nie da się po dwóch stażach wciskać ciemnotę ludziom. :wink:
Ludziom sie da kazda ciemnote wciskac i na tym wiekszosc zeruje 8)
Napisano Ponad rok temu
nie da się po dwóch stażach wciskać ciemnotę ludziom. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to, że bezczelni wciskacze ciemnoty mają się dobrze i dlugo będą się mieli dobrze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby uczono walenia po uszach to i tak jest to nieskończenie mniej brutalne od wielu technik z karate tradycyjnego dajmy na to. Tak więc nawet jak tego nie ma w repertuarze ESDS to lepiej walnąć bandziora w ucho z plaskacza i go znokautowac/ogłuszyć nić żeby mu pękła krtań/kręgosłup/oczodół itd. Tak więc jaka tu brutalność. Pozdro dla plaskaczowców :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha, coś jeszcze, wiem, że to wielu się nie spodoba, ale muszę to powiedzieć, jeżeli decydujesz się na wejście w walkę z napastnikiem, musisz zrobić z niego kalekę zanim on pięściami połamie ciebie, to jest cała filozofia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym radził przestać oglądać telewizję i przejść się pod kamienice w jakimś większym mieście. Realia troszeczkę inne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tą wagą to się zgadza.
Jak nauczysz mnie nokautowac plaskaczem 100 Kg naćpanych koksów( moja waga 80kg), gdzie nawet zwykłe uderzenie nie wystarcza, to będę wdzięczny. Uwierz mi oni mają cholerna tolerancję na ból, szczególnie jak są w szale i trzymają butelkę w ręku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha, coś jeszcze, wiem, że to wielu się nie spodoba, ale muszę to powiedzieć, jeżeli decydujesz się na wejście w walkę z napastnikiem, musisz zrobić z niego kalekę zanim on pięściami połamie ciebie, to jest cała filozofia.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu