znaczy co... za slaby dla Ciebie jestemBuHAuAHUAhuAHuUAhaaaa no to sie szczerze usmialam ...
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru
związki a MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy co... za slaby dla Ciebie jestemBuHAuAHUAhuAHuUAhaaaa no to sie szczerze usmialam ...
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru![]()
no co ty ona tak reaguje w sytuacjach stresowych......jestes idealny wrecz.....wymiencie sie teraz adresami i numerami komorek i bedzie kolejny zwiazek w kregu SW... :wink:
Napisano Ponad rok temu
też chciałem dać ją alea dlaczego nie ma opcji dla samotnych?
Nie zmiescila sie widno. jak ktos nie ma to nie glosuje :wink:
----------------------------
tak jest to możliwe ale nie znaczy łątwe i jak napisałem:Mysle ze jesli dwoje ludzi potrafi sie rozstac(rozejsc) w zgodzie i normalnie potem ze soba rozmawiac to przeciez nie ma problemu na dalszych treningach...a ja wiem ze jest to mozliwe...
bo często niestety wychodzi kicha i jak była ara jest razem w jednej sekcji/grupie/klasie/etc. to odczuwa to przykro otoczenie (z treningów można zawsze zrezygnować/zmienić klub/MA, z uczelni na przykład - trudniej)....to już myślę kwestia pewnej dojrzałości z obu stron...
Napisano Ponad rok temu
miałem się niezgodzić Hellfire ale po namyśle popieram i weryfikuje poglądy: jakiekolwiek hobby nietyulko sport (ale mówie o traktowaniu serio tego hobby a nie takie podejście olewcze, że ch.. wie co)
na przykład muzyka? sztuka? co o tym myślicie?
Napisano Ponad rok temu
muzyka (granie w zespole/słuchanie i kolekcjonowanie), sztuka (artyści i kolekcjonerzy)....miałem się niezgodzić Hellfire ale po namyśle popieram i weryfikuje poglądy: jakiekolwiek hobby nietyulko sport (ale mówie o traktowaniu serio tego hobby a nie takie podejście olewcze, że ch.. wie co)
Jak napisano wyżej wszystko co wymaga pasji i oddania jest budujące dla charakteru, uczy odpowiedzialności i wytrwałości.
I łatwiej zrozumieć komuś kto ma jakieśprawdziwe hobby, któremu daje cząstkę siebie, nasze - MA
Napisano Ponad rok temu
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru![]()
jak mogles tak pomyslec ze za slaby?? :wink: hehe
btw, caly czas czekam az zadzwonisz i sie doczekac nie moge :wink:
Napisano Ponad rok temu
"Jak ty z takim obitym ryjem na mój koncert/wernisarz pójdziesz?!!"
Nie no grunt to ZROZUMIENIE... ale rzeczywiście lepiej mi się gada z kobietami które coś jednak ze sportem mają wspólnego. Czy ja już jestem nienormalny? :wink:
Napisano Ponad rok temu
A wiesz, że ja też tak chyba mamNie no grunt to ZROZUMIENIE... ale rzeczywiście lepiej mi się gada z kobietami które coś jednak ze sportem mają wspólnego. Czy ja już jestem nienormalny? :wink:
Napisano Ponad rok temu
modzewa... zadzwonie jak tylko... bede mial.... twoj.... n ...nu... num... nume... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale oni wogóle są dziwni,ja można nie kochać tego,ze po godzinnym turlaniu cżłowiek ledwo wstaje i idzie pod prysznic :wink: 8)
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku to było zwykłe kolezenstwo. On trenowal boks a ja zaczynalam kb. Zaproponowal pomoc. Umawialismy się na tarcze, wspolne bieganie a nawet na male sparingi, coraz czesciej i czesciej az postnowilismy ze będziemy razem. Ja rozumialam jego a on mnie, co dla wczesniejszych było nie do przyjecia żeby ich dziewczyna cos takiego robila. Ta sielanka trwala rok. W międzyczasie przestal trenowac, uczyc się itp. Nagle zaczely przeszkadzac mu treningi, awanturowal się i rozliczal z czasu. Chyba zapomnial jak to było....
Chce faceta który w pelni zaakceptuje mnie. Kogos kto nie bedzie probowal mnie zmieniac. Nie koniecznie powinien cos trenowac ale niech ma jakiekolwiek zainteresowania i pasje bo na dluzsza mete taki czlowiek jest uciazliwy.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak dobrać długość BOKKENA ??- Ponad rok temu
-
Humanista a ścisły <= wpływ na naukę SW- Ponad rok temu
-
Crazy Monkey- Ponad rok temu