"Ustawki" 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O, jak pisałem posta nie było jeszcze tego od HMJF. Mniej więcej o to mi chodziło, tylko byłem bardziej złośliwy
Hehe czasem bywa, że post wyjdzie zanim się coś napisze. Jakby mnie sprawa dotyczyła zapewne też bym był bardziej złośliwy
Napisano Ponad rok temu
jaka homofobie? co ty wogole mowisz? i do czego?czy masz wszaż na glowie, czy jestes w dresie czy ozyganych i dziurawych spodniach ala pank
Litości. Wsadź sobie, za przeproszeniem, w zad swoją homofobię, ewentualnie zapisz do LPR. Takich tam trza.
Pozdrawiam serdecznie
niczym sie nie roznisz od typa co sie napierdala na ustawkach, bo sam poszedles. sam jestes ***fobem, bo piszesz, ze dresy to i tamto. co z tego ze sa w dresach. co z tego ze ktos ma wszaz czy inne dredy.
nie ma rozroznienia na tych co robia zle bo cos a tych co robia zle bo cos innego.
pomysl o tym.
czym sie rozni gosc co zajebal kogos za 5pln a tym co zabil dla przyjemnosci?
dalej:
Przecież jeśli to jest "twój teren" i jeśli ktoś chce ci tam dowalić, to znaczy, że on jest agresorem, a Ty się bronisz.
czyli moga cie napierdolic goscie z krakowa, bo ich terenem sa niepolomice ( w sumie blisko ) ?? jaki twoj teren. masz akt wlasnosci ?
ps. poszedles sie bic, a jak zobaczyles ze ich jest wiecej to sie z kolezkami zesrales i poszedles pogonic na psy
a jakby was bylo wiecej to byscie ich obili i mowili ze wszystko gra. tak ?
Napisano Ponad rok temu
Młotkiem się nie da, to łopatą trza?
Jebie mnie w cyce czy ktoś chodzi w dresie czy w czymkolwiek innym. Połowa moich kumpli sobie śmiga sobie w dresach bo stawiają na wygodę, czy też z innych względów. Ale dla niektórych dres to nie tylko ubranie, to lifestyle i tak się już przyjęło, że mówi się "dresiarze", a ma na myśli kretynów. Skoro nawet na tym forum używa się tego zwrotu, podczas gdy większość forumowiczów to sportowcy. Nie jesteś przewrażliwiony przypadkiem?
I wyjaśnij mi, co to jest "wszaż"? Jeśli masz na myśli długie włosy, to oświecę Cię, że takowe wymagają sporej pielęgnacji, a jak ktoś wszy ma to się ścina na pałkę. Normalnie Ciemnogród.
jaka homofobie? co ty wogole mowisz? i do czego?
Dżizus kurwa, masz cytat, masz mój komentarz, jak Ci to można inaczej wyjaśnić? 8O
jaki twoj teren. masz akt wlasnosci ?
Po co mi on? Ja wiem, że jak pójdę do knajpy w której przesiadują dresiarze to się proszę o wpierdol. Poza tym przypomnij sobie co oznacza czudzysłów ( o taki " znaczek)
poszedles sie bic, a jak zobaczyles ze ich jest wiecej to sie z kolezkami zesrales i poszedles pogonic na psy
Poszedłem nie bić się, lecz przygotowany na to, że może będę musiał. I nie poszedłem pogonić tylko zadzwoniłem. I nie psy, tylko policja.
a jakby was bylo wiecej to byscie ich obili i mowili ze wszystko gra. tak ?
Deja Vu? Fajnie tak napierdalać na kogoś nie mając pojęcia o wcześniejszej dyskusji? Gdyby było nas więcej, to co najwyżej byśmy im kazali spierdalać, no chyba, żeby się naprawdę rwali do bójki. A nawet w 50 się nie zdecydowali jakoś
Napisano Ponad rok temu
jaka homofobie? co ty wogole mowisz? i do czego?
Dżizus kurwa, masz cytat, masz mój komentarz, jak Ci to można inaczej wyjaśnić? 8O
Słowami? 8O Z tego co napisałeś też nie mogę wywnioskować o co Tobie chodzi :? :bad-words: :nie: .
czy masz wszaż na glowie, czy jestes w dresie czy ozyganych i dziurawych spodniach ala pank
Litości. Wsadź sobie, za przeproszeniem, w zad swoją homofobię, ewentualnie zapisz do LPR. Takich tam trza.
Napisano Ponad rok temu
Jakoś tak się przyzwyczaiłem, że używam "homofobia" zamiennie z "nietolerancja", co jest faktycznie pewnym nadużyciem, i nie jest właściwe, za to przepraszam.
Zad=dupa
Coś jeszcze jest niejasne?
Napisano Ponad rok temu
dobra koniec tematu,ale zar postaw sie w mojej sytuacji,dzwoni do ciebie dobry kumpel z prosba o pomoc,chce zebys wpadł na wskazane miejsce,tam jest juz ekipa i czekamy na inna bo kumpel ma jakąs rozkmine z jednym z nich,oni zajezdzaja jest ich około 20,jest mozliwosc konfrontacji,mi sie to nie podobało że nie poinformowął mnie o co chodzi,ale co bys zrobił zobaczył ich i powiedział narazie chlopaki ja w tym nie biore udziału,czy to było własciwe?
1/ jeszcze przez telefon radzisz kumplowi, żeby zadzwonił na policje, a nie robił kretyńskie "ustawki", bo ty nie masz ochoty oberwać sztachetą w łeb...
2/ jedziesz pomóc kumplowi. Udało się wam wpierdolić tym lamusom... Niestety jeden z nich dostał siekierą za mocno i właśnie się wykrwawił... Sprawa kończy się na więzieniu dla całej waszej "paczki".
3/ jedziesz pomóc kumplowi. zaczyna się bijatyka... wciemności widzisz lecącego na ciebie kolesia... budzisz się w szpitalu... kumpel leży w łożku obok.
Sam wybierz.
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smoku: ale w ogóle to jakaś bzdura ustawki robić, bo dwóch kolesi ma jakieś porachunki. Jak się obydwaj chcą bić koniecznie, to niech się na sparing ładnie umówią i po problemie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie topici niczemu nie służą, a tylko dzieci wyłaowują swoje frustracje
A post Maćka_1989 jest tego niezbitym dowodem...
Jaka wojna , jakie pały, jaka lipa - zlituj sie człowieku :roll:
Ale Khunag - sam jesteś sobie winny... tytuł ustawka tego topicu to totalny błąd...
W temacie - to nie była ustawka, tylko działanie prewencyjne Wink
Otóż to ...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
stary nie wiesz co mowisz. paly to podstawa. pisalem juz o tym. u mnie w miescie robia tak i pasiaki i wislaki, nie wiem jak teraz ale pare lat temu tak bylo . zero honoru. ty myslisz, ze taki burak z bajowki jakiejs to rycerzyk z zasadami ?a jeśli mogę zaznaczyć to ludzie biorący udział w ustawkach(kibole głównie) nigdy nie współdziałają z policją i innymi organami ścigania... :twisted: Krótko mówiąc wstyd. Łepki z kilkoma kumplami was pogoniły i macie lipę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam wiesz jak jest, ze jedno sie mowi a 2'gie robi. I dlatego ich nie szanuje.Niedziel ten tekst z niewspółdziałaniem z policją to cytat z tzw. "kodeksu huligana" znajdziesz go na każdej stronie o kibicach. Sam jestem kibicem śląska(kibicem a nie huliganiem zaznaczam) i wiem że takie wałki jak dzwonek po policję się zdarzają.
Co do ustawki to jak sie idzie to sie nie dzwoni na policje jak 2'ga ekipa jest silniejsza. No bez jaj. Jakby ich bylo 50 a tamtych 15 to by ich wzieli na buty.
To wlasnie mnie wq..wia i o tym mowie, a nie o samej 'instytucji' ustawek.
Napisano Ponad rok temu
Jakby ich bylo 50 a tamtych 15 to by ich wzieli na buty.
Nie lali byśmy ich. W życiu nikogo pierwszy nie uderzyłem. Chyba, że by nas zaatakowali w 15-stu
Napisano Ponad rok temu
"ULICA
Praktyczne zastosowanie technik w obronie własnej. Samoobrona. Bez zasad."
Chyba czas zmienic ten bzdurny opis forum na jakis bardziej pasujacy do rzeczywistej zawartosci, "wyjasnienia i dyskusje odnosnie pojec takich, jak >honor bandyty<, >ustawki<" albo cos w tym stylu, co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Khunag, myślisz, że na kimś to robi wrażenie, co ciebie spotkało ?
Jakby każdy tak opisywał swoje szkolne wspomnienia to dział "Ulica" miałby 100.000 topiców.
I jeszcze gdyby twoja sytuacja była naprawdę wyjątkowa, albo groźna. A to było takie zwykłe szczeniackie "napinanie klaty". I jeszcze walnąłeś w temacie "ustawka" :roll:
Nie czujesz, że się trochę kompromitujesz? Tak odrobinkę ... :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ustawka
- Ponad rok temu
-
Zadyma w sklepie w Portugali i inne (video)
- Ponad rok temu
-
co jest najlebsze??
- Ponad rok temu
-
Po dłuższym namyśle....
- Ponad rok temu
-
Zaczepka na ulicy-czy dobrze postąpiłem?
- Ponad rok temu
-
Ciekawe uderzenia.....
- Ponad rok temu
-
Raport bezp. o gimnazjach w W-wie ( długie )
- Ponad rok temu
-
Zastosowalem Judo na ulicy - odczucia
- Ponad rok temu
-
Bokserski wicemistrz Polski strażnikiem miejskim..
- Ponad rok temu
-
ULICA I PARTER - przeczytaj zanim zaczniesz pisać bzdury
- Ponad rok temu