Świąteczna ustawka w W-wie ??
Napisano Ponad rok temu
Co do podatków to jeszcze nie płacę ale może już niedługo (szukam roboty) choć przy zakupie każdego towaru płaci się wat wliczony w cenę ale tutaj chyabnie będziemy ekonomią się zajmować
Napisano Ponad rok temu
czemu nikt z tego klubu nie zadzwonił na policję???????
a co do tych stadionów to strzelanie z ostrej w tłum, jest bardzo ryzykowne, mozna trafić kogos przypadkowego np dziennikarza albo wszystko jedno kogo, więc zastanówcie się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czeba wallic skur...
Napisano Ponad rok temu
Inna rada zorganizować ustawkę o spora kasę i tych co przeżyja exterminować
Napisano Ponad rok temu
"kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem"
Wilkołak, jak zaczniesz ich napierdalać, to z mojego punktu widzenia staniesz się kolejnym zagrożeniem na ulicy. Wybacz, ale jakoś nie widzę powodów dla których miałbym wierzyć w Twoją nieomylność i czystość intencji.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
pzdr gnz sztn
Napisano Ponad rok temu
Nie mówilem ze ja bym to robil bo to nie moja robota, ale mozna by bylo przywrócic kare smierci i ja troche czesciej stosowac.
Brisban! wlasnie dlatego ze mamy takich doroslych jak ty i tych z ustawek jest w tym kraju tak dobrze jak jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie Brisbana mówisz że nie ma co ich exterminować itd. a co jak by zabili ci kogoś z najbliższej rodziny, co innego sądzidź z perspektywy widza a co innego jeśli ciebie to dotyczy i nie ma co tego porównywać do obozów koncentracyjnych bo tam umierali niewinni ludzie a tu mamy do czynienia jak dla mnie z pół ludźmi tak nie może być weżmy wypadek w lublinie gdzie zabito studenta jak dla mnie to jest to niedopomyślenia szok.pozdrw.
To juz bylo przerabiane ... sadze ze ja bym zachowal sie jak Frank Castle ... czyli zupelnie irracjonalnie niz zyje i zareagowalbym teraz.
Napisano Ponad rok temu
To tylko teoria bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji ale uważam że jeżeli na fakt że zabito gościa "za nic" reaguje bardzo emocjonalnie i przychodzą mi dogłowy rzeczy które większość z was by potępiła bo tak się nie rozwiązuje spraw to co dopiero gdyby dotyczyło to mojej rodziny lub dziewczyny. Piszczie co chcecie ale jeśli kolo który wyrządził komuś taką krzywdę nie idzie nawet do więzienia albo idzie na krótko to jest dla mnie... Takie czyny zasługują na karę a prawo w tym przypadku nie zawsze działa.
Napisano Ponad rok temu
Był taki jeden kiedyś, co to ma teraz trochę fanów na świecie. Powiedział:
"kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem"
i co? potem i tak go ukrzyzowali...
Napisano Ponad rok temu
tfu....
Napisano Ponad rok temu
Mradu- koleś, rozjebałeś mnie. Sam sie powystrzelaj i swoją rodzine a w Polsce na pewno będzie lepiej. Dosyć, że brudas to jeszcze z policji... out!
tfu....
8O 8O 8O bez komentarza
Napisano Ponad rok temu
O żesz kurwa mać ...
:roll: kto Cię spłodził człowieku ? ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..?
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
zimna krew
- Ponad rok temu
-
video z solówek
- Ponad rok temu
-
Rabunek pod sekcja MT