noze za 10zl takie same jak za 1000 i wiecej zl?
Napisano Ponad rok temu
Wez swoj bazarowy nozyk podejdz do sklejki 1cm - 2 cm i wbij go tak aby przebil te sklejke i zrob to samo z markowym nozem. Masz jeszcze palce ? Mozesz pisac ? To znaczy ze miales farta ... nastepnym razem moze nie byc kolorowo ... nie ma za to roznicy we wbijaniu noza bazarowego za 25 pln ze stalym ostrzem ... przy folderkach ma to znaczenie az nazbyt widoczne bym musial o tym z Toba dyskutowac.
Napisano Ponad rok temu
...nie sila tylko cisnienie. A cisnienie to sila...
...z tym ze wlasnie wszystko zalezy od sily...
Pozdrawiam
tia...
zreszta wydaje mi sie ze jakbys zrobil bardzo silny zamach... to nie przecialbys liny gdyz by sie odksztalcila.
Napisano Ponad rok temu
Ja juz nie wiem jak to dziala Musze cos o tym poczytac.
Warchead, mowisz caly czas o super ostrym nozu, watpie by ktos na ulicy atakowal wlasnie takim. Z reszta ja juz nic nie pisze, pozno jest, pomysle i napisze innym razem, Dzieki wszystkim za cwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponadto Sergiusz przecial ja Delica praktycznie nie machajac za mocno ramieniem ... technika
Napisano Ponad rok temu
Ty bez wyrywania z kontekstu prosze...nie sila tylko cisnienie. A cisnienie to sila...
...z tym ze wlasnie wszystko zalezy od sily...
Pozdrawiam
tia...
"Jesli juz to nie sila tylko cisnienie. A cisnienie to sila dzialajaca na powierzzchnie" tak brzmial cytat.
Jak przylozysz duza sile do gwozdzia to sie tak latwo nie wbije jak super ostry noz prawda? Bo cisnienie jest inne.
Ps ja wiem jaka jest roznica miedzy bazarowka i nozem markowym ale nie na ulice. moj kolega piszze ze "strider tnie blache samochodowa "
i taki noz jest konieczny na ulice?? Dodam ze moda na zbroje skonczyla sie dawno. teraz kroluja tkaniny lol.
Ja uwuzam ze to czlowiek zabija czlowiek a nie noz. a to ze sie posluzyl nozem nie ma znaczenia czy noz jest z bazaru. Dodam ze podobno wyszly nowe lyzwy ze stali S2005 podobno szybciej jezdza. rotfl.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
halo halo w cwiczeniu lina miala zwisac swobodnie... wiec prosze nie robic ze mnie idioty.co do Tego czy mozna line przeciac ...
ponadto Sergiusz przecial ja Delica praktycznie nie machajac za mocno ramieniem ... technika
Napisano Ponad rok temu
i wcale nie trzeba tego wyrywaćz kontekstu żeby było śmiesznie. weź zostaw fizyke na boku.
a co do tego gwoździa i noża, to zależy jaki gwóźdź i jaki nóż masz na myśli.
a co do tego czy da sie zabić tanim nożem, to wogóle nie ma dyskusji -oczywiście że sie da.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponadto Sergiusz przecial ja Delica
troche odejde od tematu, ale czy to nie byla przypadkiem paramilitarka ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wie wie - ParamilitaryVince nie wiem razem stalismy i sie zastanawialismy Ty mowiles ze to Paramilitarka a ktos krzyknol ze to Delica. Jaka jest prawda nie wie nikt
Moj ulubiny pajak...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdziesz jeszcze bylo foto mitina jak robil zamach
o, macie:
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie zdjecia pochodza z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nunchaku pytanie
- Ponad rok temu
-
Korbacz ??
- Ponad rok temu
-
Podkarpacie.Czy tu ktoś trenuje walke nożem?
- Ponad rok temu
-
Na bagnety
- Ponad rok temu
-
Jak to sie nazywa?
- Ponad rok temu
-
Strider BN vs ...?
- Ponad rok temu
-
naginata - gdzie trenowac?
- Ponad rok temu
-
WALKA SZTYLETEM - ARMA.PL - GODNE UWAGI !!!
- Ponad rok temu
-
ATRAPA FIGHTERA !!!
- Ponad rok temu
-
Kyudo - wyrob luku.
- Ponad rok temu