POzdrawiam milego dnia zycze
Z mojej strony EOT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez wazeliny dobry text lol. Czyli krav maga to komercja... albo jeszcze nie doszedlem do odpowiedniego poziomu (moze potem ucza czegos wymyslniejszego)krwawego maga...
No wlasnie bo juz mialem komentowac... Ale takich jest malo na ulicy... Zazwyczaj takie osoby wlasnie siedza jak to ktos napisal... Ciekawy jestem po co tacy by atakowali... Dla treningu? Jak myslicie? Czekam na opinie.mówię o kimś, kto potrafi nożem operować.
Napisano Ponad rok temu
Ale takich jest malo na ulicy... Zazwyczaj takie osoby wlasnie siedza jak to ktos napisal...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze to lamerskie... ale nie mam czasu na szukanie i czytanie o tym... Moglbys mi blizej naswietlic ... Mnie na treningach uczyli blokowac reke i odpowiadac ciosem w krtan badz w krocze. Potem przechwycic noz.
Napisano Ponad rok temu
jak to jak? przyjmie pchniecie na klate i zablokuje noz zebramiP.S. Slyszałeś kiedyś o pozycji "wieziennej" Ciekawe jak chcesz takiemu przeciwnikowi nóż blokować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem i wiem jak wyglada... Wiem jak w niej walczyc. Chcialem wczesniej napisac ze jakby ktos walczyl tak jak ja a ja bym walczyl wlasnie w tej pozycji to moglobybyc slabo (pisze moglo bo NIGDY nic nie wiadomo) ale nie chcialem zeby ktos na forum pomyslam ze jestem zabojca czy cos w tym stylu.P.S. Slyszałeś kiedyś o pozycji "wieziennej" Ciekawe jak chcesz takiemu przeciwnikowi nóż blokować.
A nie jest standardem, iż osoba atakująca nożem ma obowiazek na 5 metrów przed atakowanym ukazać ostrze, krzyknąć: MAM NÓŻ i rzucić się (nie za szybko) trzymając w górze dłoń trzymającą nóż?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu