc Laska dzieki czylipropinat lepszy do tego cyklu szybciej dziala co prawda kupilem juz troche prolo ale zmenie na propka powiedz co ile strzal bo w prolo bylo ze co 5 dni 200 mg z propkiem zdaje sie jest inaczej gdzies tam czytalem ze co 2 dni po 50 mg dopiero w w 3 tygodniu zwiekszyc do 75 mg i cos mowili ze mozna tez razem z prolo ale to zdaje sie dla zaawansowanych a ja poczatkujacy jestem jesli chodzi o SAA mecze cie pewnie tymi pytaniami ale chce sie porzadnie przygotowac do tego cyklu zbieram srodki na odblok juz mam clomid(Clostilbegyt) tylko tez nie wiem ile tego potrzeba na razie mam 20 tabsow po 50 mg apteczny z tego co wyczytalem to wazny jest okres poltrwania w organizmie czyli jesli bede uzywal prolo to trzeba zaczac odblo 14 dni od ostatniego strzałujak mozesz wyjanij mi to zagadnienie rowniez bo bez dobrego odbloku to pozniej lipa bedzie pozdrowienia robin ps ktory propinat na rynku najpewniejszy?cykl na propionate jest bardziej na sucha mase i rzezbiacy a na prolo robi sie wieksza mase
wiec ja bym lecial z propkiem jak chcesz 6 tyg
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Czesc Laska dzieki ze mi to wyjasniles bo bardzo mnie nurtowal ten odblok bo czytalem ze jesli nie zrobi sie go dobrze to dupa blada z cyklu .Aha rozumiem ze przy tych ilosciach SAA nie musze stosowac prowironu by zapobiec gino .i czy mogl bys mi doradzic ktorych firm propek pewny ze nie jest zwalkowany czytalem ze roski jest niezły ale nie wiem z nimi roznie bywa moze zamiast propa bedzie jakas lipa pozdrowionka robinpropa wal co 2 dzien po 100mg odblok 24(30)tab clomidu wystarczy z clomidem zaczynasz leciec po 2 dniach od ostatniego strzala z propa pierw po 3 tab przez 2-3 dni pozniej po 2tab przez tez 2-3 dni i pozniej po jednej
Napisano Ponad rok temu
a jaki prop???? testolic polecam
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
dzieki za podpowiedz poszukam tego towaru mam jeszvcze do ciebie pytanie jak to teraz brac jechac tak jak MaC rozpisal czyl 1 tydzien co trzy dni superka i co drugi propek tak samo w drugim tygodniu i dopiero w trzecim tegodniu superka co 2 dzien i propek zapewne domylasz sie ze chodz mi z to ze mierwsze dwa tygodnie nie bede bral saa i propka w jednym strzale co prawdemowiac ulatwia sprawe bo jest mniej dupy kicia ze tak powiem ale jesli trzeba to bede sie trzymal tego planu chyba ze moglbym lekko go przyspieszyc i juz w drugim tygodniu zrownac superka z propkiem jak myslisz bo ja nie wiem a jesli ma to cos schrzanic to odpuszcze i bede jechal tak jak MaC to rozpisal pozdro robin ps w cyklu oczywiscie rowniez winko 3-4 tabsy dzinnienapewno nie ruski!!! gino nie powinno ci sie robic po tym cyklu no chyba ze jestes strasznie wrazliwy to miej w pogotowiu nolve ale nie bedzie napewno potrzebna
a jaki prop???? testolic polecam
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siemanko laska po dluzszej nie obecnosci sle musialem wyjechac.jade z tym cyklem tak jak ustalilismy winko superka i propek to pierwszy tydzien nie jest zle tylko powiedz mi czy to normalne bo mnie troche dupsko boli po tej superc jak wstrzykiwalem to nic dopiero po jakis paru godzinach gdy chodze troszke odczuwam jak wiesz to moj pierwszy cykl z SAA wiec tak dla pewnosci pytam strzaly wale sam ale wszystko bylo okey nie bylo krwi jak ociagnolem tloczek wiec pewnie to jeden z urokow klucia dupska pozdrowionka robin .ps aha slyszalem ze jesli w udo szota walisz to mx moze byc 2 mililitry czy mozna wiecej niz dwa jak bys mogl mnie oswiecic
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu