związki a MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i jest jeszcze seks ( hobby, pasja etc.)
Napisano Ponad rok temu
Kyan flaszke widze 8)
Napisano Ponad rok temu
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
P.S. a opcja niemam połówki??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozstaliście się i kicha bo w jednej sekcji??
czy co??
Napisano Ponad rok temu
Kyan flaszke widze 8)
to niedobrze,moze lekarza?
8)
a tak serio to momentami czytajac posty odnosże wrazenie,ze uwazacie tylko sport za hobby lub tez,ze czlowiek moze miec tyko jedną pasję...prosze o skorygowanie...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a tak serio to momentami czytajac posty odnosże wrazenie,ze uwazacie tylko sport za hobby lub tez,ze czlowiek moze miec tyko jedną pasję...prosze o skorygowanie...
Nie, ja mam też ionne hobby poza MA, czy sportem ogólnie. Ale topic omawia tylko ten konkretny aspekt.
Nie będe robił ankiety z wszelkimi założeniami:
a co jak ona/on nie ćwiczy ale ćwiczył
a co jak ona/on uznaje za sport tylko imprezy, seks... ( )
a co jak ona/on jest obcym, alienem.....
Ciekawiła mnie zależność między trenowaniem MA a związkami: czy lepiej jak ona/on ćwiczy też coś (np. to samo)? Czy to pomaga w lepszym zrozumieniu w związku, czy przeszkadza (szczególnie póżniej gdy zerwiecie).
Napisano Ponad rok temu
Ciekawiła mnie zależność między trenowaniem MA a związkami: czy lepiej jak ona/on ćwiczy też coś (np. to samo)? Czy to pomaga w lepszym zrozumieniu w związku, czy przeszkadza (szczególnie póżniej gdy zerwiecie).
Kyan, jest takie stare studenckie przysłowie:
"Nie bierz d..py z własnej grupy"
Naprawdę nie ma większego znaczenia jaka to grupa - czy studencka, czy treningowa
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kyan, jest takie stare studenckie przysłowie:
"Nie bierz d..py z własnej grupy"
Naprawdę nie ma większego znaczenia jaka to grupa - czy studencka, czy treningowa
K.
Znam i ogólnie popieram, choć znam pare wyjątków...
(chwila zadumy)
...,ale jak ćwiczy w innej sekcji/inne MA to już nie "własna grupa"
Napisano Ponad rok temu
Mateusz, ja się po prostu naoglądałem takich akcji kilkadziesiąt w ciągu swojego stażu treningowego. Poznawali się na sali, albo jedno przyprowadzało drugie, bardziej zaawansowany wyrywał początkującą i wszystko było pięknie, dopóki nie zaczynało się coś chrzanić. I zawsze kończyło się tak samo - po prostu jedno odchodziło ze szkoły/treningów. Tak samo zresztą kończyły się różne obozowe "one night stand" w układach "zaawansowany/początkująca". Niby nic, a jednak...
Jasne, można powiedzieć, że mozna pokazać klasę, przejść nad tym do porządku, itd, ale... jakoś rzadko komu się udawało, a przynajmniej ja takich sytuacji nie widziałem. Może dlatego, że większość ludzi, których miałem okazję obserwować, to byli ludzie raczej młodzi i w ogóle nie bardzo sobie radzili z konfliktami "w parach", ale po prostu moja skromna próba statystyczna przemawia za tym, że przysłowie się sprawdza.
Zresztą - ja sam jak zaczynałem się prowadzać z moją drugą połową (tak, poznaliśmy się na treningu ) - to zastanawialiśmy się, czy jak się coś pochrzani to nie wpłynie to na atmosferę w szkole Na szczęście optymistycznie uznaliśmy, że jesteśmy dorośli i będziemy umieli w razie czego jakoś problem rozwiązać
Reasumując Mateusz - tak, zdroworozsądkowo - przesąd, ale życie jakoś na razie potwierdza
A to, czy druga połowa ćwiczy, czy nie - jak dla mnie to nie ma większego znaczenia. Ważne jest to, czy ma coś, do czego podchodzi z pasją - bo tylko wtedy jest w stanie zrozumieć wariata, który w niedzielę rano budzi się, wygląda na zewnątrz, gdzie piździ lodową kaszą i... idzie ćwiczyć.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do Twojej konkluzji, to zgadzam sie w calej rozciaglosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu ellis??
rozstaliście się i kicha bo w jednej sekcji??
czy co??
tia...mozna tak powiedziec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak dobrać długość BOKKENA ??
- Ponad rok temu
-
Humanista a ścisły <= wpływ na naukę SW
- Ponad rok temu
-