Co sądzicie o tej sekcji?
Napisano Ponad rok temu
to daje do myślenia
coż, mitomania straszna rzecz :roll:
Napisano Ponad rok temu
brednie...plączesz sie, motasz..w dodatku piszesz nie po polsku...
A czego nie rozumiesz???
stary ja wszystko rozumiem. wszystko i w zasadzie nei mam ochoty wiecej z toba "dyskutowac" nara.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tea Tad zakończ tą traumę - prosimy.
rtx.
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Słyszałem że na mokotowie jest nowa sekcja tajwańskiego baletu, ponoć zajebiste. Spróbuj i napisz jak było. Albo w sumie lepiej nic nie pisz
Napisano Ponad rok temu
tt48 miało cię tu już nie być
P.S.
Słyszałem że na mokotowie jest nowa sekcja tajwańskiego baletu, ponoć zajebiste. Spróbuj i napisz jak było. Albo w sumie lepiej nic nie pisz
Jaki balet co ty bredzisz??
Napisano Ponad rok temu
Napisz jak było.
rtx.
Napisano Ponad rok temu
1. Jest taki u nas koleś co trenuje już bardzo długo. Ziomek go nazywają. On wogóle się nie kontoluje, nic nie potrafi techniczne robić a trenuje ok 5lat. Koleś go wali on się chroni i nagle ma napady szału , wali na pałe.
2.Ja starałem się technicznie coś robić ale się nie da bo np: koleś uwarza że jak bardziej przyjebie w mordę to będzie lepiej więc kończy się nawalanką. Ostatnio w piątek nareście coś było technicznego ale tylko dlatego że koleś zapomniał szczęki.
3. Poziom wyszkolenia jest tragiczny, jedynie to Olgierd jest dobry.
4. Ja sam się dziwie że po takiej przerwie co miałem i jeszcze trenując styl gdzie było zabronione na twarz poszedłem na sparingi i wcale nie byłem najgorszy bo są odemnie gorsi.
5. Pbek przejść się do jednej sekcji KS Piaseczno zobaczysz że będziesz się wstydził RT.
Napisano Ponad rok temu
5. Pbek przejść się do jednej sekcji KS Piaseczno zobaczysz że będziesz się wstydził RT.
No nie!
Ja chyba śnię!
Napisano Ponad rok temu
Zaraz temat zostanie zamieknięty bo się tt48 pojawił..
Żartuję..
Zamiast pierdolić i polemizować z błazeńskimi postami lepiej iść na trening - tak ktoś napisał na tym forum i miał rację. A to pienię się, a to mam ubaw że ktoś pisze bzdury i żadna argumentacja do niego nie dociera i jednocześnie staję się takim jak on błazenem.Lepiej olać takich kolesi i poprostu udać sie na kolejny trening, dać sobie w wycisk żeby nie myśleć o głupotach..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Milczący Lemur zwany Rocco.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kickboxing w bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
mt od razu po basenie
- Ponad rok temu
-
roundhouse a lowkick
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
Nowa www o Muay Thai z klipami
- Ponad rok temu
-
MT 5x w tygodniu ?
- Ponad rok temu
-
--Skuteczne uderzenia nogami ~!!--
- Ponad rok temu
-
W-wa Sadyba - Tajski
- Ponad rok temu
-
kontuzje...
- Ponad rok temu
-
GDZIE MOZNA ZOBACZYC JUTRZEJSZA GALE MUAY THAI W NIEMCZECH??
- Ponad rok temu