ja cos jakis nieqmaty jestem jakis ostatnio,ale szuaklem i nie znalazlem...macias przeciez zdjecie jusi juz tu jest
linka prosze, bo szukac i nie znajdowac nie znosze;)
Napisano Ponad rok temu
ja cos jakis nieqmaty jestem jakis ostatnio,ale szuaklem i nie znalazlem...macias przeciez zdjecie jusi juz tu jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zes mi z ust wyjal te slowa.Ja to napisałem dla informacji Maciasa żeby już wszystko było całkowicie jasne, bo sam link niewiele informacji wnosił.
Napisano Ponad rok temu
A ta panienka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Ciekawe czy wyłysieje całkiem zanim zdobędzie czarny pas?"ciekawe o czym mysli..
Napisano Ponad rok temu
czy sensei nosi stringi?....ciekawe o czym mysli..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
neeee, on sobie myśli: jezu znów nastka wpadła żeby senseia poderwać... :wink:gorzej z tym typem na zdjeciu - mysli sobie, zeby tylko nie po jajkach... =)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki, czy to doświadczenie życiowe przez Ciebie przemawia? A tyś podobno romantyk taki niepoprawny, a tu "bzykać" piszesz zamiast "afekt odczuć"...ja sadze ,ze cos w tym stylu.." aikidocy to dziwni ludzie,zeby sie z nimi bzykac trzeba sie zapisac na treninegi ,dac sobie odniesc torbe do domu i powykrecać reke na treningu.. nudziarze "
a ten drugi?
"kurde.. ciagle sie gapi na senseja... no przeciez mam dluższego, widzialem pod prysznicem! zara jej zrobie nikkyo.. zaraz ,zaraz jak to szlo..?"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No... tego... wspominałeś coś o romantycznych historiach, co to Cię ze stałego lądu na wyspę zieloną zagnały... No to tak sobie zinterpolowałem myślowo...gdzie ja napisalem o sobie ,ze jestem romantyk?
moglem napisac defekt uczyc lub burza hormonow
Napisano Ponad rok temu
Czy to znaczy coś podobnego jak inkryminowany czy bardziej?...No to tak sobie zinterpolowałem myślowo...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu