http://rmdc.sweb.cz/, W liscie hubow, w filtrze wpisuje mma albo sztuki walki albo figt bylem na jakis 3 hubach ale najlepszy jest mmax czy jakos tak, bodaj w dziale o k1 jest instrukcja obslugi dc przyklejona, tam tez chyba jest adres tego huba...Volt na jakiego huba wlazisz ? aha i jak masz gdzies pod reka link do rmDC++, to zarzuc
pozdro
samouk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bowiem... Ci, ktorzy cwicza dlugo maja czesto za soba 40 pare walk i wynikajace z nich doswiadczenia i nawyki - tego nie da sie nadrobic. Poza tym pewne nawyki ruchowe, wlasciwy rozwoj organizmu mozna osiagnac tylko w wieku 12-13 lat, kiedy czlowiek jest jeszcze i fizycznie "plastyczny".
Nie twierdze jednak, ze to jest wszystko bez sensu. Ja sam mimo mocno zaawansowanego wieku, bedac juz trenerem boksu, nadal sie ucze i samodoskonale, choc z punktu widzenia sportu nie ma to zadnego sensu. Ale ma sens dla mnie, jest wyzwaniem.
Ale radze przynajmniej raz na tydzien, a jesli sie nie da choc w formie seminariow, na kontakt z trenerami boksu - bo boks to nie tylko odpowiedz na pytanie - z kim wytrzymalem sparing i jak mocno potrafie uderzyc. To technika i jeszcze raz technika.
Acha... Aspekt ulicy, co kto i komu moze nie interesuje mnie. Jak pokazuje ostatni wypadek w Nowej Hucie umiejetnosci piesciarskie nie sa tam potrzebne, wystarczy noz za 8 zl i rownie zdemoralizowani bezmyslni koledzy, wtedy ofiara sie znajdzie predzej, czy pozniej.
Pozdrawiam
pokonujacych trudnosci
K_P
Napisano Ponad rok temu
pon.-rano biegam,po południu silka barki biceps po siłowni 5 min skacze na skakance i 5min od razu walki z cieniem zwracajac na prace nog bardziej,
wtorek-boksuje-rozgrzewka 15 min-tarcze 5min,walka z cieniem 5 min,worek około 10 min i skakanka
sroda -rano biegam,pozniej siłka i tak jak w poniedziałek
czwartek-boksuje podobnie jak w srode
piatek siłka
sobota skacze do oporu na skakance do 20 min
wobec czego chciałbym sie zapytac,na co mam zwracac uwage miałem kontakt z trenerem boksu powiedział zebym wrocił jeszce do podstaw choc przyznał że nie wyglada to żle(ten trener wychował kilku mistrzow polski juniorow),chciałbym sie dowiedziec o taktyce walki mojej jako mankuta,jakie kombinacje na tarcze słowem taka rozpiske treningu jesli bys mogł prosiłbym cie bardzo,byłbym wdzieczny dozgonnie
dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Moja pasja w pracy trenerskiej jest obecnie poznawanie bjj, a boksem zajmujemy sie jako dodatkiem do vale tudo.
K_P
PS. W wolnej chwili przyjrze sie Twojej rozpisce.
Napisano Ponad rok temu
To chyba niezupełnie sam trenujesz bo do tarczy chyba kogoś potrzeba żeby je przytrzymał i wystawiał. Nie jestem trenerem ale nie rozumiem (choć jak nie masz czasu nie musisz odpowiadać tak jakoś mnie to zainteresowało)..wtorek-boksuje-rozgrzewka 15 min-tarcze 5min,walka z cieniem 5 min,worek około 10 min i skakanka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli znasz kogoś kto wie to i owo na temat SW to pożwicz pod jego okiem a nierób tego sam, na pałę PAMIĘTAJ LICZY SIĘ JAKOŚĆ A NIE ILOŚĆ!!!! jak już coś będziesz umiał to dopiero zacznij szlifować to na worku , tarczach ( a w domu nawet przed lustrem ( ja często tak robie np. zawsze jak ide do kibla to robie przynajmniej jedną technikę tak z przyzwyczajenia )) Elo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko teraz sie zastanawiam bo ponownie przeczytałem posty tego tematu i wymieniasz w treningu kopniecia... wiec co Ty trenujesz boks czy kick-boxing? czy jeszcze cos innego? bo kick-boxing to naprawde nie boks z "doklejonymi" nogami tylko zupełnie inna dyscyplina z czego wiele osób nie zdaje sobie sprawy.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wzmacnianie goleni w boksie tajskim i mit kopania drzewa!
- Ponad rok temu
-
karate on line
- Ponad rok temu
-
Taśma - przyda sie to na coś ?? pomóżcie
- Ponad rok temu
-
Wai Khru i Krabi Krabong
- Ponad rok temu
-
Co z tym Podrazą?!
- Ponad rok temu
-
A takie pytanie ...
- Ponad rok temu
-
Kick-Boxing + Boxing
- Ponad rok temu
-
Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ?
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa Polski MuayThai
- Ponad rok temu
-
Jack Osbourne wygral walke Muay Thai
- Ponad rok temu