Zaproszenie do Lublina dostałeś od sensei Kołodziejaka, przyjedź jak będziesz w Polsce, pokażesz jak się prawidłowo pada.
Nie musisz udowadniać. Wypada jednak trzymać sie swojego słowa i za nie odpowiadać, jeśli chce się byc wiarygodnym. Sam proponowałeś konfrontacje styli. Faktycznie źle zrobiłem pisząc anonimowo, a to dlatego że myślałem iż rozmawiam z człowiekiem poważnym, który poważnie traktuje mnie. Jak widać po powyższych Twych wypowiedziach, nie jest tak. Dużo piszesz, ale jesteś niekonsekwentny i nie masz na tyle odwagi by poprzeć swoje słowa na macie.
Teraz wszystko jasne.
EOT
Randall, nie wykrecaj kota ogonem :twisted: Chcialem sie z toba spotkac zebys mi pokazal twoj magiczny sposob wychylania bez uzycia dzwigni przy shihonage. A nie po to zeby udowadniac wyzszosc bozego narodzenia....
Po drugie chyba sam rozumiesz ze jako mlodszy stazem i stopniem, wypadaloby tobie przyjechac zeby sie ze mna spotkac. Podstawowa etykieta.
Po trzecie, moj adres mailowy jest publiczny i jak p.Kołodziejak chce sie ze mna skontaktowac to nie ma nic prostszego. Zadnych posrednikow nie potrzebuje.
Po czwarte, ZAWSZE jak przyjezdzam do Polski organizujemy z przyjaciolmi wspolne cwiczenie, i wszyscy z Budo dostaja zaproszenie. Wiec wiadomo i to z duzym wyprzedzeniem gdzie mozna mnie spotakac. Wielu ludzi z Budo ze mna cwiczylo. Cwicze z ludzmi z roznych styli i nie mam zadnych kompleksow :roll:
Chyba mnie nie mozna posadzac ze sie ukrywam podczas przyjazdow.
Dla odmiany, ty jakos nigdy i przez nikogo nie jestes widziany i nikt jakos z toba nie moze pocwiczyc. Nigdy nie przyjezdzasz na zloty Budo. Baaa, nawet nie wiadomo jak sie nazywasz naprawde.....Tak ze odpusc sobie te dosc prymitywne zagrywki z odwaga, nie wiesz z kim masz do czynienia.