Cwiczyłes cos zanim zaczales cwiczyc Aikido???
Napisano Ponad rok temu
BJJ dla tego bo często walka kończy się właśnie w parterze a karate dlatego że bez pożadnego kopnięcia lub uderzenia nie da rady... nawet jako atemi...
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o kobiety to bardzo pozytywnie cwiczy mi sie z nimi. Poniewaz nie jestem za duzy (chyba dlatego, moze ze na lamliwego wygladam ) koledzy z sekcji boja sie zeby mnie nie skrzywdzic i zazwyczaj lekko wykonuja na mnie techniki. Dla kobiety za to jestem chyba w sam raz zeby moc mna porzadnie potrzasnac .
vigo - az marze o chwili, kiedy bede mogla dostac cie w swoje lapki, zeby moc Tobą porządnie potrząsnąć
pozdro
nana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tez kcem
Jesli chodzi o kobiety to bardzo pozytywnie cwiczy mi sie z nimi. Poniewaz nie jestem za duzy (chyba dlatego, moze ze na lamliwego wygladam ) koledzy z sekcji boja sie zeby mnie nie skrzywdzic i zazwyczaj lekko wykonuja na mnie techniki. Dla kobiety za to jestem chyba w sam raz zeby moc mna porzadnie potrzasnac .
vigo - az marze o chwili, kiedy bede mogla dostac cie w swoje lapki, zeby moc Tobą porządnie potrząsnąć
pozdro
nana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dużo dyscyplin bylo w mej przeszlosci,ale rozwalone stawy,ograniczyly mi dalsze wyczyny.Do tej pory,mimo ze nie powinnam-bieganie,a przed aikido karate-i zamierzam wrocic na nie.
Rzuc Karate , zostan przy Aikido.....niema sensu zeby taka słodka dusza sie zmarnowała
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj tetsio,poruszasz temat mojej duszy.Mówisz o złym bohaterze.Jeszcze mnie nie znasz!
Nie oddawał duszy diablu (karate) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W pszyszłości za jakiś roczek może 2 jak będzie finansowo ok to potrenuje coś jeszcze... tak rekraacyjnie, może karate...
AIKIDO jednak pozostaje w centrum mojej uwagi... ( 3, 4 x tygodniowo )
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Początkowo probowałam łączyc, ale zarówno aikido jak i ju jitsu ma treningi codziennie, więc nie starcza ani czasu ani pieniędzy ani siły
Napisano Ponad rok temu
Taki temt był juz kiedys na CrossBudo
watpie troszke czy na CrossBudo byl temat "Co cwiczyles przed AIKIDO" ale moge sie mylic... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
otarlem sie natomiast o kilka innych styli ale nie na tyle solidnie zeby wymieniac...
teraz poza aikido iaido i kenjutsu hobbystycznie:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe dojo
- Ponad rok temu
-
Krotka relacja ze stazu z Tamura sensei k. Dunkierki
- Ponad rok temu
-
Walka z cieniem
- Ponad rok temu