Co sądzicie o tej sekcji?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w jaki sensie "nie pozwolą" 8O
Pozdrawiam,
Dzwoniłem tam na Ursynów i mi ta osoba tak powiedziała że mogą być problemy.
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze- Jak to ci NIE POZWOLA? CHyba sobie jaja robisz. Cwiczysz tam gdzie chcesz, to czy idziesz na trening czy nie, czy masz ochote czy nie, itp itd. przeciez to zalezy od ciebie!!Nie ogarniam jak moga mi nie pozwolic buehehee
Po drugie- Po cholere maja ci uznawac stopnie. W ogole jakie stopnie?! Jak cwiczylem (na mandarynki, pzdr suhy:P) to nie bylo, ani tez nikogo nie obchodzilo jaki stopien by mogl miec itp. Pozatym o tym ze sa stopnie to sie dowiedzialem po 1.5 roku heheh.
Ogolnie rob co chcesz, cwicz gdzie chcesz.
Napisano Ponad rok temu
o co chodzi?!?! jezu wierzyc mi sie nie chce jak czytam.
Po pierwsze- Jak to ci NIE POZWOLA? CHyba sobie jaja robisz. Cwiczysz tam gdzie chcesz, to czy idziesz na trening czy nie, czy masz ochote czy nie, itp itd. przeciez to zalezy od ciebie!!Nie ogarniam jak moga mi nie pozwolic buehehee
Po drugie- Po cholere maja ci uznawac stopnie. W ogole jakie stopnie?! Jak cwiczylem (na mandarynki, pzdr suhy:P) to nie bylo, ani tez nikogo nie obchodzilo jaki stopien by mogl miec itp. Pozatym o tym ze sa stopnie to sie dowiedzialem po 1.5 roku heheh.
Ogolnie rob co chcesz, cwicz gdzie chcesz.
Chodzi o to że jak mnie nie wypiszą to nie będę mógł startować w zawodach tak powiedział Piotr Śiegoczyński. Mówił że z tym są problemy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
KOlejny nawrócony. Alleluja! Jednak fajnie jest móc pooglądać treningi zanim się zapisze, cooo?Koniec wredoty. Jak CI się tam spodoba a masz bliżej na pl. Bankowy to możesz przyjść na Orlą - tu tez są trenerzy z KS Piaseczno.http://www.kickcenter.republika.pl/Assam%20Tourism%20-%20Places%20of%20Interest_pliki/index4.htm mieści się na Ursynowie, czy jak przejdę tam to mi uznają mój stopień w KB? Czy znowu wszystko odpocządku nie zabardzo mi się chce, ile kosztuje 1 miesiąc treningu?? Jak zmieniałem 16 razy kluby to zmienie 17 raz tylko kurna teraz muszę wiedzieć że warto bo jak kurna usłysze za parę miesięcy że poszedłem do słabej sekscj to się kurna zastrzele.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z ciekawosci-co ty tak czesto sekcje zmieniasz?
A tak już mam zmieniam zmieniam i zmieniam , zawsze przychodzi czas na zmiane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tt48 dobrze robisz, bo w RT duzo sie nie nauczysz
Ale wiesz co chyba pujdę na Shidokan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę zamknąć ten topic to wszystko nie aktulne bo tamta sekcja dopiero przyjmuje po wakacjach, ale i tak odchodze z RT.W sumie to nie wy mnie namówiliście na zmiane. Zapytałem się trenera jak ćwiczyć aby bić się technicznie. ONA POWIEDZIAŁA ŻE TO SAMO SIĘ ZROBI. To mi dało dużo do myślenia. Bardzo dużo i wywniostkowałem pewne wniostki, które wtedy nie załważyłem. Trener musi kochać to co robi i nie patrzeć sie na kase. Co do gościa to wali farmazony, ty PBEK koleś ja miałem prawie 3 lata przerwy to robi niezłe pustki. To co teraz umiem to tylko 30% to co umiałem 3 lata temu. Ale wiedze teoretyczną mam takich żeczy się nie zapomina.
straszne brednie...plączesz sie, motasz..w dodatku piszesz nie po polsku...
Napisano Ponad rok temu
brednie...plączesz sie, motasz..w dodatku piszesz nie po polsku...
A czego nie rozumiesz???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kickboxing w bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
mt od razu po basenie
- Ponad rok temu
-
roundhouse a lowkick
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
Nowa www o Muay Thai z klipami
- Ponad rok temu
-
MT 5x w tygodniu ?
- Ponad rok temu
-
--Skuteczne uderzenia nogami ~!!--
- Ponad rok temu
-
W-wa Sadyba - Tajski
- Ponad rok temu
-
kontuzje...
- Ponad rok temu
-
GDZIE MOZNA ZOBACZYC JUTRZEJSZA GALE MUAY THAI W NIEMCZECH??
- Ponad rok temu