Zakochac sie w senseiu
Napisano Ponad rok temu
Jak miałem 16 lat to miałem takie wątpliwości jak wy tutaj. Po niektórych awatarach widzę że przynajmniej część ma nieco więcej lat.
Dlaczego z senseja robicie katolickiego księdza? dlaczego nie wypada mu mieć udanego związku, lub przynajmniej taki związek próbować zacząć?
Jeżeli obydwoje są dorośli to innych przeciwwskazań nie widzę.
A czy będzie to miło wpływ na sekcję to już problem osobowości człowieka a nie jego związków jakie by one nie były.HOWGH
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego z senseja robicie katolickiego księdza?
Jak to dlaczego? To ty nie wiesz że aikido to religia? Że tam się kłaniasz do bogów w kształcie znaczków i wyznajesz Seiza? Chyba nie zdajesz sobie sprawy w czym tak naprawdę uczetniczysz!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
O ja nieszczęsny!!! przestraszony :shocked!: przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..........hmhmhmhmhmmmm...............Ł. (pamietający nie jedno 8) )
Napisano Ponad rok temu
Sa takie techniki ze TRZEBA LECIEC NA BABE :D:D i co tu poradzisz....
no w porzypadkow facetow to lepiej na dziewczyne niz na kolege co
Ellis jak masz do wyboru sliczną blondyneczke albo szczepana to silą rzeczy spadniesz na blondyne Przyciąganie ona ma wieksza niz ziemia a Szczepan tkai to ma wręcz odpychanie.
Bez urazy dla szczepana , który jest OK ...sorka ze cie wykrozystalem jako material porónawczy ale to przez to ze masz brode
Napisano Ponad rok temu
nie należy mylić Aikido z psychoterapią. to w psychoterapii takie związki są zakazane. tu układ jest chyba dość równy - chodzi mi o możliwości świadomego podejmowania decyzji. chyba, że założymy, że to tylko sensei jest w pełni władz umysłowych i wykorzystuje swoją przewagę lub odwrotnie- przebiegła adeptka wykorzystuje nie w pełnie świadmego senseia....
Ach ci sensejowie...bogowie niemalże w swoich dojo :wink:
Ach te przebiegłe adeptki, czatujące na sensejów którzy jeszcze nie nauczyli się być niemalże bogami w swoich dojo.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie mozecie pisac anonimowo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tetsudo, jak ktos chce, moze mi zawsze przyslac, umieszcze anonimowo.
Taaa... nie dość, że chce znaleźć aikidoczki "właściwe" do ćwiczenia to jeszcze chce je zatrzymać dla siebie! Egoista!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co instruktor z tym calym swoim "potencjalem" zrobi, jak go wykorzysta, to juz wylacznie kwestia dojrzalosci, odpowiedzialnosci i klasy konkretnego faceta.
Napisano Ponad rok temu
Pochwale sie ... posiadam dziewczyne! wiem, zabrzmialo. Jednoczesnie, obok aikido, ucze sie fechtunku (tzn. naleze do bractwa rycerskiego). Mojej dziewczynie bardzo sie podoba ow fechtunek i prosi mnie o lekcje. I tu zaczynają się schody. Trzeba wszystko odłożyć na bok, skoncentrować się. A z Nią? Średnio to wychodzi... oczka biegają a i świadomość, że moge Ją jakoś skrzywidzć :? Jak źle się dziewczyna zastawi, nie zawsze wyhamuje czy wykręce kosą. Kogoś innego nie miałbym takich skrupułów (jak to się pisze!?) w razie czego uszkodzić. Przykład troche wyśrubowany, bo półtorką o żebra to nie to samo co upadek na tatami (albo ja jeszcze za mało aikido trenuje ).
A teraz obsmaruje moje dojo. Coprawda to nie o sensei mowa, ale... Nie powiem gdzie ćwicze, by osoby te chronić. Jest facio, który ma hakame. Przyprowadzał (bo jush przestał) dziewczyne swoją na treningi. Często bywało tak, że z zaawansowanych byli tylko sensei i on, reszta full noobow (w tym ja ), a grupa spora, tak na oko 30 osób. Ćwiczyli tylko razem, a sensei biegał po sali i sam nas pouczał, a gdy dochodziło do zmiany partnerów oni tego nie robili. Troche mam im to za zle, takie odseparowanie, ale to moje osobiste zdanie .
Wilczan (co mało jeszcze w aikido widział)
Napisano Ponad rok temu
Uzdrawiam
Emerque
P.S. Ide spac, jak sie wyspie to wiecej offtopa strzele;)
Napisano Ponad rok temu
Wilczan (co bardzo mało w aikido widział)
Napisano Ponad rok temu
Zwłaszcza jak sensei sam zakocha się w sobie :wink: 8)
Ł. (kochający tego bystrego przystajniaka w lustrze )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tajemnicze KI...
- Ponad rok temu
-
Staz P.Orban - Warszawa
- Ponad rok temu
-
Aikido w Rybniku jak oceniacie :)
- Ponad rok temu
-
Aikido Kobayashi - technika sankyo
- Ponad rok temu
-
Ćwiczyć z patykami czy nie?
- Ponad rok temu
-
Uwaga uczniowie Cognard sensei!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Boken i Jo
- Ponad rok temu
-
Trening z początkującymi
- Ponad rok temu
-
walić czy nie walić?
- Ponad rok temu
-
Nebi Vural w Zielonej Gorze 22-24.10.2004...
- Ponad rok temu