Staz z Giampietro Savegnago
Napisano Ponad rok temu
Jakby była wysoka i blondi - czemu nie...... :wink:Pancerku, a może Yakuzę? :wink:
Pancer (spotykający zazwyczaj niskie i ciarniawe yakuzy )
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle, to dlaczego jedno Kobayashi (Koniardzie) nie jeździ na staże drugiego Kobayashi (Savagniagowskie) i odwrotnie
A nie jeżdzą ostatnio bo sie wszystko pokrywa - jakby to obrzydliwie się nie nazywało :wink: .
Nie szukałbym złych chęci uczestników - jeno organizatorów lub czynników niezależnych......
Nawet na wrażego aikikaja chciałem pojechać do Karakowa ale nie dało rady :wink:
Pancer (który zamiast męczyć się w tłumie w Krakowie wybrał jacuzzi w Gołębiu w Białym :wink:
Jasne, u was zawsze wszystko się pokrywa. Co za niesamowity przypadek :)
Napisano Ponad rok temu
Chcesz dowodów? :wink:Jasne, u was zawsze wszystko się pokrywa. Co za niesamowity przypadek :)
Pancer (myślacy już o powołaniu Komisji :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dobierzemy fajny skład to temat dociekań zawsze sie znajdzie... :wink:komisja w aikido to by bylo interesujace ciekawe co by po odkrywali
Zresztą Vortal jest nieskończoną kopalnią tematów - popatrz na kilka ostatnich tematów 8O :roll:
Pancer (zaczynający szukać kandydatów na członków )
Napisano Ponad rok temu
Pancerku, to ja do komiscji zgłaszam Redakcję BudojoJak dobierzemy fajny skład to temat dociekań zawsze sie znajdzie... :wink:komisja w aikido to by bylo interesujace ciekawe co by po odkrywali
Zresztą Vortal jest nieskończoną kopalnią tematów - popatrz na kilka ostatnich tematów 8O :roll:
Pancer (zaczynający szukać kandydatów na członków )
Już ona was prześwietli niczym krzyżówka Rokity z posłem Giertychem :wink: . A wszystko to z szarmancja i urokiem Anity Błochowiak powartej głębokim namysłem w stylu posła Nałęcza 8) :peace: przy zachowaniu pełnego obiektywizmu ogladu maturzystki Beger Renaty
Ł. (już wykupujacy abonament na transmisje z obrad takiej komisji) 8)
Napisano Ponad rok temu
Przyznam, ze miejsce Szanownej Redakcji widziałabym raczej nie w składzie Komisji..... :wink: , ale jej miejsce to przy tym osławionym samotnym stole .
A moze by dało jeszcze naszego Najjaśniejszego moda ściągnać na przesłuchanie odnośnie tych krawędzi.... :wink: i mocy technik....
Pancer (niczym kapitan Sowa na Tropie - aczkolwiek ptaszyska :wink: to nie jego domena)
Napisano Ponad rok temu
Wiesz Najdostojniejszy Baronecie,Szanowny Kolego Łabędziu,
Przyznam, ze miejsce Szanownej Redakcji widziałabym raczej nie w składzie Komisji..... :wink: , ale jej miejsce to przy tym osławionym samotnym stole .
A moze by dało jeszcze naszego Najjaśniejszego moda ściągnać na przesłuchanie odnośnie tych krawędzi.... :wink: i mocy technik....
Pancer (niczym kapitan Sowa na Tropie - aczkolwiek ptaszyska :wink: to nie jego domena)
na komisję z takimi świadkami na rozkładzie tez bym opłacił abonament z góry 8)
Ł (któremu sie w oczach zapaliły na tę myśl.... no przeciez ze nie k... wiki tylko błyski zainteresowania) :-) 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz jaka cena dla osob z zewnatrz ?
z tego co wiem to niewazne czy z zewnatrz czy z srodka cena = 100zl
eee... a mi na treningu sie slyszalo ze 35 ... no ale moglem sie przeslyszec. Nie skupialem sie zbytnio na szczegolach organizacyjnych, bo i tak nie moge isc
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz jaka cena dla osob z zewnatrz ?
z tego co wiem to niewazne czy z zewnatrz czy z srodka cena = 100zl
eee... a mi na treningu sie slyszalo ze 35 ... no ale moglem sie przeslyszec. Nie skupialem sie zbytnio na szczegolach organizacyjnych, bo i tak nie moge isc
na pewno 100 zloty ..ale moze jak trenujesz w tej sekcji to masz taniej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz racje,no bo jeszcze Wam ktoś opublikuje dowody Waszych niecnych kontaktów z inkryminowanymi kandydatami na przesłuchiwanych
To ja wypadam i zostaje obserwatorem - z racji moich dawnych (UFF!!! :wink: ) i bliskich kontaktów z kandydatem na świadka....
Pancer ( którem w zwiazku z wypadnięciem ze składu marzy się Sąd kapturowy :wink: )
Napisano Ponad rok temu
To ja od razu wyznam ze byłem swiadomym i jawnym współpracownikiem oraz że kilkakrotnie spotkałem sie z inkryminowanym kandydatem na świadka komisji tj. Modem na terenie królestwa Belgii gdzie dokonywaliśmy rzeczy niecnych i wszetecznych - jak zwykle zresztą. Na dodatek coby uzyskac nietyklaność i status świadka koronnego moge wskazac innych winnychMasz racje,
no bo jeszcze Wam ktoś opublikuje dowody Waszych niecnych kontaktów z inkryminowanymi kandydatami na przesłuchiwanych
To ja wypadam i zostaje obserwatorem - z racji moich dawnych (UFF!!! :wink: ) i bliskich kontaktów z kandydatem na świadka....
Pancer ( którem w zwiazku z wypadnięciem ze składu marzy się Sąd kapturowy :wink: )
8)
Ł (skruszony grzesznik)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bój nic i na ciebie są papiery 8)A to ciekawe Łabądku, ciekawe - skrzętnie notuję i wykorzystam 8)
Ł. (wpatrzony w Maciarewicza)
Napisano Ponad rok temu
A jak nie ma, to się zrobi. A co do kontaktów w Belgii, to jak mawia soke Lepper (XIX dan samoobrony): Klewki bywają różne, tylko Talibowie zawsze brodaci:)Nie bój nic i na ciebie są papiery 8)A to ciekawe Łabądku, ciekawe - skrzętnie notuję i wykorzystam 8)
Ł. (wpatrzony w Maciarewicza)
A propos - który z polskich mistrzów aikido był ostatnio na Ukrainie, że tam taka rozpiździucha? Przyznać się, panowie!
APAS (wszędzie spiski wiadomych sił tropiący)
Napisano Ponad rok temu
Uprzejmie przypominam, że kol. Pancer podejmował wojaże za wschodnią nasza granicą z reżimem Łukaszenki stykajac sie. Może i co przeciw Kuczmie uknuł :wink: 8)A propos - który z polskich mistrzów aikido był ostatnio na Ukrainie, że tam taka rozpiździucha? Przyznać się, panowie!
APAS (wszędzie spiski wiadomych sił tropiący)
Ł (życzliwy) 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jacek Wysocki sensei
- Ponad rok temu
-
jesienny staż z sensei Michele Quaranta 5 dan Hombu Dojo
- Ponad rok temu
-
Do Braci w Aikido z Poznania prośba