Wszystko fajnie ;p ale jak byś był taki miły i dał np. linki z tymi produktami ;]
i ilościowo ile zamówić tak na cykl miesiąc ;] bo dawkowanie raczej jest na opakowaniu 
no i powiedz mi co to jest "A6w ABS II, 8 min ABS" ;p
A6W - aerobiczna 6stka weidera, wejdz na youtube i tam sa tutoriale jak wykonywac A6W i 8min ABS albo uzyj google
mozesz zrobic cykl np na 6-8tyg (a potem przerwa min 6tyg od kreatyny i znowu
kup mutant mass i pij wg brakow w diecie (6,8kg ma 28porcji ale ja proponuje zebys zaczal od polowki, bo taka jedna porcja ma 1000kcal i muli strasznie, mozesz brac 2-3 razy po 0,5 porcji badz wg brakow w diecie w tym porcje zaraz po treningu np w T(reninfowe) 3 porcje(jedna zaraz po treningu) a w NT - 2 porcje ). Tylko pamietaj ze musisz trzymac diete i miec nadwyzke kalorczyna zeby utyc!!
Witaminy olimp 2 paczki (jedna wystarcza na miesiac)
jak masz pieniadze to dokup jeszcze bialko, moze byc jakies tanie np Ostrowia czy lowickie i tez wg brakow w diecie.
Jesli sie zdecydujesz na BCAA (problem z dieta/ ektomorfik) to np Dymatize 200 tabsow to (4 na dzien) = 50 dni (okolo 70zl - 400tabsow - 100 dni ok 120zl), mozesz brac po cyklu (jak masz diete i uzupelniasz gainer to BCAA sa zbedne, chyba ze patrz wyzej)
Ja osobiscie polecam ALRI chained out(ok 150zl)troche drogie ale wystarczaja na dlugu i maja zajefajny sklad i dzialaja anabolicznie i odstresowujaca + wyciagi z fajnych roslin -min rozaniec gorski (dziala relaksujaco) - mozesz np w czasie cyklu brac tylko w treningowe a po cyklu na mono dziennie z rana jedna porcje (polecam smak bananowo-truskawkowy

)
Na allegro bym nie zamawial, bo raz ze ciezko dostac wszystkie produkty u tego samego sprzedawcy (koszty wysylki) a dwa, ze byly przekrety. Sa setki sklepow w necie, -> google