Trening kopniec a zdrowe kolana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mate napisał, że drzewo nie ma amortyzacji. Ok...ja jestem spokojny bo kopałem w drzewko - brzózkę, która całkiem całkiem amortyzowała, pozatym przecież ochraniacz troche amortyzuje, a po trzecie jakoś tak z reguły kopię, że gdy trafiam w cel to nie mam wyprostowanej nogi jeszcze, a przy ugiętym kolanie to chyba tak źle już nie jest.
Ja to mam w okolicy takie "drzewka" ze nic nie zamortyzuja, rownie dobrze mozna by napierdalac w lampe uliczna (jak policja nie widzi). Poza tym w ochraniacze za bardzo nie wierze od czasu jak sie zderzylem goleniami z jednym gosciem i ja bylem zalatwiony, on nic nie zauwazyl mimo ze to ja mialem ochraniacze a on nie. I wreszcie to w domu to chce sobie pomachac laczki "niegoleniowe" bo tych goleniowych to macham duzo na kazdym treningu.
Skiper, dzieki za zaproszenie ale chyba nie skorzystam. Odzwyczailem sie juz od klimatu w Polsce, moja zona to by w ogole zamarzla Styl zycia tez jest inny... zeby nie bylo ze narzekam na ojczyzne to dotyczy ogolnie Europy. Regularnie bywam w Niemczech (czesciej niz w Polsce) i kiedys mialem dosyc po tygodniu, a teraz to tesknie za Singiem juz po pierwszym dniu w Europie. Sorry za OT.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Olsztyn - help :)
- Ponad rok temu
-
SZCZECIN trening po puszczy
- Ponad rok temu
-
Łuk bloczkowy
- Ponad rok temu