"Ustawki" 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt ! policji wogole powinlo nie byc ! Przynajmniej frajerstwa by w Polsce nie bylo :wink:lat mam calkiem sporo. jednak bez roznicy ile bym ich nie mial taki czyn nazywany jest F.......
Napisano Ponad rok temu
THE LARCH...
Niech ktos zamknie ten topic. Adamie D szacunek, bo ta kara coraz cięższa.
Napisano Ponad rok temu
spoko, kolega kibic dostał pierwsze ostrzeżenie, jak nie zamknę tematu to może zarobi jeszcze na dwa :wink:
Napisano Ponad rok temu
dzwonienie na policje bo jest mozliwosc ze dostaniesz po glowie to sie nazywa : FRAJERSTWO! zapamietajcie sobie!
Dzwonienie po straż bo jest mozliwość że spali Ci się mieszkanie to tez frajerstwo, tak samo jak dzwonienie po doktora jak czujesz że coś z Tobą nie tak (no chyba że mieszkasz w Łodzi :wink: ) Czyżby przedszkolaki dorwały się do netu, może pora na kolejne czyszczenie ??????
Napisano Ponad rok temu
dobre poklondzwonienie na policje bo jest mozliwosc ze dostaniesz po glowie to sie nazywa : FRAJERSTWO! zapamietajcie sobie!
Dzwonienie po straż bo jest mozliwość że spali Ci się mieszkanie to tez frajerstwo, tak samo jak dzwonienie po doktora jak czujesz że coś z Tobą nie tak (no chyba że mieszkasz w Łodzi :wink: ) Czyżby przedszkolaki dorwały się do netu, może pora na kolejne czyszczenie ??????
Napisano Ponad rok temu
1.Mam wrażenie że sporo jest tu osób które mają jakieś kompleksy i z całego czyjegoś postu wyciągają sobie fragment z którym się nie zgadzają i obrażają autora postu jaki z niego debil i frajer i że to on jest super bo zrobiłby inaczej. To akurat tyczy się nie tylko tego fora. Nie wiem skąd w ludziach taka chęć wywyższania się nad innymi.
2.Forum ulica faktycznie schodzi na psy. Co drugi temat to "czy dobrze zrobiłem?". Kiedyś miałem się w takim wypowiedzieć ale zrezygnowałem. To się nudne robi. Większość sytuacji jest podobnych a każdy musi się zapytać bo w jego przypadku był jeden przeciwnik więcej. Już lepiej odświerzyć inny topic i tam się tym podzielić.
3.Przętępca. Bierzesz udział w ustawce jest przestępstwem (zgadzam się). Sporo osób tutaj pisze jakie to jest złe i że nie wolno tego robić. A ja się spytam ile z tych osób ma pirackie płyty? Albo nie sprząta po swoim psie na trawniku? To też przestępstwo. Jeśli nikt tego nie popełnia to zwracam honor ale mam wrażenie że niektórzy obrońcy moralności to obłudnicy. (no offence, to tylko moja opinia wyrobiona tym że znam sporo takich osó
4.Aby wziąść udział w tej dyskusji. Zgadzam się z założycielem tematu co do jego czynności. Poczekać i ewentualnie samoobrona. Brawa za wezwanie policji. Większość ludzi gardzi policją i nie odważają się za wezwanie jej. Ale temat faktycznie nie pasuje do nazwy i raczej nie wnosi nic nowego. Choć gdyby posortować wszystkie takie tematy i zrobić z niego jeden jako poradnik co i jak robić i czy się dobrze robić to głosowałbym aby ten temat wykorzystać. Kilka mądrych postów tu padło.
Sorry za OT. Chciałem po prostu się wypowiedzieć:> Ciekawe ile osób po mnie pojedzie:>
Napisano Ponad rok temu
To, że 90% populacji posiada nielegalny soft i tego nie komentujemy, oznacza że na mocy indukcji matematycznej nie możemy ganić ustawek i wszelkich innych debilnych zachowań ulicznych?3.Przętępca. Bierzesz udział w ustawce jest przestępstwem (zgadzam się). Sporo osób tutaj pisze jakie to jest złe i że nie wolno tego robić. A ja się spytam ile z tych osób ma pirackie płyty? Albo nie sprząta po swoim psie na trawniku? To też przestępstwo. Jeśli nikt tego nie popełnia to zwracam honor ale mam wrażenie że niektórzy obrońcy moralności to obłudnicy. (no offence, to tylko moja opinia wyrobiona tym że znam sporo takich osó
z resztą się zgadzam
Napisano Ponad rok temu
No jasne ze policyjne i juz nawet namierzylismy Cie po IPpOLICYJNE FORUM!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
pOLICYJNE FORUM!!!!!!!!!
No, policyjne.
Mam nadzieję że będzie to dla Ciebie bodźcem wystarczającym do tego żeby poszukać sobie jakiegoś innego, niepolicyjnego 8)
Napisano Ponad rok temu
pOLICYJNE FORUM!!!!!!!!!
Nie policyjne tylko forum ludzi NORMALNYCH. Ty się zastanów się co piszesz bo tylko siebie ośmieszasz takimi podwórkowymi tekstami.
Np. jak helupiarz sfutruje babcie co ma 500 zł renty, a babcia zadzwoni na policję to co? Babcia też frajer?
Napisano Ponad rok temu
pOLICYJNE FORUM!!!!!!!!!
no baaaaa, sami policjanci ...
Komisarz Tomasz Kruszyński komenda stołeczna policji, kłaniam się.
Napisano Ponad rok temu
nie no kselos nie przesadzaj,to jest zycie a nie bajka czy film,a poza tym u mnie to nie miał byc awantura kibicow,tylko roznica zdan,ichlopaki chcieli aby oddzielic ziarno od plewu.
Hmm ziarno od plewu rozumiem chcieli sie nawzajem zajebać, zeby nie bylo juz plewu ?
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie nie ma sprawencji, policjant tez czlowiek, niech tylko beda wporzadelu i daja ludziom pracowac, prosta rzecz - musi byc sztama w 2 strony : niebiescy trzepia frajerow i bandytow co leja na zasady a daja zyc ludziom i na towarzycho odwroca jak mus oko, a towarzycho trzyma sie tego zeby robotki szly na czysto i nie bylo obsuwy i wtedy jest gitara. zasztela mnie zawsze jak slysze o drogowcach co sami biora a odjechac nie daja, albo jak blacharnia zawija lamusa o barachlo a za rogiem jest kapurno i tam ich potrzeba bardziejKomisarz Tomasz Kruszyński komenda stołeczna policji, kłaniam się.
Napisano Ponad rok temu
:shocked!: Rzozio na moderatora!!!! Ja po prostu kocham to forum!!! :splat:jak dla mnie nie ma sprawencji, policjant tez czlowiek, niech tylko beda wporzadelu i daja ludziom pracowac, prosta rzecz - musi byc sztama w 2 strony : niebiescy trzepia frajerow i bandytow co leja na zasady a daja zyc ludziom i na towarzycho odwroca jak mus oko, a towarzycho trzyma sie tego zeby robotki szly na czysto i nie bylo obsuwy i wtedy jest gitara.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ustawka
- Ponad rok temu
-
Zadyma w sklepie w Portugali i inne (video)
- Ponad rok temu
-
co jest najlebsze??
- Ponad rok temu
-
Po dłuższym namyśle....
- Ponad rok temu
-
Zaczepka na ulicy-czy dobrze postąpiłem?
- Ponad rok temu
-
Ciekawe uderzenia.....
- Ponad rok temu
-
Raport bezp. o gimnazjach w W-wie ( długie )
- Ponad rok temu
-
Zastosowalem Judo na ulicy - odczucia
- Ponad rok temu
-
Bokserski wicemistrz Polski strażnikiem miejskim..
- Ponad rok temu
-
ULICA I PARTER - przeczytaj zanim zaczniesz pisać bzdury
- Ponad rok temu