Ubiór a ulica
Napisano Ponad rok temu
ile razy od pedałów za mna wołali ...
a jak nosiłem rozpuszczone włosy to choinki, afro i inne teksty leciały ...
kiedy żarzy do mnie jakiś szczawik z kolęgą zawsze się stawaim ...
i się kończy ich dobry humor bo pakują się i spieprzaja gdzie indziej ...
no z panami dresami tid. to nawet nie gadam udaje że nie słyszę ...
raz wracaliśmy z ekipą z kina w nocy koło 24 ...
szliśmy sobie koło empika w katowicach ...
jakaś ekipa do nas "hej pedałki! wypierdalać!..." i tego typu teksty (ja jak już kiedyś mówiłem wear style ala hippie, kumple kilu skejtów a reszty nie pamiętam ) ...
A więc idziemy spokojnie i udajemy ze się nic nie dzieje ...
Aż do momentu kiedy kumpel bardzo nierozważnie krzyknął "Chcecie się zabawić chłopcy?" (oczywiscie ironia ) ...
Ale kiedy oni wstali ...
Zaczął się sprint ...
To była masakra ...
Napisano Ponad rok temu
Znam też paru dużych ale normalnie wygladajacych kolesi którzy musieli się conajmniej raz w tygodniu napierdalać z żulami bo mieli w okolicy opinię niezłych fighterów i każdy bańdziorno chciał się z nimi sprawdzić.
No właśnie ... Cynik ty się miej na baczności bo w końcu ktos takiego dużego gościa z groźnym ryjem sprawdzi :wink:
A co do mnie.. Do gigantów nie należę ścięty ganiam na kruuciuutko już kilka dobrych lat (zimą pozwalam odrosnąć na 2cm ) Do tego kurtka moro, spodnie raczej bez szaleństw - sztruksy/jeansy wojaki na nogi i siup.. w sumie to nikt mnie nie zaczepiał... dodam że rejony nieciekawe staram się omijać, acz czasem zdaża się i tam zawitać.
Napisano Ponad rok temu
zlapali dresiki... Wieczorkiem.. złapali i obcięli mu włosy...
Kurwaaa.. zajebałbym się... teraz mam wlosy nie dluzsze niz centymetr...
No może 1,2 cm
Napisano Ponad rok temu
Mojego kumpla (ktory miał długie wlosy, a baaardzo długo zapuszczał)
zlapali dresiki... Wieczorkiem.. złapali i obcięli mu włosy...
O w morde, ja to bym zajebał skurwysynow potem, nieważne prawo czy mnie by zajebali prZy okazji, nie darowałbym zniewagi. Choć w sumie tak dokładnie nie wiem jakbym się zachował w takiej sytuacji i wolę się nie znaleść ale... berserker całkiem możliwy
Napisano Ponad rok temu
No właśnie ... Cynik ty się miej na baczności bo w końcu ktos takiego dużego gościa z groźnym ryjem sprawdzi
Stary... ja to wiem, ale jestem poki co zbyt zajety* coby z tym cokolwiek robic.... O tym mowilem wlasnie.. Wszystko ma swoje plusy i minusy i czekam podswiadomie az jaki spity steryd mi napierdoli coby si esprawdzic
*- leniwy
Napisano Ponad rok temu
cynik ja bym ci pokazał takich grungów że ała...szczególnie jak się napierdolą...co do hipów to też znam takiego który jest totalnym rozpierdalaczem(to swoją droga jest ciekawe )...laske mu kiedyś odbiłemCo do min ....... nie, nie wypowiem sie
grungem, hippisem czy innym takim....
nie sądź po pozorach ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najpierw sie naucz używać znaków przestankowych debilu...metale to po\rowkują tych swirow to sam bym z chęcia powyszcelał jak kazdy normalny człowiek .
patafian ktory chciał zapierdalać po osiedlu w koszulce "ochrona" i pistolecikiem gazowym na wierzchu
Napisano Ponad rok temu
przecież chętnie bynajpierw sie naucz używać znaków przestankowych debilu...metale to po\rowkują tych swirow to sam bym z chęcia powyszcelał jak kazdy normalny człowiek .
patafian ktory chciał zapierdalać po osiedlu w koszulce "ochrona" i pistolecikiem gazowym na wierzchu
ichpowyszczelał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mesjasz czemu tak bronisz metali uwazasz ich za normalnych robia krzywde zwierzętą werbują ludzi niewinncyh do sekt szatanistycznych to jest normalne, idzie taki metal z gwiazdą dawida na czarnej koszulce i napisem dead metal spojzysz sie na niego i mówi ze cie zapierdoli do dziewczyny.
ten facet jest kosmiczny po prostu
wydrukowalem sobie tego posta
Napisano Ponad rok temu
ale ty sobie robisz jaja...prawda? 8OMesjasz czemu tak bronisz metali uwazasz ich za normalnych robia krzywde zwierzętą werbują ludzi niewinncyh do sekt szatanistycznych to jest normalne, idzie taki metal z gwiazdą dawida na czarnej koszulce i napisem dead metal spojzysz sie na niego i mówi ze cie zapierdoli do dziewczyny.
prosze powiedz że sobie robisz jaja,a ja po tych paru piwkach tego po prostu nie kumam...
Napisano Ponad rok temu
Czy szatanizm to wg ciebie satanizm
Czy gwizada dawida to wg ciebie pentagram odwrócony
Czy muzyka zabja koty?
Człowieku zastanów sie co piszesz czasami
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam wszystkich nawiedzonych i do goscia: "Czy to ze mnie wszyscy sledza oznacza ze jestem paranoikiem?"
Jak az tak bardzo dziala na Ciebie mania przesladowcza zapraszam do mnie na kozetke chetnie poslucham i rozwiaze czesc Twoich wymaginowanych problemow
za darmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurcze,to zaraz też coś mu odpiszę,ale jeszce nie teraz...długowłosy,torturujący zwierzęta koleś z gwiazda dawida i napisem "martwy metaL' na koszulce to jak dla mnie za dużo na jeden raz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem szatanistą, metalu nawet nie słucham, tego kota na awatarze to wcale nie duszę, tylko ona się przytula, Koszulka co prawda czarna ale bez gwiazdy dawida :-) i żadnych napisów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KANAR
- Ponad rok temu
-
Przeciwdzialanie szantazowi nozem.
- Ponad rok temu
-
Co zrobic gdy?
- Ponad rok temu