WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dan - Impreza rewelacja!!! Niesamowita frekwencja, super atmosfera. Więcej takich!!!
Napisano Ponad rok temu
udało się
To były moje ostanie normalne treningi przez następne poł roku....:(
Kontuzja kolan, jestem wykluczony przez lekarza z treningów :(:( :? :? :?
Gratuluje nowym SHODAN, szczegolnie tym z mojego klubu:)
Teraz Pan od statystyk moze zrobic zestawienie ile procent czarnych pasów jest w każdym klubie:):)
Napisano Ponad rok temu
gratulacje dla nowych shodanów!! [go go Gogus!] 8)
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się bardzo, że W.S.I.Poland została wzmocniona
kolejnymi czarnymi pasami.
Oss !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No szkoda, że nie będzie wzorem poprzednich lat takich grup przygotowujących się do egzaminu. Ale też taka prawda, że wraz z czasem będzie coraz trudniej o skompletowanie tak licznych grup. Kolejna faza to chyba praca z niebieskimi i brązowymi pasami tak aby za kilka lat mogły kolejne osoby podejść do egzaminu. Jak dla mnie przygoda z pierwsza grupa Dan będzie niezapomnianą podróżą. O jakże szczęśliwym zakończeniu w Braunscheigu.
Aż chętnie człowiek znowu znalazłbym się ponownie w takiej grupie. Wraz z Baksem, Macp, Szczepanem, Kowalem, Włochatą i całą pozostałą ekipą. Ach Może kiedyś Hehe.
Bo tak na prawdę w dążeniu do celu najfajniejsze nie jest osiąganie tego celu, ale właśnie sama podróż ku temu wyznaczonemu celowi. I w moim przypadku tak właśnie było. I chyba pozostali też mają takie odczucie. Bo przecież ile razy ,jeśli już zaczynamy wspominać, mówimy o samym egzaminie? Nie za wiele, jak już to każdy mówi jaka otoczka towarzyszyła naszym przygotowaniom, jaka mobilizacja była w grupie, jak ciężko ćwiczyliśmy(niemal każda niedziela o 8 rano na dojo) i to właśnie te sytuacje wspominamy najczęściej, a nie już sam egzamin, który sam w sobie też był niesamowity i przejdzie do historii W.S.I. Poland.
I to dlatego tak chętnie kiedyś bym znowu sie znalazł w takiej doborowej ekipie.
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Bo tak na prawdę w dążeniu do celu najfajniejsze nie jest osiąganie tego celu, ale właśnie sama podróż ku temu wyznaczonemu celowi. I w moim przypadku tak właśnie było. I chyba pozostali też mają takie odczucie. Bo przecież ile razy ,jeśli już zaczynamy wspominać, mówimy o samym egzaminie? Nie za wiele, jak już to każdy mówi jaka otoczka towarzyszyła naszym przygotowaniom, jaka mobilizacja była w grupie, jak ciężko ćwiczyliśmy(niemal każda niedziela o 8 rano na dojo) i to właśnie te sytuacje wspominamy najczęściej, a nie już sam egzamin, który sam w sobie też był niesamowity i przejdzie do historii W.S.I. Poland.
I to dlatego tak chętnie kiedyś bym znowu sie znalazł w takiej doborowej ekipie.
Pozdrowienia dla @ll
Co prawda, nie zdawałem egzaminu na shodan, lecz uczestniczyłem wraz z Wami w przygotowaniach i równie miło wspominam te szkolenia. Przed każdym wyjazdem odczuwałem dreszcz emocji, a już lutowo-marcowe konsultacje, to był dla mnie, jak to moja córka mówi : "istny hardcore" . Dziękuje Wam za doborowe towarzystwo i Tobie DAN, który jesteś zawsze full power :-) .
Oss!!!
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje Wam za doborowe towarzystwo i Tobie DAN, który jesteś zawsze full power :-) .
Oss!!!
Zmień zwykłe baterie na baterie enerdżajzer to też taki będziesz
Napisano Ponad rok temu
Zainwestuj w ret bula On doda Ci skrzydeł
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale chyba wiadomo o co chodzi
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Sorki ale jestem chory i niezbyt wychodzi mi pisanie:)
Ale chyba wiadomo o co chodzi
Pozdrowienia dla @ll
No to zdrowia życzymy :?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan