A zaczęło się tak niewinnie - od zdjęć ładnych kobiet...
Załóżta se chłopy inakszy topic i chwalta siem wew nim znajomościom słów wszelakich, szerszemu gronu niepojętych

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twój wniosek został zaakceptowany przez aklamację przy braku kontrargumentów ze strony interlokutorów!interpolowany, inkryminowany
A zaczęło się tak niewinnie - od zdjęć ładnych kobiet...
Załóżta se chłopy inakszy topic i chwalta siem wew nim znajomościom słów wszelakich, szerszemu gronu niepojętych![]()
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do lasek... Topik ma sens, jeśli są zdjęcia. Ja mam jedno czy dwa, ale nie wiem, czy uwiecznione na nich aikikoleżanki zgodzą się na publiczna prezentację własnego wizerunku nieodpłatnie i bez poinformowania... A że na punkcie praw autorskich jestem czuły jak papierek lakmusowy, to siem weznem i wstrzymam. Ale koledzy w świecie bywali - proszę bardzo, nalegam wręcz! Shawnee, czekamy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sensej Sylwia bardzo ladne oblicze aikidoSensei Sylwia
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to temat o aikido ale musze sie wyzalic
w Olsztynie przez całe półtora roku istnienia kluby na trening przyszła jedna dziewczyna ale niektorzy, niedojrzali
miali taki ubaw jak probowala im przejzc garde pod koniec treningu ze drugi raz juz sie nie pokazala
Szkoda tak ladnie od niej pachnialo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ Panie w Dojo sa bardzo korzystne, rzekłbym... Przynajmniej Panowie bardziej o się dbają... 8)
Napisano Ponad rok temu
kup sobie perfumy i nie marudź. trening aikido to nir pokaz mody i nie jest konieczna obecdność fajnych lasek.
co to ma być - klub ładnych panienek???!! 8O 8O
p.s.
jestem pijany i być może moje wypowiedzi nie są obiektywne![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
No, kurm...Ty szowinistyczna męska ...hmm ten tego :wink: , obecność "panienek" jest jak najbardziej wskazana. Jak to voivod rzekł - panowie bardziej dbają o siebie, a ja dodam - i bardziej się starają. Taka rywalizacja kogucików
kup sobie perfumy i nie marudź. trening aikido to nir pokaz mody i nie jest konieczna obecdność fajnych lasek.
co to ma być - klub ładnych panienek???!! 8O 8O
p.s.
jestem pijany i być może moje wypowiedzi nie są obiektywne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Tylko obecność wspomagaczy w twoim oranizmie może tłumaczyć taką opinię :wink:
Shawnee (kochający kobiety jak mało co...)
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to temat o aikido ale musze sie wyzalic
w Olsztynie przez całe półtora roku istnienia kluby na trening przyszła jedna dziewczyna ale niektorzy, niedojrzali
miali taki ubaw jak probowala im przejzc garde pod koniec treningu ze drugi raz juz sie nie pokazala
Szkoda tak ladnie od niej pachnialo
kup sobie perfumy i nie marudź...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... nawet PO treningu ladnie pachnie (jeszcze przed wyjsciem do szatni). jak on to robi?!?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu