ATW i mt...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daje najprostsze cwiczenie jakie mozna i cwiczymy tak dlugo
To ze daje najprostrze kombinacje i dlugo je cwiczycie to akurat duzy plus, wiekszosc ludzi nie zdaje se sprawe z tego ze im bardziej kombinacja skomplikowana tym mniej przydatna w praktyce, najprostrze = najskuteczniejsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widze sombre ze nie czytasz co pisze.... 2 we wrzeszczu.... 1 to atw a jedno to spojnia
No i ? się zgadza, prawda ? A o tym, że się z Przymorza przeniesli, to nie wiedziałem, bo jeszcze 3 miechy temu widziałem na Przymorzu plakaty, więc myślałem, że nadal aktualne.
Hszanek, o ten klub ci chodzi ? http://www.forum-kul...showtopic=71539
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aaaaaa zapomnialem sie spytac.... do ludzi ktorzy cwicza mt - na kazdym treningu cwiczycie lokcie? :? tutaj jeszcze sie nie spotkałem z uderzaniem lokciami..... fakt nie cwicze za dlugo ale ludzie ktorzy cwiczą mt mowili ze dosc czesto sie u nich pojawiały lokcie na treningach :?
Umnie to roznie bywa, raz sa raz ich niema zalezy jakie techniki akurat robimy, ale srednio co drugie zajecia sa jakies kombinacje z "wplecionymi" lokciami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aaaaaa zapomnialem sie spytac.... do ludzi ktorzy cwicza mt - na kazdym treningu cwiczycie lokcie? :? tutaj jeszcze sie nie spotkałem z uderzaniem lokciami..... fakt nie cwicze za dlugo ale ludzie ktorzy cwiczą mt mowili ze dosc czesto sie u nich pojawiały lokcie na treningach :?
Moze zwyczajnie od poczatku nastawiles sie negatywnie do treningow, a taka postawe juz teraz trudno jest zmienic.
Pewnie chciales od razu trenowac nie wiadomo jakie kombinacje i techniki, pamietaj ze kazdy kiedys zaczynal od poczatku.
Organizmy musi przyzwyczaic sie do obciazen treningowych bo inaczej sie "zajedziesz", a wtedy mijaja checi do trenowania.
Dlatego uzbroj sie w cierpliwosc, wtedy zobaczysz ze efekty same przyjda, nawet nie bedziesz wiedzial kiedy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co sądzicie o tej sekcji?
- Ponad rok temu
-
Kickboxing w bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
mt od razu po basenie
- Ponad rok temu