Odżywki głownie na siłę
Napisano Ponad rok temu
Głownie chodzi mi o pomoc w doborze odżywek. Chciałbym coś na siłę, bo rzeźba wejdzie z czasem w sumie już jest. I też takie pytanie na temat M-drolu. Kolega mi to polecał no ale nie wiem czy moze nie być za mocny dla mnie. Troche info na mój temat:
18 lat
staż: hmm we wrześniu minie rok ale juz wczesniej czasami ćwiczyłem na siłowni.
172 cm
62 kg
Korzystałem juz z universal amino 1900 i 2700 oraz z Nitrobolonu. I teraz własnie nie wiem co dalej wybrac. Licze na pomoc
Fundusz okolo 150 zł
Napisano Ponad rok temu
Co do suplementów na siłę to może być kreatyna TCM/Cell Pump/ lub zwykły creapure ... w twoim przypadku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to powiedzmy ze 200 zł bo wiecej nie wyciagne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moge np. połączyć jakiegoś Gainera z Cell Pump'em ?
W dziale dieta na pewno coś znajdziesz .Tak ale gainer/białko to są uzupełniacze diety.
Jakbyś miał dietę to przez ten rok na pewno byś sporo więcej przytył
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Głownie chodzi mi o pomoc w doborze odżywek. Chciałbym coś na siłę, bo rzeźba wejdzie z czasem w sumie już jest. I też takie pytanie na temat M-drolu. Kolega mi to polecał no ale nie wiem czy moze nie być za mocny dla mnie. Troche info na mój temat:
18 lat
staż: hmm we wrześniu minie rok ale juz wczesniej czasami ćwiczyłem na siłowni.
172 cm
62 kg
Korzystałem juz z universal amino 1900 i 2700 oraz z Nitrobolonu. I teraz własnie nie wiem co dalej wybrac. Licze na pomoc
Fundusz okolo 150 zł
Nie chodzi o to, czy M-Drol będzie za mocny tylko o to, że stojąc obok tego jesteś jeszcze gówniarz Inaczej "jesteś za młody by bawic się sterydami i ingerowac w hormony ..."
Do tej ceny polecam No-Shotgun już po jednej dawce i paru minutach na siłowni poczujesz jak cię rozsadza. Osobiście to testowałem, wzrost pompy niesamowity czyli uczucie silniejszego murowane. Sila też wzrasta ale oczywiście nie tak jak po krecie ...
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale normalnie zostaje potem po tym cyklu wzrost sily czy to jest tylko takie momentowe ? i moge podczas diety normalnie brac gainera ? jedno nie wyklucza drugiego ?
Jak to kupowałem gośc raczej nie wspominał, że nie mogę brac tego czy tamtego. Mówił tylko że tam już coś kreatyny jest a zresztą siłę czułem i zostawała na pewno. Oczywiście jak skończysz na tym cykl i nic już więcej nie kupisz to możesz odczuc że nie idziesz przez jakiś czas wyżej. Ja np miałem tak, że skoczyłem do góry a potem jak skończyło mi się to, to zostałem w tym samym miejscu ale nie spadłem.
Potem możesz kupic jakąś kreatynkę chociaż uwierz mi, że będziesz chciał kupic to jeszcze raz.
Ten produkt daje niesamowitą pompę, więc gainera można brac. Shotguna i tak bierzesz 30-40 minut przed treningiem ...
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na uzupelnienie diety GAINER + bialko
WTF ?