ładniejsze oblicze aikido, czyli fajne panny w waszym dojo:)
Napisano Ponad rok temu
A zaczęło się tak niewinnie - od zdjęć ładnych kobiet...
Załóżta se chłopy inakszy topic i chwalta siem wew nim znajomościom słów wszelakich, szerszemu gronu niepojętych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Twój wniosek został zaakceptowany przez aklamację przy braku kontrargumentów ze strony interlokutorów!interpolowany, inkryminowany
A zaczęło się tak niewinnie - od zdjęć ładnych kobiet...
Załóżta se chłopy inakszy topic i chwalta siem wew nim znajomościom słów wszelakich, szerszemu gronu niepojętych :wink:
A co do lasek... Topik ma sens, jeśli są zdjęcia. Ja mam jedno czy dwa, ale nie wiem, czy uwiecznione na nich aikikoleżanki zgodzą się na publiczna prezentację własnego wizerunku nieodpłatnie i bez poinformowania... A że na punkcie praw autorskich jestem czuły jak papierek lakmusowy, to siem weznem i wstrzymam. Ale koledzy w świecie bywali - proszę bardzo, nalegam wręcz! Shawnee, czekamy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do lasek... Topik ma sens, jeśli są zdjęcia. Ja mam jedno czy dwa, ale nie wiem, czy uwiecznione na nich aikikoleżanki zgodzą się na publiczna prezentację własnego wizerunku nieodpłatnie i bez poinformowania... A że na punkcie praw autorskich jestem czuły jak papierek lakmusowy, to siem weznem i wstrzymam. Ale koledzy w świecie bywali - proszę bardzo, nalegam wręcz! Shawnee, czekamy!
Słuchaj APAS. Jest coś/ktoś na zdjęciach oprócz koleżanek? Jeśli tak to wrzuć te zdjęcia i podpisz, że to np. ty, a reszta osób to przypadkowi, postronni świadkowie wydarzenia 8) . Ewentualnie pokaż nam zdjęcie maty, a koleżanki potraktujemy jako "tło" :wink: . W ten sposób ominiemy prawa autorskie.
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu
A oto i część żeńskiej reprezentacji trenującej w Diabelskim Dojo Roberta Mirka
Napisano Ponad rok temu
a tu parę lasek z Warszawy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sensej Sylwia bardzo ladne oblicze aikidoSensei Sylwia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to temat o aikido ale musze sie wyzalic w Olsztynie przez całe półtora roku istnienia kluby na trening przyszła jedna dziewczyna ale niektorzy, niedojrzali miali taki ubaw jak probowala im przejzc garde pod koniec treningu ze drugi raz juz sie nie pokazala Szkoda tak ladnie od niej pachnialo
kup sobie perfumy i nie marudź. trening aikido to nir pokaz mody i nie jest konieczna obecdność fajnych lasek.
co to ma być - klub ładnych panienek???!! 8O 8O
p.s.
jestem pijany i być może moje wypowiedzi nie są obiektywne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ Panie w Dojo sa bardzo korzystne, rzekłbym... Przynajmniej Panowie bardziej o się dbają... 8)
ależ ja jestem za, ale skarzenie się, że jedna przyszła raz a wiecej nie???? 8O
trzeba zapisać sie do harcerstwa. tam jest wiele panienek....
Napisano Ponad rok temu
kup sobie perfumy i nie marudź. trening aikido to nir pokaz mody i nie jest konieczna obecdność fajnych lasek.
p.s.
No, kurm...Ty szowinistyczna męska ...hmm ten tego :wink: , obecność "panienek" jest jak najbardziej wskazana. Jak to voivod rzekł - panowie bardziej dbają o siebie, a ja dodam - i bardziej się starają. Taka rywalizacja kogucików
P.S. Tylko obecność wspomagaczy w twoim oranizmie może tłumaczyć taką opinię :wink:
Shawnee (kochający kobiety jak mało co...)
Napisano Ponad rok temu
No, kurm...Ty szowinistyczna męska ...hmm ten tego :wink: , obecność "panienek" jest jak najbardziej wskazana. Jak to voivod rzekł - panowie bardziej dbają o siebie, a ja dodam - i bardziej się starają. Taka rywalizacja kogucików
p.s.
P.S. Tylko obecność wspomagaczy w twoim oranizmie może tłumaczyć taką opinię :wink:
Shawnee (kochający kobiety jak mało co...)
ojjjjjj - czuję się normalnie niezrozumiany!!!!!!!!
nie mam nic przeciwko płci pieknej na macie. sam czasami "tracę równowagę", aby upaść miękko na.... no gdzie sie da :wink:
chodziło mi tylko o....... zresztą kogo to obchodzi.... :nie:
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to temat o aikido ale musze sie wyzalic w Olsztynie przez całe półtora roku istnienia kluby na trening przyszła jedna dziewczyna ale niektorzy, niedojrzali miali taki ubaw jak probowala im przejzc garde pod koniec treningu ze drugi raz juz sie nie pokazala Szkoda tak ladnie od niej pachnialo
kup sobie perfumy i nie marudź...
no włąśnie!!!
od marudzenia to ja tu jestem!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... nawet PO treningu ladnie pachnie (jeszcze przed wyjsciem do szatni). jak on to robi?!?
To są FEROMONY....
W.
Napisano Ponad rok temu
To jeszcze zdaje się nie jest cały nasz "przychówek", więc ilość zdjęć powinna się powiększyć :wink:
W.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Schemat zasady aikido
- Ponad rok temu
-
Kenshiro Abbe
- Ponad rok temu
-
sensei Piotr Borowski w Argentynie