Walki psów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam 3maj sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jasne.po co maja patrolowac ulice,chronic naszego bezpieczenstwa,skoro moga sie zajadac paczkami 8O myslisz,ze wszystko da sie rozwiazac od reki?prosze cie...litoscipolicja nie ma czasu jasne policja by znalazła czas tylko im sie neichce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:?Policja to fikcja HWDP to moja definicja
a nie pomyslales,ze w tym momencie mogli aresztowac dilera narkotykow cyby twoje dzieci nie mialy pozniej z tym problemu?wiem,ze to banalne przyklad ale do cholery ludzie!!! gdyby nie policja to bysmy siedzieli w domach bo taki syf by byl!Ale w sumie co policja robi gdzie byli jak okradali mi mieszkanie, jak zatakowało mnie dresów na ulicyitd.
Napisano Ponad rok temu
sie ciesz, żę cie tylko spisali, a nie wlepili mandatu, tak jak powinni.Ja widziałem policje ostatnio jak spisywali mnie za picie w miejscu publicznym
Napisano Ponad rok temu
sory za OT ale...
jesli chodzi o spisywanie za picie alkoholu w miejscu publicznym to ja do tej pory czekam na sprawe w sadzie i cisza,no ale nie o tym chcialem...
jakis czas temu podchodzi policja do mojego kumpla ktory pil w miejscu publicznym,oczywiscie standardowo powiedzieli,ze nie mozna pic etc.po czym wspomnieli,ze tak naprawde zeby miec 100% pewnosc,ze akturat to on pil ten alkohol musieli by pobrac sline z puszki od niego co za tym idzie....KASA!odchodzac wspomnieli(a raczej poprosili aby nastepnym razem zawinac piwo w torebke lub papier)i tyle....
Napisano Ponad rok temu
a nie pomyslales,ze w tym momencie mogli aresztowac dilera narkotykow cyby twoje dzieci nie mialy pozniej z tym problemu?wiem,ze to banalne przyklad ale do cholery ludzie!!! gdyby nie policja to bysmy siedzieli w domach bo taki syf by byl!
Ty wiem że jak by psiarni nie było każdy by kradł zabijał idt. ale policja jest i nie jest o wiele lepiej. Ale policja to nie aniołki tak jak pokazują ich w tv i wcale nie przestrzegają prawa i są zwykłymi przestępcami krórych chroni mundur. Oczywiście są wyjątki, są policjanic którzy z dumą i bohaterstwem noszą policyjna odznake i im zależy wypełnianiu żetelnej pracy w policji w takim przypadku hasła chwdp znaczą chwała wszystkim dobrym policjantą , ale nie stety jest ich mało.
wiedziałem że znajdzie się ktoś tak ograniczonyCytat:
Ja widziałem policje ostatnio jak spisywali mnie za picie w miejscu publicznym
sie ciesz, żę cie tylko spisali, a nie wlepili mandatu, tak jak powinni.
Napisano Ponad rok temu
Ps. Niby pies to najlepszy przyjaciel czlowieka!
Pozdro dla calego forum :wink:
Napisano Ponad rok temu
wolverine Ty masz chyba slaba wyobraznie :? :?Ty wiem że jak by psiarni nie było każdy by kradł zabijał idt. ale policja jest i nie jest o wiele lepiej
a pozatym ciekaw jestem czy Ty jestes taki czysty i prawozadny...chcesz cos zmienic zacznij od siebie a nie jezdziesz po calej policji bo HWDP znaczy h.j w d..p policji a nie h.j w d..pe tym zlym i skorumpowanym policjantom.
Napisano Ponad rok temu
kur*wa panowie! Wszyscy wiemy ze policja w ch*ja leci!
8O
za duzo drogowki i interwencji :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ma racje.kur*wa panowie! Wszyscy wiemy ze policja w ch*ja leci!
Napisano Ponad rok temu
mogli by szpiegow wpuscic w ten swiatek .... zeby wiedziec kiedy i gdzie organizowane sa walki psow.w naszym kraju jest duzo wiekszych problemow od walk psow ........... ty sie pytasz gdzie byli jak okradali ci mieszkanie?!?!?!? a co oni jasnowidze sa,skad do cholery maja wiedziec ze cie akurat dresy napadły??... bez przesady to tylko ludzie... jest wiele opinii ze policja to psy i wpier***aja tylko paczki zamiast pracowac,sam jak widze policje to mysle ze zaraz mnie spiszą za jakies byle gowno , ale jednak spoleczenstwu daja poczucie bezpieczenstwa i to jest dobre. bez nich do by byla chyba anarchia.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
masz racje wojtt, niestety masz racje :?kur*wa panowie! Wszyscy wiemy ze policja w ch*ja leci!
8O
za duzo drogowki i interwencji :roll:
Napisano Ponad rok temu
Człowieku chyba słabo widzisz już idź spać, ja nic nie pisałem o partolowaniu lasu.bez przesady.... patrolowanie lasów to troche absurd nie sadzisz wolverine ??
no to żeczywiście zajebi**e poczucie bezpieczeństwa. Co do tego że policja jest potrzabna to pisałem wyżej i nie musisz powtażać.sam jak widze policje to mysle ze zaraz mnie spiszą za jakies byle gowno
Myślisz że ludzie czują się bezpiecznie?? to powodzenia :? Co do tego że okradli mi mieszkanie próbowali pobić itd. nie winie za to policje tylko że policja mi nie pomogła ani razu o to mi chodzi Przyszli spisali protokół i poszli wpizdu i tak jest prawie zawsze. Ale to nic wporównaniu z innymi historimi, które zdażyły się mi i kumplom. Pozatym nie tylko ja jestem za HWDP za tym hasłem stoją miliony ludzi :!!: Gdyby policja była pożądna i wypełniała obowiązki a nie wlepiała mandaty za byle gówna to by nie było takiej nie nawiści w stosunku do nich.
P.S.
Masz racje mogli by wziąść swoich kumpli z posterunku i wystawić na walki, wkońcu to też psybez przesady.... patrolowanie lasów to troche absurd nie sadzisz wolverine ??
mogli by szpiegow wpuscic w ten swiatek .... zeby wiedziec kiedy i gdzie organizowane sa walki psow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pajacyki na komendzie
- Ponad rok temu
-
Zaczepia cie koles, od czego najlepiej zaczac walke??
- Ponad rok temu
-
Muay-Thai a ulica...
- Ponad rok temu
-
Psychika, technika - niech to ktos przeczyta
- Ponad rok temu
-
Psychika Kibica (kibola? hools'a?)
- Ponad rok temu
-
dresiarze