Biodro
Napisano Ponad rok temu
Otóż mam chyba problem ze stawem biodrowym, tylko nie za bardzo wiem co jest grane... Gdy podnoszę lewą nogę wyprostowana normalnie wszystko jest ok ale gdy próbóje potem przesunąć ją w lewą strone (energicznie) tak jakbym chciał czegoś dotknąć na lewo odemnie wykonując ruch lekko okrężny (nog troche powyżej wysokości pasa) czuje jak coś mi chrzęści w lewym stawie biodrowym i pojawia się ból (mniej więcej taki jak po obewaniu w mięsień). Dużo zależy od ustawienia nogi tak że raz to doczuwam, raz nie. Mam już to od dawna ale dopiero teraz postanowiłem się tym zająć... Co to jest i co mogę zrobić? Acha i jeszcze... nie wiem czy to od tego samego, ale jeśli leże na plecach i próboje sie tak rpzekrecic aby palacami od nog dotknac podlogi za glowa to czesto choc tez nie zawsze czuje tym razem mocny niemiesniowy bol w tamtym miejscu...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam cos takiego ze mnie bola stawy biodrowe (oba :? ) chyba sie zalatwilem przez złe rozciaganie.. nie moge nogi podniesc w bok (do przodu i do tylo git ale o kopniecaich okreznych i bocznych moge pomazyc ) jest tak zle ze mam problem zeby wsiasc na rower czasem przy chodzeniu bola nawet.. ale najlepsze jest to ze jak bylem u lekarza ortopedy z przeswietleniem to stwierdzil ze nic mi nie jest, a jak mnie boli to mam nie cwiczyc.. nie cwicze 1,5 roku a boli tak samo jak bolalo bralem glukozamine ale na mnie nie zadzilala, nie wiem co mam z tym zrobic, idz do lekarza moze Tobie pomoga. pozdrawiam
tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi ortopeda powiedział że w młodym (?) wieku to normalne,szczególnie u kobiet .
Tak. Na starość się wtedy wymienia panewkę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rodzynki
- Ponad rok temu
-
KONTUZJA !!!!! POMOCY
- Ponad rok temu
-
Kręgosłup, a kopanie.