Świąteczna ustawka w W-wie ??
Napisano Ponad rok temu
Obrażam cię?
Piszę jakieś brednie?
Ja jestem za tym żeby kara był karą.
Każdy musi pracować jeśli chce coś mieć. Jedzenie, ubrania, rozrywki itp. Więzień ma to zapewnione z naszych podatków a są ludzie bez pracy którzy nie mają co jeść są bezdomni.
Konwencja Genewska zakazuję? Sczerze nie wiem.
Ale jak zakazuję to bym ją zmienił i czy to oznacz że z moim "poziomem" jest coś nie tak?
Napisano Ponad rok temu
Ty nie rozumiesz co sie pisze a sam wypisujesz brednie
Kazdy z nas, który sie tu wypowiedzial za ciezka kara (kara smierci, kamieniolomy itp, itd) zdaje sobie sprawe ze jest to niewykonalne z tych czy innych powodów.
Piszemy poprostu jaka kara powinna spotkac takich sk.....ów :twisted:
To ze prawo unijne wabrania tego czy tamtego to jest chyba jasne Co nie znaczy ze jest to ok.
Policja nadstawia dupy za pare groszy i broni (a przynajmniej powinna) bronic obywateli przed bydlem, a ci urlop sobie robia w mamrze A Ty tu z kazaniem wyjezdzasz
Napisano Ponad rok temu
A jaki mam poziom?
Obrażam cię?
Piszę jakieś brednie?
Konwencja Genewska zakazuję? Sczerze nie wiem.
Ale jak zakazuję to bym ją zmienił i czy to oznacz że z moim "poziomem" jest coś nie tak?
Ad1 - to było akurat do wilkołaka, ale swoim nast. postem doglębniej (i bez "wrzótów") wyrazil swoje mysli i jusz jest ok.
Ad 2 - Co do konwencji genewskiej to chodzilo mi tutaj o jeńców (czyli inaczej "więźniów wojennych" oraz rozbitków).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
są kibice i pojeby ...
dla kibiców liczy sie gra, oprawa, doping ...
dla pojebów rozpierdol, rozpierdol, wkurwianie ...
trzeba naucyć sie ich rozróżniać ...
Napisano Ponad rok temu
otototot wlasnie o tym mowilempisze to juz po raz 100 na budo ...
są kibice i pojeby ...
Napisano Ponad rok temu
a inni niekoniecznie ...
Napisano Ponad rok temu
ot co
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co Jest inaczej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ide przez miasto, a kumpel chowaj komure dresy ida
To ty chodzisz z komóra cały czas na wierzchu??? (pewnie jeszcze w takim szpanerskim kondoniku zawieszonym przy pasku???). Niewiem jak ty ale ja mam zawsze komóre schowana wiec nawet jak "ida" to niemusze jej chowac (bo jusz jest schowana).
No chyba ze ty masz abonament 240zl miesiecznie i rozmawiasz przez tą komóre nonstoperkiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pisze to juz po raz 100 na budo ...
są kibice i pojeby ...
Dla mnie (przyznaje się- jestem kibicem) liczy sie przede wszystkim mój klub. Ale są sytuacje w których nie da się uniknąć awantury, nawet gdybym chciał. Ekipa to ekipa- u nas niema podziału na ultrasów/chuliganów/pikników. Z hasłem "jeden za wszystkich- wszyscy za jednego" staje w jednym rzędzie z moimi braćmi by bronić honoru naszych barw (klubu).
Nazwiesz mnie pojebem czy kibicem
:roll:
Napisano Ponad rok temu
bardzo mi przykro ...
ale ja mogę być kibicem a moja nienawiść do drugiej drużyny stopuje się np. na śpiewaniu "legia to stara ku***..."
nie biję się za swoje barwy ani nie tłukę tych którzy bija tych w moich barwach ...
ja jestem kibicem który dopinguje drużyne jeśli w ogóle idę na mecz ...
a nie ciulam się z ekipą z przeciwnych druzyn ...
Napisano Ponad rok temu
ps. i wspolczuje wszystkim tchorzom
Napisano Ponad rok temu
nie da się uniknąć awantury [...] wszyscy za jednego" staje w jednym rzędzie z moimi braćmi by bronić honoru naszych barw (klubu).
Nazwiesz mnie pojebem czy kibicem
Zdecydowanie pojebem.
Sorry, ale nie ma tak że się nie da uniknąć awantury. Trzeba tylko używać własnego mózgu, a nie zachowywać się jak bezwolny element w stadzie, i trzeba się zastanowić co to są za "bracia", i czy awanturą jesteś w stanie wpłynąć w jakikolwiek sposób na "honor barw".
Bo honoru barw to drużyna broni na boisku, i jak są lamusami i dostają w dupę za każdym razem, to spuszczenie komuś łomotu honoru nie uratuje. A jak drużyna jest wielka - i nie ma co do tego wątpliwości - to durne okrzyki kibiców "z przeciwka" można skwitować pobłażliwym uśmiechem. Bo piłka nożna się odbywa na boisku. I to co się dzieje na murawie interesuje kibiców.
Poza boisko, na buty i pięści to to przenoszą pojeby, mające problemy z własną tożsamością, i szukające swojego "ja" w grupie kiboli. I wtedy są "kimś" bo są kibicami.
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..?
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
zimna krew
- Ponad rok temu
-
video z solówek
- Ponad rok temu
-
Rabunek pod sekcja MT