Chodzi mi o ten mięsień pleców zaraz pod barkiem :?  on tak wystaje wyćwiczony, że widac go patrząć się od przodu na człeka, a ja ledwo go potrafię napiąć, dlatego prosiłbym o jakieś ćwiczenia
  Chodzi mi o ten mięsień pleców zaraz pod barkiem :?  on tak wystaje wyćwiczony, że widac go patrząć się od przodu na człeka, a ja ledwo go potrafię napiąć, dlatego prosiłbym o jakieś ćwiczenia   sorki za moja niewiedzę
  sorki za moja niewiedzę  

Napisano Ponad rok temu
 Chodzi mi o ten mięsień pleców zaraz pod barkiem :?  on tak wystaje wyćwiczony, że widac go patrząć się od przodu na człeka, a ja ledwo go potrafię napiąć, dlatego prosiłbym o jakieś ćwiczenia
  Chodzi mi o ten mięsień pleców zaraz pod barkiem :?  on tak wystaje wyćwiczony, że widac go patrząć się od przodu na człeka, a ja ledwo go potrafię napiąć, dlatego prosiłbym o jakieś ćwiczenia   sorki za moja niewiedzę
  sorki za moja niewiedzę  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 [/quote]
 [/quote]Napisano Ponad rok temu
łopatologia wg. Kubas§ brzmi:a na czym polega ten "martwy ciąg"
 jak ktoś ma inną instrukcje i gdyby moja była błędna to sorry
   jak ktoś ma inną instrukcje i gdyby moja była błędna to sorry  

Napisano Ponad rok temu
Sory ale gowna to ja nie jemtak. jesz gainera i kretke, a miesnie same rosno :-)

Napisano Ponad rok temu
bez takich to nie jest żadne gówno, nawet jak sie to stosuje to trzeba bardzo wiele pracy i wyrzeczeń by dało ta jakieś efekty. To nie jest jakię cudowne h.. wie co że od samego patrzenia puchniesz :?Sory ale gowna to ja nie jem
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu