Psychika Kibica (kibola? hools'a?)
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jak Ty, ja takze wiem ze 90% ustawkowiczow nie ma nic wspolnego z krojeniami/okradaniem staruszek/demolowaniem mienia itp.
To tyle jesli chodzi o moje spostrzezenia/wyjasnienia.
Napisano Ponad rok temu
to tak jak z policjantem strzelajacym do przestepcy i przestepca strzelajacym do policjanta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kryzcyz sie tak bo tak jest pryzjete.....nic na to nie poradze,skoro kibice przeciwnej druzyny jada po mojej to czemu ja nie mam jechac po ich klubie.
To nie jest tak ze sie wrzuca na kibicow wrzuca sie na druzyne wiadomo przeciez ze kazdy chce aby jego klub wygral a takie obelgi oslabiaja (i to bardzo)czemu druzyna ma wieksze szanse na wygrana u siebie w miescie niz na wyjezdzie ??(miedzy innymi dlatego)
Napisano Ponad rok temu
albo siedzisz na lawce przed blokiem jada paly i juz sie ciebie czepiaja za byle co,zamiast sie zajmowac naprawde powaznymi sprawami.
dam tutaj taki maly przyklad:była sobie pasterka w kosciele,wokol caly czas krecila sie policja.po pasterce stalismy sobie nasza paczka i gadalismy(bylismy grzeczni )kawalek dalej jakies 200 metrow stalo z jakis 30 hooliganow (tych co naprawde robia awantury)czemu policja stala kolo nas i sie paatrzyla zamiasst pilnowac porzadku tam??
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
a nie lepiej iść na trening/jechać na zawody?i cowy piszecie chtyba sami nic nie wiecie o prawdziwych hoolsach nixc bo tu oto cho żeby sie coś działo był dym i żeby sprawdizć co się umie a kto coita.
mama cię rozumie jak z nią gadasz? czy dopiero uczysz się mówić?i zasady sa na ustawkach a jak niema to im trzevba wjeb bomy jak ustawka to motyle w domu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dresiarze
- Ponad rok temu
-
Dylematy Trib'a
- Ponad rok temu
-
Skąd dziesiątki postów - wyjaśnienia :)
- Ponad rok temu
-
Fantazje o ulicy
- Ponad rok temu
-
Strach przed uderzeniem
- Ponad rok temu
-
Mężczyzna vs Kobieta (lub odwrotnie:))
- Ponad rok temu
-
Honor,zasady...
- Ponad rok temu
-
Front kick na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
paralizator
- Ponad rok temu
-
Noszenie noża, siekiery, pałki, nunczaku czy tonfy!
- Ponad rok temu