1 nie jesteś ostrożny lub
2 prowokowałeś te sytuacje lub
3 masz pecha lub
4 1+2+3
odpisz jak to z Tobą jest.
![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... wiec wzialem badyla i go zaprawilem...
Napisano Ponad rok temu
jak znalazłbym portfel...
Jak bym jakiś dokument znalazł, to bym go sobie zabrał, po czym przysłał mu na jego adres z krótką notką, że wiemy o nim wszystko i że jest obserwowany, i ze niech lepiej już nie fika, bo nie ma pojęcia, do kogo informacje o nim trafiły i takie tam bajery.
Napisano Ponad rok temu
Distephano nie zly pomysl :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do ewentualnej zemsty napadniętego.
Jak już byłby nieprzytomny, to położyłbym go w pozycji bocznej ustalonej i najnormalniej w świecie przeszukał kieszenie. jak znalazłbym portfel, to poszukałbym w nim dokumentów oponenta (dowód, prawo jazdy etc.).
Jak bym jakiś dokument znalazł, to bym go sobie zabrał, po czym przysłał mu na jego adres z krótką notką, że wiemy o nim wszystko i że jest obserwowany, i ze niech lepiej już nie fika, bo nie ma pojęcia, do kogo informacje o nim trafiły i takie tam bajery.
Napisano Ponad rok temu
Co do ewentualnej zemsty napadniętego.
Jak już byłby nieprzytomny, to położyłbym go w pozycji bocznej ustalonej i najnormalniej w świecie przeszukał kieszenie. jak znalazłbym portfel, to poszukałbym w nim dokumentów oponenta (dowód, prawo jazdy etc.).
No w teorii to może i dobrze wygląda, ale pomyśl jak by to widział przejeżdżajacy patrol policji? :roll: Chyba mniej zabawnie dla Ciebie![]()
Napisano Ponad rok temu
Ręka to ręka nic się nie stanie poważniejszego, wiadomo że nie bedzie ruszał tak sprawinie jak przed tem ale to ulica.
Poza ilu ludzi ze złamaną łapą chodzi i żyje ktoś się wypierdoli i sobie równie dobrze może złamać
Czy wyobrażacie sobie sytuację, w której zadusiliście gościa powiedzmy w 20 sekund, a potem trzymacie "flaka" w całkowitym, zapiętym duszeniu jeszcze przez ponad 2 minuty ???
Napisano Ponad rok temu
Czy wyobrażacie sobie sytuację, w której zadusiliście gościa powiedzmy w 20 sekund, a potem trzymacie "flaka" w całkowitym, zapiętym duszeniu jeszcze przez ponad 2 minuty ???
Istota duszenie polaga na tym, że delikwent mdleje z powodu braku dopływu tlenu do mózgu. Tlen do mózgu dostarcza krew płynąca przez dwie tętnice szyjne, a następnie naczynia włosowate. Prawidłowo założone duszenie odcina dopływ krwi do mózgu i to jest najistotniejsze, a nie kwestia doplyu powietrza do płuc
Generalnie powtarzasz to, co powiedziałem.Żeby doszło do trwałych zmian w mózgu z powodu braku tlenu, trzeba zablokować jego dopływ na ok. 3 minuty!
Napisano Ponad rok temu
Tracę nerwy, jak słyszę (bądź widzę) takie teksty
![]()
Przepraszam - uniosłem się :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tracę nerwy, jak słyszę (bądź widzę) takie teksty![]()
Przepraszam - uniosłem się :roll:
Niepotrzebnie. W żadnym miejscu nie zrobiłem z Ciebie debila i traktuje ten pomysł z przyprużeniem oka.
Napisano Ponad rok temu
Generalnie powtarzasz to, co powiedziałem.
Tlen nie dostaje się do mózgu - czy napisałem coś nie jasno ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dodatkowo nawet nie cwiczac ktos moze uwolnic sie z duszenia ostatecznie do duszenia musisz miec okazje
Napisano Ponad rok temu
tak myslac nad duszenie to powiem ze to w sumie sredni pomysl bo trzeba dusic te kilkanascie sekund narazasz sie na zobaczenie i ewentualna reakcje przechodnoiw zreszta w przyplywie adrenalinki mozesz byc nie ostrozny i uszkodzic krtan(za bardzo sciskajac na nia)A dodatkowo nawet nie cwiczac ktos moze uwolnic sie z duszenia ostatecznie do duszenia musisz miec okazje Doszedlem do tego wniosku po przemysleniach i uwazam ze jest to sredni pomysl
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu