Po tym jak siadlismy w seiza, sensei zaczal mnie wypytywac po co tu przychodze 8O (tzn. do dojo), co wiem o Aikido itp.. Stwierdzil ze gardze kolezankami z sekcji. Ze nie lubie sekcji no i sie musialem tlumaczyc ze tak nie jest. Sensei wypytal sie o moja wiedze i doswiadczenie w sztukach walki. Stwierdzil ze mi jej brakuje i dlatego bede mogl z nim rozmawiac o SW czy Aikido dopiero za dziesiec lat.
Cala ta akcja miala miejsce po przeczytaniu (przez senseia i Crov'a - czyli osoby, ktora wraz ze mna uczeszcza na trenigi, a ktora nie potrafie zidentyfikowac) tego co dzien wczesniej napisalem na forum. Doszedl On (sensei) do wniosku ze szerze zla slawe o sekcji w ktorej cwicze. O ile dobrze zrozumialem zakazal mi pisania na forum pod grozba wyrzucenia z sekcji
 .A wlasciwie na wstepie zaproponowal mi abym ja opuscil z czego nie skorzystalem( bo lubie tam cwiczyc).
  .A wlasciwie na wstepie zaproponowal mi abym ja opuscil z czego nie skorzystalem( bo lubie tam cwiczyc).:-) Nowym doswiadczeniem bylo wypytywanie mnie przy wszystkich o moje zainteresowania i doswiatczenie w SW :-) , odmawiajac mi jednoczesnie prawa do rozmowy na te tematy :? .

wstyd mi za sam fakt czytania waszych postow.
  wstyd mi za sam fakt czytania waszych postow. 

, bo uwazam ze ludzie z doswiadczeniem powinni na Aikido uczeszczac, w innym przypadku Aikido zatraci sie zupelnie jako sztuka walki i podobno tak jest w niemczech(wnioskuje z wczesniejszych wypowiedzi pewnej osoby na tym forum).
  , bo uwazam ze ludzie z doswiadczeniem powinni na Aikido uczeszczac, w innym przypadku Aikido zatraci sie zupelnie jako sztuka walki i podobno tak jest w niemczech(wnioskuje z wczesniejszych wypowiedzi pewnej osoby na tym forum). 

ale widze że trenera też masz małostkowego... wiedząc żeś pacholęcie w aikido powinien z tobą to na boku omówić, tak myśle...
  ale widze że trenera też masz małostkowego... wiedząc żeś pacholęcie w aikido powinien z tobą to na boku omówić, tak myśle...  

FaceBook
 FaceBook