WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
I proszę mnie nie zrozumieć źle na filozolenie nie mam czasu - To czas wielkiego LB - Leżenia Bykiem
Napisano Ponad rok temu
powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Badysław, wyznaczyłeś właśnie słuszną drogę.Może jedyną. Niech Dan i pozostali podążają za tobą imbirowym szlakiem.
powodzenia.
Słuszna ona raczej nie jest, a imbirowy szlak to nie sposób na życie!! Nie chcę też, by ktoś nim za mną podążał. Trenujemy karate i wole podążać za Danem i reszta tą drogą (dla mnie i wielu słuszną i jedyną) bo na w/w szlaku to mogę sie dorobić jedynie choroby alkoholowej a tego raczej sobie nie życzę.
Pozdro! :roll:
Napisano Ponad rok temu
W Wałczu w terminie szkolenia z sensei Dario Marchini i sensei Cristina Restelli brakuje wolnych miejsc w tańszych hotelach. Proszę zinteresowć się możliwościami noclegu w tym terminie. W przypadku kłopotów proszę o kontakt - postramy się pomóc.
To najważniejsza impreza szkoleniowa W.S.I. w tym roku. Liczymy na mobilizację wszystkich forumowiczów z W.S.I. Poland.
Do zobaczenia w Wałczu.
Oss !
Dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
taaaa, niestety nie sa pewni...Chojnice-Tuchola-Czersk jeszcze nie sa pewni przyjazdu ale postaramy sie
czy aby wszyscy zmieszczą sie do jednego autobusu
heheh
:wink:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
taaaa, niestety nie sa pewni...Chojnice-Tuchola-Czersk jeszcze nie sa pewni przyjazdu ale postaramy sie
czy aby wszyscy zmieszczą sie do jednego autobusu
heheh
:wink:
pozdro
no wlasnie poznan-gdansk- czersk bedzie na pewno Ziellik odpowiada za Chojnice w koncu full Włochów będzie i Włoszek rzecz jasna Lista powaliła mnie na nos,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dzisiaj było ostro w Gdyni. Pozdrowienia dla senseia P.
Napisano Ponad rok temu
Krzyż będzie.
Jeśli będzie Krzyż to trza też księdza na te imprezkę bo ktoś musi nas namaścić po treningu który nas najprawdopodobniej wykończy!!
Pozdro for all
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
dan
Napisano Ponad rok temu
A zobaczcie do kalnedarza imprez bo pojawiły się nowe informacje !
Pozdrawiam
dan
Takie pytanie organizacyjne:
dlaczego opłata egzaminacyjna P.Z.K. wzrosla o ponad 100%????
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Trenujemy karate i wole podążać za Danem (...) bo na w/w szlaku to mogę sie dorobić jedynie choroby alkoholowej a tego raczej sobie (...) życzę.
Pozdro! :roll:
Rozumiem, że do tego dramatycznego wyznania skłoniły Cię estetyczne przeżycia związane z podziwianiem efektów sesji zdjęciowej z twoim (bezwiednym) udziałem
Pamiętaj Badysław - abstyneci żyja krócej a na pewno smutniej
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj Badysław - abstyneci żyja krócej a na pewno smutniej
A czy ja napisałem że jestem abstynentem?? Nie!! Ale jeśli abstynenci żyją krócej, to pijący dużo umierają w długotrwałych bólach!!
Napisano Ponad rok temu
w koncu ty jestes na ostatnim rokuZ tego co wiem jakis czas temu mowa byla o 150 PLN teraz ta kwota wynosi 250 PLN wiec cena wzrosla o 100 zl .Koksiu nie wiem jak Ty to wyliczyles ale jak na moje to jest to wzrost o jakies 66,66%. Ale jak by nie bylo cena poszla w gore.
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Może to zabrzmi dziwnie, ale chyba powinieneś być zadowolony, że to tylko 500,00 zł...
Oczywiście wiem, że dla studenta to spora kwota. Dobrze jednak, że na stopnie mistrzowskie nie zdaje się tak często ;-)
Pozdrawiam
dan
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem jakis czas temu mowa byla o 150 PLN teraz ta kwota wynosi 250 PLN wiec cena wzrosla o 100 zl .Koksiu nie wiem jak Ty to wyliczyles ale jak na moje to jest to wzrost o jakies 66,66%. Ale jak by nie bylo cena poszla w gore.
Pozdrowienia dla @ll
na naszej stronie bylo napisane o kwocie 120 zl, wiec wzrost do 250 zl to ponad 100%
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan