znaczy co... za slaby dla Ciebie jestemBuHAuAHUAhuAHuUAhaaaa no to sie szczerze usmialam ...
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru

Napisano Ponad rok temu
znaczy co... za slaby dla Ciebie jestemBuHAuAHUAhuAHuUAhaaaa no to sie szczerze usmialam ...
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru
Napisano Ponad rok temu
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru![]()
Napisano Ponad rok temu
też chciałem dać ją alea dlaczego nie ma opcji dla samotnych?
Nie zmiescila sie widno. jak ktos nie ma to nie glosuje :wink:
tak jest to możliwe ale nie znaczy łątwe i jak napisałem:Mysle ze jesli dwoje ludzi potrafi sie rozstac(rozejsc) w zgodzie i normalnie potem ze soba rozmawiac to przeciez nie ma problemu na dalszych treningach...a ja wiem ze jest to mozliwe...
bo często niestety wychodzi kicha i jak była ara jest razem w jednej sekcji/grupie/klasie/etc. to odczuwa to przykro otoczenie (z treningów można zawsze zrezygnować/zmienić klub/MA, z uczelni na przykład - trudniej)....to już myślę kwestia pewnej dojrzałości z obu stron...
Napisano Ponad rok temu
miałem się niezgodzić Hellfire ale po namyśle popieram i weryfikuje poglądy: jakiekolwiek hobby nietyulko sport (ale mówie o traktowaniu serio tego hobby a nie takie podejście olewcze, że ch.. wie co)
Napisano Ponad rok temu
muzyka (granie w zespole/słuchanie i kolekcjonowanie), sztuka (artyści i kolekcjonerzy)....miałem się niezgodzić Hellfire ale po namyśle popieram i weryfikuje poglądy: jakiekolwiek hobby nietyulko sport (ale mówie o traktowaniu serio tego hobby a nie takie podejście olewcze, że ch.. wie co)
na przykład muzyka? sztuka? co o tym myślicie?
Napisano Ponad rok temu
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru![]()
Napisano Ponad rok temu
na przykład muzyka? sztuka? co o tym myślicie?
Napisano Ponad rok temu
A wiesz, że ja też tak chyba mamNie no grunt to ZROZUMIENIE... ale rzeczywiście lepiej mi się gada z kobietami które coś jednak ze sportem mają wspólnego. Czy ja już jestem nienormalny? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu