Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja polecam jakikolwiek nozyk ktory otwiera sie po nacisnieciu guziczka gdyz jest to najszybsza metoda otworzenia noza... (wedlug mnie). Motylka mozesz juz nie zdazyc otworzyc. Chyba ze umiesz nim "machac"
Napisano Ponad rok temu
ja polecam jakikolwiek nozyk ktory otwiera sie po nacisnieciu guziczka gdyz jest to najszybsza metoda otworzenia noza... (wedlug mnie). Motylka mozesz juz nie zdazyc otworzyc. Chyba ze umiesz nim "machac"
No, najszybszą metodą otwierania noża jest noszenie otwartego noża 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehe, nie chcialo mi sie czytac ccalego watku jak zobaczylem przepychanki osobiste.Powiedz...
Czy taki noz bys nosil na ulicy???
Noz na wierzchu, ktos podchodzi i pierwsze co robi to zabiera Ci Twoj nozyk i jeszcze Cie nim dzga. (zabija etc.) Typowo bez sensu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rownie dobrze moze to byc kajdan na reku czy lancuch na szyi z wielkim medalionem.To teraz dresy zakladaja paski do dresow? A jesli juz to napastnicy (nie dresy) zakladaja paski z tytanu.
Patrz wyzejPo kilku dniach spedzonych na forum zrobilem postepy... wierze ze nozyk za 10zl jak bede wbijal w deske to moze sie zlozyc. Jednak zeby sie zlozyl po dzgnieciu czowieka... Potrzeba bedzie lat zeby mnie przekonac... Chyba ze zamiast na Yeti teraz polujemy na Skeletony
![]()
Nie wiem o co chodzi. Kazdym nozem mozna sie skaleczyc.Ok zaufanie jest tu wazne do noza ale nie mozna popasc w nozouwielbienie typu "On mi przejedzie po rece nozem za 100zl i nawet nie skaleczy a ja mu...." itp itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mniej jednak uwazam ze noz za 1000zl nie jest niezbedny na ulice.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu