Nie podoba mi sie ta formula walki...
IMHO jest do dupy.
oto cała prawda, też uwarzam że WKF to jedna wielka kupa gówna
Napisano Ponad rok temu
Nie podoba mi sie ta formula walki...
IMHO jest do dupy.
Napisano Ponad rok temu
oto cała prawda, też uwarzam że WKF to jedna wielka kupa gówna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też tak skaczą jak osły?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, też osły....bo jak ktoś by tak skakał, to zaraz by mu przeciwnik low-kick'ami nogi skasował...czyli trzeba być osłem, żeby taką pozycję, czy jak to tam nazwać, przyjąć :wink:A jesli podskakujacy pojawiaja sie na zawodach w kyokushin to tez osly czy juz nie
Napisano Ponad rok temu
Tak mi się jakoś porównało . Niech sobie skaczą.Walczą jak im się podoba. Jeśli mają ochotę wystawiać nogę wykroczną na lowa, to też ich sprawa. Ale czy to jest shotokan? Jakoś mi się to nie widzi. To jest dla mnie jakaś walka ala taekwondo, z przpisami z kumite shotokanu.Też tak skaczą jak osły?
A jesli podskakujacy pojawiaja sie na zawodach w kyokushin to tez osly czy juz nie :?
Napisano Ponad rok temu
To jest dla mnie jakaś walka ala taekwondo, z przpisami z kumite shotokanu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, też osły....bo jak ktoś by tak skakał, to zaraz by mu przeciwnik low-kick'ami nogi skasował...czyli trzeba być osłem, żeby taką pozycję, czy jak to tam nazwać, przyjąć :wink:
...wierząc jednocześnie naiwnie w jego opanowanie i to, że w ostatniej chwili zatrzyma mi uderzenie przed nosem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo tak na dobrą sprawę, to WKF ma więcej wspólnych rzeczy z szermierką a nie z karate. (jeśli chodzi o same zawody oczywiście ) Poskakać trochę, ruszyć do ataku i albo trafisz albo ty zostaniesz trafiony.A wiecie co - u nas koledzy probuja walk w WKF i jak nie wolno walic lowkick i walka jest do jednego trafienia to to skakanie zdaje egzamin.
W walce ciaglej jest do niczego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WKF to tylko sport i nie ma nic wspólnego z karate. Dlaczego ? ponieważ wystarczy nauczyć się perfekcyjnie 2 technik ręcznik i 1 nożnej i juz mam szanse na mistrza świta ( a tak naprawdę nigdy nie walczać w karate). 8)
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu