związki a MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie ze najlepiej miec kogos kto tez sie interesuje SW...jest latwiej..."normalny" facet nie zrozumie ze jak wroce z treningu z obita jakas czescia ciala, to wcale sie tym nie przejmuje, a on by juz najchetniej poszedl i okopal typa ktory mi to zrobil...Wiec podstawa to zrozumienie a najlatwiej o nie u osoby ktora robi to samo co my...
właśnie, najłatwiej...
ja na szczęście obacam sie wśród facetów którzy do tego przywykli i nawet sami proszą się o sparringi hehe myślę, że mimo wszystko są "normalni" faceci. jeszcze w to wierzę :wink:
Napisano Ponad rok temu
A ode mnie dziewucha odeszla jak mnie zobaczyla po zawodach
hehe
to co ja tak wystraszylo ?
Napisano Ponad rok temu
A ode mnie dziewucha odeszla jak mnie zobaczyla po zawodach
hehe
to co ja tak wystraszylo ?
chyba moja druga glowa :-)
Napisano Ponad rok temu
ja na szczęście obacam sie wśród facetów którzy do tego przywykli i nawet sami proszą się o sparringi hehe myślę, że mimo wszystko są "normalni" faceci. jeszcze w to wierzę :wink:
A idz w cholere Do mnie kiedys podeszla kolezanka z propozycja malego sparingu w parterze. No ok. Sparowalismy 3 razy. Za pierwszym razem oczywiscie fory dalem - udusila mnie. Za drugim razem juz nie dawalem fory - udusila mni Usmiechnela sie, no to mysle nie ma bata jade ostro.
Skoczylem na nia jak drapiezne zwierze i ..... udusila mnie
Co ciekawsze cwiczy krocej niz ja
Wiecie meska duma - kobieta mnie pobila
Choc jak mi za trzecim razem nos i usta klata zdusila to nawet to duszenie bylo bardzo przyjemne 8)
Napisano Ponad rok temu
On 42 lata, ona 24, od pieciu lat zyja razem, byli tam tez jej rodzice, bardzo zadowoleni tak z medalu, jak ze zwiazku.
Dziennikarz prowadzacy pyta - a kiedy Pan w niej zauwazyl kobiete, od razu?
Trener: ekhm... No nie bardzo sie dalo - jak przyszla do klubu, to miala jakies 11, czy 12 lat... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s: modzewa, wolna jestes? :wink:
Napisano Ponad rok temu
miec trenujaca lub przynajmniej dosyc plynnie poruszajaca sie w temacie sw kobiete- marzenie
jako ze jej nie ma i w takich momentach ja reprezentuje to stwierdzam ze jest poniekad zajeta....ale wiesz....musisz sie wykazac...postarac...jak ci zalezy na dobrej zawodniczce... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Trener: ekhm... No nie bardzo sie dalo - jak przyszla do klubu, to miala jakies 11, czy 12 lat... :roll:
Rybak, on ją sobie po prostu wychował
To się nazywa myślenie perspektywiczne
K.
Napisano Ponad rok temu
Ale tak to wyglada
Napisano Ponad rok temu
proponuje walke jako rozwiazaniemiec trenujaca lub przynajmniej dosyc plynnie poruszajaca sie w temacie sw kobiete- marzenie
jako ze jej nie ma i w takich momentach ja reprezentuje to stwierdzam ze jest poniekad zajeta....ale wiesz....musisz sie wykazac...postarac...jak ci zalezy na dobrej zawodniczce... :wink:
Napisano Ponad rok temu
I jest super. i nie ma problemów typu "więcej czasu poświęcasz swoim treningom niż mi..."
Napisano Ponad rok temu
proponuje walke jako rozwiazaniemiec trenujaca lub przynajmniej dosyc plynnie poruszajaca sie w temacie sw kobiete- marzenie
jestem jak najbardziej za......powalczycie zobaczycie kto sie nadaje na partnera.....tylko kuuurnaaa przeprowadzisz sie tutaj co??... :wink:
Napisano Ponad rok temu
hyhy
moro dzieki za poprawienie humoru
Napisano Ponad rok temu
poprzednia plakala jak mi wybili na treningu ząb(jedynke ) i mowila ze zawsze sie o mnie boi jak ide na trening, ze nie poswiecam jej wystarczajaco duzo czasu i ze wole treningi niz ja...)+zrobila powazny blad - powiedziala:wybieraj-Aikido albo ja...
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem posiadanie połówki ćwiczącej pomaga we wzajemnym zrozumieniu i jak napisano wyżej:
I jest super. i nie ma problemów typu "więcej czasu poświęcasz swoim treningom niż mi..."
Wydaje mi sie ze najlepiej miec kogos kto tez sie interesuje SW...jest latwiej..."normalny" facet nie zrozumie ze jak wroce z treningu z obita jakas czescia ciala, to wcale sie tym nie przejmuje,
myśle, że faceci mogą powiedzieć mniejwięcej to samo
stary jak ona jest lepsza to nawet ciekawie - może cię duuuużo nauczyćA idz w cholere Do mnie kiedys podeszla kolezanka z propozycja malego sparingu w parterze. No ok. Sparowalismy 3 razy. Za pierwszym razem oczywiscie fory dalem - udusila mnie. Za drugim razem juz nie dawalem fory - udusila mni Usmiechnela sie, no to mysle nie ma bata jade ostro.
Skoczylem na nia jak drapiezne zwierze i ..... udusila mnie
Co ciekawsze cwiczy krocej niz ja
Wiecie meska duma - kobieta mnie pobila
Choc jak mi za trzecim razem nos i usta klata zdusila to nawet to duszenie bylo bardzo przyjemne
Napisano Ponad rok temu
Moja eks nie ćwiczyła SW(w sumie to nie ćwiczyła nic), nie mniej jednak podobało jej się,ze to robię, nigdy nie miała żadnych zarzutów(nawet jak nie mogłem się ruszać). Potem miała zastrzeżenia co do noży(chociaż już wtedy była eks, więc za dużo do gadania nie miała), ale wystarczyła rozmowa o co w tym tak naprawdę chodzi,żeby zmieniła zdanie.
A teraz. Obecnie jestem wolny(dziewczyny czekam na oferty :wink: ). Tak sobie myslę,ze moja przyszla nie musi ćwiczyć SW, fajnie byłoby jednak gdyby chociaz troche podzielała moją pasję i np cwiczyła inny sport lub miała inne ciekawe hobby...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak dobrać długość BOKKENA ??
- Ponad rok temu
-
Humanista a ścisły <= wpływ na naukę SW
- Ponad rok temu
-
Crazy Monkey