Staz z Giampietro Savegnago
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kontakt do organizatorów znajdziesz tu:Nie wiesz jaka cena dla osob z zewnatrz ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Od nich wszystkiego się dowiesz.
Pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz jaka cena dla osob z zewnatrz ?
z tego co wiem to niewazne czy z zewnatrz czy z srodka cena = 100zl
Napisano Ponad rok temu
Ł. (nawiedzajacy niczym duch starego zamczyska) 8)
Napisano Ponad rok temu
Jeże o tej porze roku powinny spać, a łabędzie odlecieć - a nie nawiedzać! A tak poważnie - niedawno byłem w Posen na (tfu!) imprezie kynologicznej, więc może i staż kobayashowy wytrzymam? W końcu trzeba poznać legendarną siłę meguri! Jak mi nic w robotowie nie wypadnie i znajdzie się jakiś odważny dentysta, coby mi zęba zrobić (...bo to ciekawy przypadek jest...) to chyba się wybiorę... I z góry proszę o szacunek dla mych starych kości i siwej (znaczy - łysej) głowy oraz niski wymiar kary!No to kto sie wybiera do Poznania - bo my z kol Jezem chyba nawiedzimy w najbilzszy piątek i sobote
POzdrawiam
APAS
Napisano Ponad rok temu
Jeże o tej porze roku powinny spać, a łabędzie odlecieć - a nie nawiedzać! A tak poważnie - niedawno byłem w Posen na (tfu!) imprezie kynologicznej, więc może i staż kobayashowy wytrzymam? W końcu trzeba poznać legendarną siłę meguri! Jak mi nic w robotowie nie wypadnie i znajdzie się jakiś odważny dentysta, coby mi zęba zrobić (...bo to ciekawy przypadek jest...) to chyba się wybiorę... I z góry proszę o szacunek dla mych starych kości i siwej (znaczy - łysej) głowy oraz niski wymiar kary!No to kto sie wybiera do Poznania - bo my z kol Jezem chyba nawiedzimy w najbilzszy piątek i sobote
POzdrawiam
APAS
no to tradycyjnie :wink:
proponuję jechać nawet jak będzie zabek bolał (mimo iż to ciekawy przypadek i obecny stan należało by moze zachować go do celów medyczno - naukowych 8) ). po pierwsze przy odrobinie szczęścia ktoś może przeprowadzi szybka i niespodziewaną ekstrakcję :wink: .
po drugie - z takim bolacym zębem będziesz robił takie mocne techniki, że żaden młodziak nie pozwoli sobie nawet na podniesienie wzroku, że o braku szacunku nie wspomnę.
jak śpiewali w jednej piosence: always look on the bright side of life (czy jakos tak)
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
W końcu szkoła dosyć unikalna na świecie, każdy nauczyciel jak skarb powinien być, na wagę złota
Ba, oba Kobayashowskie Aikida (jedynie słuszne of course, cool men )nie jężdżą (albo jeżdżą tajniacko) na staże z Lemonkiem uczniem Congrada i Kobayashiego
Chodzi o przekaz supermistrz - superuczeń - zwykły uczeń, czy jak
Napisano Ponad rok temu
obecny stan należało by moze zachować go do celów medyczno - naukowych 8)
Oni właśnie chyba na to liczą, sadyści... Z zębem nie pojadę, bom spuchł straszliwie, gorączkę mam i bóle okrótne cierpię, a szanowna brać medyczna deliberuje, co może być przyczyną, bo na rtg nic nie widać... W takim stanie to nawet szanowny Gianpietro sensei mógłby być zagrożony, bo wkur...ny jestem na maksa a wtedy to żadne aikida nie pomagają, nawet shihanowskie... No a jak by wyglądał polska gościnność, gdybym Mu przyładował
Napisano Ponad rok temu
obecny stan należało by moze zachować go do celów medyczno - naukowych 8)
Oni właśnie chyba na to liczą, sadyści... Z zębem nie pojadę, bom spuchł straszliwie, gorączkę mam i bóle okrótne cierpię, a szanowna brać medyczna deliberuje, co może być przyczyną, bo na rtg nic nie widać... W takim stanie to nawet szanowny Gianpietro sensei mógłby być zagrożony, bo wkur...ny jestem na maksa a wtedy to żadne aikida nie pomagają, nawet shihanowskie... No a jak by wyglądał polska gościnność, gdybym Mu przyładował
hmmmm - a może to nie ząb tylko pszczoła.... co to ją szwagier łopatą zabił :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
hmmmm - a może to nie ząb tylko pszczoła.... co to ją szwagier łopatą zabił :wink: 8)
Bo piwo było zbyt ciepłe... Widzę Kurm, żeś w tradycyjnych polskich relacjach rozdinnych oblatany jak szybowiec treningowy "Bocian"! :-) :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie jeżdżą bo:A tak w ogóle, to dlaczego jedno Kobayashi (Koniardzie) nie jeździ na staże drugiego Kobayashi (Savagniagowskie) i odwrotnie
W końcu szkoła dosyć unikalna na świecie, każdy nauczyciel jak skarb powinien być, na wagę złota
Ba, oba Kobayashowskie Aikida (jedynie słuszne of course, cool men )nie jężdżą (albo jeżdżą tajniacko) na staże z Lemonkiem uczniem Congrada i Kobayashiego
Chodzi o przekaz supermistrz - superuczeń - zwykły uczeń, czy jak
1) nie mają rozległych finansów, a staży jest wiela
2) nie lubią ścisku lub zbyt dużej wolnej przestrzeni na macie (w zależności od stażu :wink: )
3) nie lubią ćwiczyć bez kolegów
3) może jeżdżą na inne staże w innych MA / SW
4) może kiedyś jeździli, a potem doszli do jakiś swoich wniosków
5) etc....
Przypadek 1) jest chyba najbardziej decydujący
Co to znaczy jeżdżą tajniacko Noszą chusty na głowach i przyklejone wąsy (szczególnie panie :wink: ), nie dają sie fotografować, nie piją piwa i zaszywają się w swoich hotelach po treningach
Napisano Ponad rok temu
Co to znaczy jeżdżą tajniacko Noszą chusty na głowach i przyklejone wąsy (szczególnie panie :wink: ), nie dają sie fotografować, nie piją piwa i zaszywają się w swoich hotelach po treningach
Mniej więcej to...
Napisano Ponad rok temu
kawal czasu go nie widzialem.. mam nadfziej,ze juz ma lepiej sie ta jego noga
ps
fajny awatar
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle, to dlaczego jedno Kobayashi (Koniardzie) nie jeździ na staże drugiego Kobayashi (Savagniagowskie) i odwrotnie
jak to ..my chodzimy i na te i na te staze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle, to dlaczego jedno Kobayashi (Koniardzie) nie jeździ na staże drugiego Kobayashi (Savagniagowskie) i odwrotnie
A nie jeżdzą ostatnio bo sie wszystko pokrywa - jakby to obrzydliwie się nie nazywało :wink: .
Nie szukałbym złych chęci uczestników - jeno organizatorów lub czynników niezależnych......
Nawet na wrażego aikikaja chciałem pojechać do Karakowa ale nie dało rady :wink:
Pancer (który zamiast męczyć się w tłumie w Krakowie wybrał jacuzzi w Gołębiu w Białym :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jacek Wysocki sensei
- Ponad rok temu
-
jesienny staż z sensei Michele Quaranta 5 dan Hombu Dojo
- Ponad rok temu
-
Do Braci w Aikido z Poznania prośba
- Ponad rok temu