MT 5x w tygodniu ?
Napisano Ponad rok temu
Muay Thai trenuję od 3 miesięcy jednak tylko 3 razy w tygodniu i ciągle jestem .."głodny" . Wpadłem na pomysł żeby pójść do drugiego klubu i trenować w 2 naraz-treningi nie nakładają sie na siebie i wyszłoby że trenowałbym od wtorku do soboty. akurat mam troszke kasy teraz zaoszczędzonej i pomyslałem żeby chociaż spróbować tak z miesiąc lub 2 poćwiczyć. Jak Myslicie czy dałbym radę i czy to dobry pomysł ??. Z góry dzieki za odp. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz wiem jak ważna jest dieta i suplementacja
5x MT - brzmi fajnie, ale może okazać się zbyt kontuzjogenne.
Decyzja należy do Ciebie
Lemur zwany Rocco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..lekkim sarkazmem mi zaleciało... niewiem ile jest, w każdym bądź razie ja znam tylko 2 :wink:w gdańsku są 2 kluby MT??
POZDRO!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowka
Napisano Ponad rok temu
Muay Thai trenuję od 3 miesięcy jednak tylko 3 razy w tygodniu i ciągle jestem .."głodny" . Wpadłem na pomysł żeby pójść do drugiego klubu i trenować w 2 naraz-treningi nie nakładają sie na siebie i wyszłoby że trenowałbym od wtorku do soboty. akurat mam troszke kasy teraz zaoszczędzonej i pomyslałem żeby chociaż spróbować tak z miesiąc lub 2 poćwiczyć. Jak Myslicie czy dałbym radę i czy to dobry pomysł ??. Z góry dzieki za odp. :wink:
Zły pomysł. Przetrenowanie, obciążenie, inna metodyka etc.
Lepiej uzupełnij boksem lub chwytanym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do pytania. Jako płec słaba trenuję 3x w tygodniu kickboxing, dwa razy w tygodniu łążę na sekcję pływacką, jak jest cieplej regularnie rolki i rower...
Chłopie dasz radę! ale uważaj na kontuzje i... przeziębienia. Immunologia może to ciężko znosić przy nieodpowiedniej diecie i niedbaniu o siebie.
Napisano Ponad rok temu
PozdrO i PowodzeniA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napiszę napewno. Co do uzupełniania tego innymi stylami...to inne mnie nie kręcą. Ani bjj, ani vale tudo ani nic innego. Ja chce MT to mnie najbardziej kręci i w tym widze swoj wolny czas. Nie zamierzam być jakimś zawodnikiem(mam 17 lat) bo wiem że niemam predyspozycji ale Mt to jest to co uwleibiam ćwiczyć i chce to robić jak najczęściej i jak najlepiej. Pozdrawiam. :wink:
i o to chodzi młody..o to chodzi..nie spuszczaj gardy!
Napisano Ponad rok temu
Ja chce MT to mnie najbardziej kręci i w tym widze swoj wolny czas. [...] Mt to jest to co uwleibiam ćwiczyć i chce to robić jak najczęściej i jak najlepiej.
no to pięknie teraz trzeba zacząć to robić. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
"odpowiedz sobie na jedno zajebiscie ale to zajebiscie wazne pytanie :
Co Lubię w Życiu Robić ???, a Potem Zacznę to Robić"
ogolnie spoko cwiczyc SW 5x/tyg ale rzeczywiscie moze to byc troche meczace
ja bym wybral 3x/tygMT 2x/tyg BJJ albo moze Shidokan , skoro tam tez maja kolana
peace
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
--Skuteczne uderzenia nogami ~!!--
- Ponad rok temu
-
W-wa Sadyba - Tajski
- Ponad rok temu
-
kontuzje...
- Ponad rok temu
-
GDZIE MOZNA ZOBACZYC JUTRZEJSZA GALE MUAY THAI W NIEMCZECH??
- Ponad rok temu
-
Dusza fajtera ble ble ble
- Ponad rok temu
-
Kick w Kraku
- Ponad rok temu
-
Help! Puławy? Help!
- Ponad rok temu
-
odciski :(