Witam. Chciałem poradzic sie kogoś kto sie zna czy dobrą sobie walnałem diete na rzeźbe:
9-10 śniadanie, płatki z mlekiem, jajecznica lub kanapki z pomidorem albo serkiem topionym
ok 15 obiad, tutaj różnie - przewaznie zupa, raz w tygodniu jakieś mieso i suróweczka plus ryż albo makaron (unikam ziemniaków), w miare możliwosci finansowych staram sie robić ryż z warzywami i kurczakiem
po obiedzie siłka, dużo wody podczas ćwiczen i tutaj wlasnie sie zastanawiam bo zdania na ten temat są podzielone nie wiem czy pic tej wody dużo czy troche bo przeciez woda ani nie buduje mieśni ani ich nie rzeźbi... po ćwiczeniach owoc (najczesciej banan) lub jogurt
18-19 kolacja, zależy od dnia i od tego na co mam ochote ale często jem rybe w pomidorze jesli nie rybe to same pomidory z dodatkiem soli, rzadziej kanapki (takie jak na sniadanie), żeby było jasne chleba nie jem razowego czy żadnego takiego bo po prostu nie lubie jem zwykły ale naprawde w malych ilosciach, praktycznie całkiem wyeliminowalem cukier, herbate pije gorzką 0 cukierkow batoników lodów a jesli juz to bardzo mało i bardzo rzadko. Musze powiedzieć że co nieco poprawilem sylwetke, ale ćwicze juz 4 miesiac (3 tygodnie przerwy z powodu skrecenia kostki) i myślałem że efekty bedą troche lepsze chyba musze bardziej sie katować na silowni ale daje z siebie wszystko
pytanie do zorientowanych
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: pytanie do zorientowanych
Tak naprawdę to nie jest żadna dieta.Efektów nie będziesz miał lepszych bo to nie dieta którą napisałeś a po drugie po 4 miesiącach czego można się spodziewać.Poczytaj w podwieszonych tematach co i jak postaraj się ułożyć samemu dietę a my ją ocenimy.A tak nawiasem mówiąc woda to 90% naszego organizmu więc chyba wszystko wyjaśnia.