z człowiekiem!!

Napisano Ponad rok temu
ja nie wiem w czym widzicie problem...
Ja akurat troszkę z innej branży przykła ale jednak...
Prowadzę szkolenie psów i jeśli podoba mi się chłopak przychodzący do mnie z psem na zajęcia to dlaczego miałabym się z nim nie związać?! Większość ludzi w klubie nie ma pojęcia o tym, że jesteśmy razem... Czy widzicie w tym coś złego? Wiem, że spotr z psem to nie to samo co SW i że ja nie jestem "mistrzem" ale generalnie chodzi o to, że ja prowadzę zajęcia i związałam się z moim "ucziem"... :wink:
Tzn. psem? 8O![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
.........hmhmh.........to prawda, ale to sa wyjatki.e tam Szczepan...senseiami sa tez kobiety...
![]()
![]()
world_cup!!!! :twisted: :twisted: :twisted:Nie mów mi że się w Wojtku zakochałaś!
Prosze mi tu nie oniesmielac dziewczyn. A co tu w ogole robisz w tym topiku??? to temat dla plci pieknej!!!! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Oj Garry..
z człowiekiem!!
Napisano Ponad rok temu
world_cup, co to za dzikie wrzaski? Radze ci po przyjacielsku odnosic sie do mnie NIEZWYKLE grzecznie. Jako moderator, jestem pol bogiem, czyli moge robic rzeczy, o ktorych tobie, jako smiertelnemu, nawet sie nie snilo :roll:TO CO TY TU JESZCZE ROBISZ?! :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zanim zaczniesz szukac winy u innych, zaintersuj sie czy ty sam jestes w porzadku, Tetsudo. Podpis, wg regulaminu ma nie przekraczac 3 linijek textu :roll:Ktos tu zareklamowal obce forum....
Napisano Ponad rok temu
Zanim zaczniesz szukac winy u innych, zaintersuj sie czy ty sam jestes w porzadku, Tetsudo. Podpis, wg regulaminu ma nie przekraczac 3 linijek textu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nowootwarta poradnia psychologiczna dla adeptów sztuk walki, zakochanych i nietylko, niezależnie od posiadanego stopnia i przynależności organizacyjnej zaprasza
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Adres, podajcie mi adres!!!!!!!!!
![]()
Napisano Ponad rok temu
Bez takiego entuzjazmu - o cenę najpierw zapytaj :twisted:
Aha - i o ew. efekty uboczne :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedzmy sensei zwiazuje sie systematycznie z dziewczynami co cwicza u niego. Jak sie zwiazuje z nastepna, to ta poprzednia rezygnuje z treningow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie trzeba jeździć do B-B, choć zapraszam, niebrzydkie miasto. Porady on-line, bezpłatnie
. Efekty uboczne nieznane - jeżeli potraktujemy to z odpowiednia dawką humoru, nikomu nic złego się nie stanie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu