witam, Panowie juz po cyklu ... SUS 500 !!
a wiec, mialem jedno opakowanie SUS 500 / sylimarol (choc verdin jest lepszy) / omega 3 gold / chela MAG B6 / MUTANT MASS ... i coz ja osobiscie z efektow jestem zadowolony !!!
wiec dawkowanie susa 1 rano (ze sniadaniem) + 1 wieczorkiem (do 'przedkolacji') a reszte supli lykalem wedlug wskazan (1 tabsa dziennie / mutant roznie nawet do 3x dziennie - zalezalo to od dni treningowych czy nie) po skonczeniu susa wlaczylem creatyne vital maxa i dalej ciagne na mutanicie ... i jak narazie nie ma spadku masy
sila sie utrzymuje
... ale spadek pompy jest odczywalny i troche miesinie mnie bola na jak cwicze ! ale to chyba normalne ...
troszke o skutkach ubocznych ... wiec wyczytalem ze sus jest gorna polka wsrod PH i nie moge stwierdzic czy jest tak na pewno, ale u mnie ze skutkow uboczynych wystepowal tylko 'lekki' bol brzucha (jak mialem pusty zaladek), uczucie nedecia (co z tym idzie pierdzialo sie troche) ale to sie zalatwialo avtivia badz zwyklym jogurtem.
ALE DO RZECZY CIEKAWSCY
trening mialem cos takiego 1 - klata / triceps 2 - barki / biceps 3 - plecy / nogi (4 x 4 cwiczenia na partie po 10 - 12 powtorzen)
waga poszla - okolo 8 - 9 kilo (waha sie) i moze nie czystej/suchej masy miesniowej ale jak najbardziej przyrosty miesni sa !!
najwieksze przyrosty bylu tak moze nie w pierwszym tygodni ale byly odczuwalne ... ale drugi tydzien - poszlo ostro w gore - trzeci tydzien juz mniej i ostatni tydzien znowu skok masy !!!
sila - poszla i to niesamowicie !!! na klate na plus okolo 20 kilo !!! wiec ja jestem zadowolony - ale najlepsza byla ta pompa i lekkosc ciezarow !!!
spadek libido - minimalny /odczuwalny ! rozne dni
wiecie jak jest 'czasem poprostu boli glowa'
gino - minimalne / brak ( nie wiem, mam jakies tam chrostki na plecach - ale wydaje mi sie ze sa to 'pociaki' i wczesniej tez byly ale mniej)
i teraz jeszcze jedno ostatnie chyba ... odblok !!! dlugo sie nad tym zastanawialem i po przeczytaniu kilku postow ... i obserwacji swojego organizmu stwierdzilem ze nie bede bral odbloku (niektorzy powiedza ze debil, ale coz ...) ja stwierdzam tak na obserwacji wlasnego organizmu ! i jest to sprawa indywidualna ... i wybor nalezy do CIEBIE !!!
teraz pozostalo tylko poczekac i obserwowac czy bedzie jakis spadek czy nie ... sila / masa !!!
mialem jeszcze cos dopisac ale mysl mi uciekla - AHA
no moze i moglo byc lepiej z przyrostem masy ale tu Panowie jest troche mojej i nie mojej winy co do diety - pracuje i nie moglem sie odzywiac tak jak bym chcial - chodzi o czas (przerwy byly to czasem kroteki szybkie posilki), praca (niestety 12h) wiec tez to co wypracujesz jednego dnie poniekad sie spala w pracy, no i trenieng byl nieregularny (wyzej pisalm o treningu ale wygladalo to tak ze 2 dni ciwiczylem potem dzien w pracy i trzeba dokonczyc trening czy zaczac od barkow - wiecie nie pokrywalo sie to w kazdym razie ze 3 dni treningu i dzien / dwa przerwy) ... no mysle o kolejnym cyklu na jesien i chcialbym sprobowac czegos innego, ale moze powtorze susa tylko inne dawkowanie ...
jakies pytania czy niejasnosci - pytajcie (chetnie odpowiem)
I WIELKIE DZIEKI DLA CHLOPAKOW ZA ODPOWIEDZI NA MOJE POSTY I PYTANIA !!! POZDRAWIAM !!!