ładniejsze oblicze aikido, czyli fajne panny w waszym dojo:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wujka maciasa tak zawiesc....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, muszę Was wszystkich, niestety, rozczarować... Najpiekniejsze dziewczyny są w moim Dojo!!! 8)
Spytajcie Irimi albo Andy Owsianickiego... Choć w ShinDojo oraz u Antka w Łodzi też są niezłe sztuki... :twisted:
Żeby nie było, załaczam...:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(ta Pani ma juz hakamkę...)
Voivod...co do widocznej na zdjątku panny L. - potwierdzam z pełną odpowiedzialnością za swoje slowa. Egzamin na majtasy tez widziałem, pycha. A łezki po nim takie wzruszające były.... :wink:
Shawnee (wciąż pozostający pod wrażeniem czarnowłosej ślicznotki)
Napisano Ponad rok temu
Irimi kazał mi napisac, że, cyt.: 'Ja i Irimi twierdzimy że wszystkie aiki panny sa najlepsze na świecie, a kto twierdzi inaczej, jest gejem!!!'
Znaczy, że co? Że nie ma akwarium w domu?
Napisano Ponad rok temu
Specjalista od takowych jest Voivod ;-)
Napisano Ponad rok temu
Miiiliiicjaaaaa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eh tam kolego Shawnee. Egzam jak egzam. Ale jak owa kożelanka fantastycznie tańczy...
Miiiliiicjaaaaa!
Drogi Irimi (po imieniu nie śmiem, :wink: ), nie wątpię, nie wątpię Jednak zdjęcie przedstawia L. zakładającą dźwignię, a nie robiącą pass - czy jak to się pisze :wink: .
Napisano Ponad rok temu
A tak konkretnie to jest to kontrola do fakkyo...Eh tam kolego Shawnee. Egzam jak egzam. Ale jak owa kożelanka fantastycznie tańczy...
Miiiliiicjaaaaa!
Drogi Irimi (po imieniu nie śmiem, :wink: ), nie wątpię, nie wątpię Jednak zdjęcie przedstawia L. zakładającą dźwignię, a nie robiącą pass - czy jak to się pisze :wink: .
Napisano Ponad rok temu
to zalezy czy wyglada jeszcze bardziej urokliwie gdy sie zlosci(podobno niektore tak maja...) :wink: :wink: :wink:A czy od wiedzy/niewiedzy jej urok sie zmieni?
Poznański staz jest w piatek i sobote, a ona zazwyczj zjawia sie w niedziele... :wink:
Napisano Ponad rok temu
czuje sie dyskriminowany...To magia aikido tak działa,że niektórzy widzą,a niektórzy nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
czuje sie dyskriminowany...To magia aikido tak działa,że niektórzy widzą,a niektórzy nie :wink:
Niemasz talentu / jasnowidzenia
Twoj pech
Napisano Ponad rok temu
Absolutnie nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
A tak konkretnie to jest to kontrola do fakkyo...
Taaa...znać doświadczenie u wykonawczyni skomplikowanej, bądź co bądź, dźwigienki. Wietrzę tu szkołę voivoda :wink:
Napisano Ponad rok temu
mam! ale tylko przy fizycznym kontakcie (taka odmiana jasnowidzenia). Wiec jak bedzie Jusi? :wink:czuje sie dyskriminowany...To magia aikido tak działa,że niektórzy widzą,a niektórzy nie :wink:
Niemasz talentu / jasnowidzenia
Twoj pech
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam! ale tylko przy fizycznym kontakcie (taka odmiana jasnowidzenia). Wiec jak bedzie Jusi? :wink:
macias przeciez zdjecie jusi juz tu jest
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Schemat zasady aikido
- Ponad rok temu
-
Kenshiro Abbe
- Ponad rok temu
-
sensei Piotr Borowski w Argentynie